Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Dneska obrovská řidičská chyba, nevím jestli moje..... Jedu si pěkně v klidu a najednou v protisměru Pajero a týpek čuměl asi na rádio, tak jsem zatroubil a on nic a když byl kousek předemnou tak jsem to strhl do prava a výdledek byl strašnej, aspon pro mě. Zkončil jsem na krajnici s protrhlou vanou a docela v šoku. a čuráček ani nezastavil. Takže zase finance poputujou někam jinam :/ až jsem z toho na nervy.

Odkaz ke komentáři

jojo to ti věřím :angry: něco podobného se stalo mě a taky ujel ,oprava i s novými koly byla 15tis :angry:

mě se dostat do rukou tak už si v životě nezařídí zdali by neměl čim :pest:

ale HLVNĚ ŽE SE TOBĚ NIC NESTALO !!!!! a toho buzeranta žralo svědomí a šel si to hodit ...

Upraveno uživatelem ciimaa
Odkaz ke komentáři

Nevím, kdyby bylo na mě, taky bych ji dal novou, u znamyho v servisu ji nechali zavarit, tak to tak necham. octa uz zase jezdi :) Ja jsem ice v pohode, ale uz se asi na ceste budu bat. Nevim lidi jezdi jako curaci. Kdyz jsem jel z jeseniku z hor tak jem jen kroutil hlavou, lidi treba vubec neresi plny cary atd.. Jezdim cca trictvrte roku, a uz me to nebavi :D Jinak Diky Trixxovi za pomoc s VT, takhle by octa mohla vypadat v lete, ale snad jeste o hoooodne niz a hlavne uz s novym xchtikem :)

post-21778-0-79163500-1360689714_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím vás chlapci a chlapi. Aktuálně řeším problém se spojkou :( Když jsem auto kupoval, věděl jsem, že mě nemine výměna setrváku. Postupem času se ty vibrace co od toho jdou když je auto v klidu na volnoběh stupnovaly a stupnovaly a ted se to vubec neda snest :( Mlati to s celym autem a je to vážně nanic. Potřebovcal bych sehnat starší setvák dvouhmotu a vyměnit ložisko, popřípaděnechat obložit lamelu. Měl jsem v plánu nechat auto upravovat na 150-180koní, ale přestává mě bavit lítat lak kokot, spíš si to užívám. S tím jsem měl spojeno, že na auto pořídím jednohmotu z fabie. Ale kašlu na to. Moje otázka zní. Myslíte, že koupit starší zachovalej setvák, nový ložisko a přeobložit lamelu bude dobrej nápad? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...