Přejít na obsah

Audi A6 C6 3.0TDi - Berry

Michal K.

Doporučené příspěvky

Michale, super! :palec: :palec:

Decentka, kola sednou myslím jak prdel na hrnec, v reálu to musí bejt pecka!!! ;)

Jak na to tak kukám, ještě by se mně osobne líbila maska,ten chrom kolem, do černa..Ale je mi jasný, že to asi dělat nebudeš kvůli zbytku chrom "paketu" na káře, viď?

Odkaz ke komentáři

tak já míchal oranžovou v hammerite na bílého C-maxe a na červenýho Golfa budu dávat Acrylon kovářskou černou,

Acrylon má více odstínů

Asi si myslel Jardo Alcyton, ze? Dneska jsem se byl divat, a taky me zaujala ta kovarska cerna. Akorat dalsi nater az za 24hod??? :( :blink: Chtel jsem to udelat za jeden den v nejakou sobotu...Obecne alkyton ma vice odstinu, i cerna leskla vypada lepe a je pry pruznejsi a vydrzi vice, ale druha vrstha u hladkeho je 16hod...to hammerite ma po 6hod.

Ta kovarska cerna je supr, akorat nevim, jestli by uz moc nezanikala s mojima kolama, je to hodne podobna barva a povrch taky je drsny, skoro matny...

Mate nekdo zkusenosti, jestli se ta druha vrstva da dat uz treba taky po 6hod u Alcytonu?

Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem tak dlouho čekat nevydržel ;)

No to ja taky nevydrzim a popravde ani nebudu mit cas. Kolik hodin tomu tak mam dat Mirku? 2-3hodky? :D A pak dalsi vrstvu? A nechat poradne zaschnout..

Lukasi: diky :pivo: Ty H&Rka jsou bomba, auto je ted uplne jine a naprosto v klidu a vubec mi neprijde nejak nesnesitelne tvrde, den ode dne mi to prijde lepsi, jen pricne nerovnosti jsou trosku horsi, tak kdyz to jde, tak je prejizdim sikmo, jako treba koleje, vyfrezovane diry apod :) jsem rad, ze jsem sel do 20tek :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Asi si myslel Jardo Alcyton, ze? Dneska jsem se byl divat, a taky me zaujala ta kovarska cerna. Akorat dalsi nater az za 24hod??? :( :blink: Chtel jsem to udelat za jeden den v nejakou sobotu...Obecne alkyton ma vice odstinu, i cerna leskla vypada lepe a je pry pruznejsi a vydrzi vice, ale druha vrstha u hladkeho je 16hod...to hammerite ma po 6hod.

Ta kovarska cerna je supr, akorat nevim, jestli by uz moc nezanikala s mojima kolama, je to hodne podobna barva a povrch taky je drsny, skoro matny...

Mate nekdo zkusenosti, jestli se ta druha vrstva da dat uz treba taky po 6hod u Alcytonu?

jj, Alcyton, ..... :D, druhý nátěr budu dávat podle skutečnosti, jak to bude lepit apod. .... a samozřejmě čekám na teplo a sluníčko, příští týden prdím na práci a budu dělat auta, přezout, vyčistit brzdy, promazat atd .... a u Golfa nátěr třmenů a nástřik znaku, potřebuju si vyčistit palici a takhle to půjde :palec:

Odkaz ke komentáři

Piseme to mezinarodne :lol:

Jardo, ta kovarska cerna, myslis, ze je vhodna na to venkovni pouziti, kdyz na ni bude strikat voda od kol apod.? Ja se na ty trmeny asi vrhnu pristi vikend, snad bude hezky.

Jinak myslite, ze muzu natrit tu vysrafovanou cast u zadnich brzd? Samozrejme dosedaci plochy ani omylem, to je mi jasne :)

post-75-0-37612200-1365852393_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

dětským plochým štětečkem do školy s krátkými štetinami, cca 1 cm široký :D .... jo a brejle k tomu :(, jinak už nanesena druhá vrstva, po 3 hodinách, první vrstvu jsem udělal tenkou (ono to šlo samo, barva byla krásně akorát namíchanáí), druhou vrstvu už silnější, což šlo taky samo, protože ta barva prostě v plechovce vyprchává a houstne :D , zítra udělám případně další foto, aby měl Michal představu .... ;)

P.S. brzdy po 68.000 km :palec:

post-117-0-40390900-1366132769_thumb.jpg

post-117-0-55788600-1366132800_thumb.jpg

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...