Eliapes Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Jak rikam no zatim se mi ten predFL jeste nazalibil uvidime jal to vsechno dopadne :) zatim jen vim, ze nechci RS :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 vite co hoši! já si udělám z tý svojí předface :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Tak jo zaplatim ti prestrikani tech mych dilu a koupim novy svetla a changnem to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Do rána mi150m od auta běželo sněžný dělo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 To tě docela lituju až to budeš škrabat.:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Už škrabal... Měl by být už doma... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Pokud to oškrabal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Dneska obrovská řidičská chyba, nevím jestli moje..... Jedu si pěkně v klidu a najednou v protisměru Pajero a týpek čuměl asi na rádio, tak jsem zatroubil a on nic a když byl kousek předemnou tak jsem to strhl do prava a výdledek byl strašnej, aspon pro mě. Zkončil jsem na krajnici s protrhlou vanou a docela v šoku. a čuráček ani nezastavil. Takže zase finance poputujou někam jinam :/ až jsem z toho na nervy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) jojo to ti věřím něco podobného se stalo mě a taky ujel ,oprava i s novými koly byla 15tis mě se dostat do rukou tak už si v životě nezařídí zdali by neměl čim ale HLVNĚ ŽE SE TOBĚ NIC NESTALO !!!!! a toho buzeranta žralo svědomí a šel si to hodit ... Upraveno Únor 11, 2013 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Moc dekuju, jel jsem na dvojku cca 40 pac bylo namrznuto a ten kokot jel jak blazen :( No nic vana pujde zavarit a podspojler sezenu jinej no.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Vanu bych nevaril a koupil novou... Hlavně že ty jsi v pohodě. Lepší než ho vzít čelně ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Tak hlavně že jsi to přežil ty v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Za vanu dáš pěti kilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 No tak to jsi měl kliku, hledej na tom pozitiva. Tobě se nic nestalo. A auto? To za pár peněz bude zase v kondici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 No tak to jsi měl kliku, hledej na tom pozitiva. Tobě se nic nestalo. A auto? To za pár peněz bude zase v kondici. Naprostej souhlas ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 :( tak hlavně že se nestalo nic tobě.. Vanu určo novou :) třeba je to znamení předělávat na Face :) Přeju ať je zas brzo zdravá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Nevím, kdyby bylo na mě, taky bych ji dal novou, u znamyho v servisu ji nechali zavarit, tak to tak necham. octa uz zase jezdi :) Ja jsem ice v pohode, ale uz se asi na ceste budu bat. Nevim lidi jezdi jako curaci. Kdyz jsem jel z jeseniku z hor tak jem jen kroutil hlavou, lidi treba vubec neresi plny cary atd.. Jezdim cca trictvrte roku, a uz me to nebavi :D Jinak Diky Trixxovi za pomoc s VT, takhle by octa mohla vypadat v lete, ale snad jeste o hoooodne niz a hlavne uz s novym xchtikem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 To bude bomba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 pěkný kola i ta barva. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Diky moc chlapi :) zjistil jsem ze kola s podobnym designem taky RH ale v 19'' je mel na smym eresu uzivatel Jajin :D chci ted nejak doresit ten podvozekabych byl konecne low :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Já to říkám furt, že ke stříbrný jedině oranžová 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Jajin mel taky crossliny, ale jednodilny :-) ty bys mel mit dvou ze? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Mqm dvoudilny no :D lisi se i v nazvu, ja mam RH RAN CROSSLINE ale zas 5x112 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Ja sem premyslel ze dam ti moje do cerne ale jak tak koukam na tu oranzovou tak bych do toho sel taky jenom ja mam jen 15tky tyhle : A nevim zda li to bude vypadat dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 (upraveno) hlavně to nedávej do černé , nebo ty kola zabiješ na šediví octě to ta oranžová pořádně vynikne Upraveno Únor 15, 2013 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Ja sem premyslel ze dam ti moje do cerne ale jak tak koukam na tu oranzovou tak bych do toho sel taky jenom ja mam jen 15tky tyhle : A nevim zda li to bude vypadat dobre To nebude vůbec hezký.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 VRoman : nevim no :( obecně platí, že černý kola ke světlýmu autu moc ne :( aspon podle me. Ale ta oranzova by asi nebolo nejlepsi reseni. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Zdravím vás chlapci a chlapi. Aktuálně řeším problém se spojkou :( Když jsem auto kupoval, věděl jsem, že mě nemine výměna setrváku. Postupem času se ty vibrace co od toho jdou když je auto v klidu na volnoběh stupnovaly a stupnovaly a ted se to vubec neda snest :( Mlati to s celym autem a je to vážně nanic. Potřebovcal bych sehnat starší setvák dvouhmotu a vyměnit ložisko, popřípaděnechat obložit lamelu. Měl jsem v plánu nechat auto upravovat na 150-180koní, ale přestává mě bavit lítat lak kokot, spíš si to užívám. S tím jsem měl spojeno, že na auto pořídím jednohmotu z fabie. Ale kašlu na to. Moje otázka zní. Myslíte, že koupit starší zachovalej setvák, nový ložisko a přeobložit lamelu bude dobrej nápad? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Pokud si to auto chceš nějakej čas ještě nechat tak bych koupil novou. Na tágo jsme ted davali origo Dvouhmotu od Sachsu a vyšla myslím někde kolem 7mi tisíc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.