Honza9007 Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Michale, ale ty máš v tý audině tiptronic převodovku, ne? Nevím, zda se ta svolávačka s olejem týká i jich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Honzo, ano mám, ale já to myslel spíš obecně, jestli mi neunikla nějaká svolávačka na něco jiného třeba už. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 jo tak. O žádných větších, které se týkají všech koncernových značek nevím. Tohle byl docela slušný průser na který se narazilo při testech v Číně a Austrálii. Obě země jsou svým způsobem extrémní; jedna svým provozem a prachem a druhá prachem a podnebím. A tam se začaly vyskytovat chyby v elektronice převodovky, která hlásila málo oleje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Tak pritelkyne si dnes dovezla domu noveho mazlika, Seat Leon 1.2tsi 63kw Reference + neco navic. Moc pekne auticko, napriklad zavirani dveri zevnitr i zvenku je na vyssi urovni nez u O3. Na tohle jsem citlivy a poznam to hned. Napr nova i30 od Tomase (Drastys) je na tom jeste o poznani lepe, rekl bych na stejne urovni jako moje audi, ne-li vyse. Kdyby nekoho zajimala vybava, tak muzu napsat. Je to predvadecka s najetyma 1000km, sleva 110tis snad, takze nebylo co resit. Ve hre byla jeste ojeta A3 sportback nebo golf 6. Ale todle je nove, s 3letou zarukou. Zajima me, jak je to s dodelavanim veci. Kvuli nejake te registraci online, tech dilu. Tyka se to predevsim kozeneho volantu, parkovaci asistent vzadu, casem treba fullLED svetla dopredu a zadni LED lampy. Muze mi nekdo k tomu neco rict? Dekuji predem. Nejake fotky narychlo, dneska bylo hnusne jako na potvoru a prselo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Moc pěkný a líbivý mazel pro holku :) Mě se Seati moc nelíbí ale tento model se docela povedl Vypadá dravě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Tohle je moooc hezký autíčko. Jsem si před nedávnem hrál s konfigurátorem a vyšla mi cena 520 tis- verze FR s motorem 1,8TSI. To si myslím, že je hodně slušný. V březnu pořádně okouknu v Ženevě Cupru. Ale musím říct, že tenhle novej Leon se vážně povedl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Pěkné, moc pěkné ...pro ženskou výborná volba si myslím!! Bílá tomu krásně sluší .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Nevite kluci, jestli ma Leon taky aktivni kapotu a tudiz by tam nemel byt drzak SPZ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Nový Leon vypadá dost dobře a ta LED světla jsou velkým lákadlem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Tjn, koukal jsem na videa na youtube, to sviti uplne jinou ligu. Uz se daji aji koupit na ebay a polske allegro apod. By me zajimala dodelavka, jak je slozita :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 (upraveno) bez odis online to asi nepůjde, více by ti mohl poradit třeba igor...respektive třeba by to šlo (jestli není potřeba přepinovat konektor), ale asi by to hlásilo chybu, jelikož tam dáš ledku.. Upraveno Leden 21, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Tak dnes proběhl 90tis servis v Audi. Materiál svůj včetně olejů a dohromady mě to vyšlo na cca 9tis s prací s tím, ze asi 1600kc jsou výbojky, které ještě nemusely být meneny , ale já je už vyměnil, protože se mi zdálo, že jiná auta nová svítí více. Z výroby tam byly jak jsem zjistil Osramy, Ikdyž Etka píše Philips. No dal jsem tam Philips 4300K a rozdíl viz fotka. Myslím ze dost velký. Teď jsem spokojený. Jinak celkove si myslím, že super cena za garancku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 No, slušnej rozdíl. Mě čekaj výbojky v dubnu, už je mám na cestě z Německa, Philips XenStart 4700K, tak jsem zvědavej, jak to pak bude svítit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Dost velký rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 tak to je pěkný rozdíl, do toho půjdu taky příště. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 No, slušnej rozdíl. Mě čekaj výbojky v dubnu, už je mám na cestě z Německa, Philips XenStart 4700K, tak jsem zvědavej, jak to pak bude sví !@#$%^&* Xenstart dobrý, mají slabý nádech do modra a dají se přirovnat k osram CoolBlue ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Měnil jsi i náplň v převodovce či diferákách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Nemenil, ale bavil jsem se o tom, vyrobce tvrdi, ze se menit nemusi, ale doporucili mi, abych to do 120tis vymenil, ze to tak maji z praxe odzkousene, ze to je sice 10tis, ale kdyz se posere prevodovka, tak to je 200tis :D. Kazdopadne jestli pujdu chipovat, tak prvni asi necham vymenit napln prevodovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 10 kKč za výměnu náplně v převodovce? Docela ranec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 10 000 je asi minimum, u nas v Audi 600€ a mimo autorizaku do 300€. Nechcem ta sklamat, ale celkovo A6 ma strasne bixenony, vsimol som si to na mojej, kde som skusal aj cisto novy a rozdiel nebol. Ale tyka sa to iba 4F aj ked musim uznat, ze ti to svieti celkom dost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 dobra svarecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 10 000 je asi minimum, u nas v Audi 600€ a mimo autorizaku do 300€. Nechcem ta sklamat, ale celkovo A6 ma strasne bixenony, vsimol som si to na mojej, kde som skusal aj cisto novy a rozdiel nebol. Ale tyka sa to iba 4F aj ked musim uznat, ze ti to svieti celkom dost... Me nezklames, ja mam jine svetla nez jsi mel ty, tam je i jina cocka ve faceliftu, je vetsi. Dali si na tom udajne zalezet, protoze puvodni xenony na 4F kritizovalo hodne lidi. Kdyz jsem mel pujcenou pred koupi 4F pred faceliftem, tak jsem taky byl zklamany, protoze to svitilo mene jak OII, tak jsem hned hledal na netu a reakce me uklidnily. Facelift sviti good, ikdyz nektera auta sviti asi lepe. Vcera po vymene vybojek jsem to porovnaval s brachovym CC a passatem 2012 a sviti to nastejno. dobra svarecka Tohle je reakce na co Ondro :D ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 na ten rozdil toho jak to sviti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Jsem za to rad, je to hodne znat i za jizdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Nevite kluci, jestli ma Leon taky aktivni kapotu a tudiz by tam nemel byt drzak SPZ? Seat aktivní kapotu nemá, a pokud vím, tak se s tím ani nepočítá. Více méně aktivní kapota zatím v koncernu není; těch pár kusů na OIII se nepočítá Z dnešního pohledu je opravdu nejlepší koupě právě Leon. Nejlepší poměr cena/kvalita. Pokud pomineš těch pár věcí, který do Seatu nenakonfiguruješ (např. ve srovnání s Golfem), tak je to dobrá volba. Dokonce jsem našel i pár seatích kousků, který byly v určitých detailech dílenského zpracování na vyšší úrovni než G7! Zkrátka se teďka opravdu koncern zaměřil ve velkém na záchranu týhle španělský značky i za cenu kompletního přeskládání modelové hierarchie v rámci nižší střední třídy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Tady to vypada zajimave Vi o tom nekdo neco vice? Zajima me, jestli to je jen kodovani nebo se neco musi pridat. Prijde mi divne, ze by to bylo jen kodovanim... http://www.stemei.de/pages/coding/audi-a6-4f/audi-active-sound-modul.php edit: tak uz chapu, je treba neco od Eberspächer.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Mišo taková otázka, když ti svítí na předku diody jako denní svícení, svítí ti i světla vzadu? Já teď právě zjistil že mě jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 octavius: mělo by se to dát odkodovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 A tak jako me to neva. Spis me slo o to jestli je to legislativne spravne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 No co se týče vyhlášky tak aktuálně je to špatně, ale nedávno jsem někde četl, že snad u nových aut s denním svícením už musí povinně svíti i zadek ?? Zkus po tom popátrat ;) Michale: včera jsem jel A6 co máš ty akorát ve verzi Allroad.. Proč to hlavně píšu, v audi bylo 280hp a byl to neskutečnej masakr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.