Dom Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Sem pořád winter edition.. V neděli odjíždim na tejden pryč ale pak na to vlítnu.. Čeká mě komplet repase přední nápravy a hlavně na předek pod ty kola musim koupit podložky jinak je tam nenarvu.. A pak ten lak no :D Uvidíme ale tim ti tady nebudu zasírat topic :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 To je v pohodě :) No a vyřešil jsi nějak toho lakýru? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Zatim bohužel :( Mám teda ještě v rukávu jedno krajní řešení ale to si zatim nechám pro sebe :) Každopádně do sezony vyjedu v barvičce určitě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 do Příbrami se asi nechystáš, vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Hele vůbec ještě netušim.. Na kalendář srazů sem ještě nekoukal :D Co se děje v Příbrami? Sraz tuzingářů? A kolikátýho? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Příbram je veliká... Bejvaj tam fakt dobrý káry.. Je to něco jak tuningový války. Je tam spousta těch paskvilů z laminátu, ale i spousta decentek, koukal jsem že se tam chystaj i lidi z vw-clubu atd.... Je to 12-13.4. :) Chci to tam omrknout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 No uvidíme :) Nic nevylučuju.. Pokud bude auto redy tak proč ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Asi to plácnu zas k zemi dřív než jsem plánoval :D ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 říkám ti že takhle to je pecka, ne jak ty dvě trubičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 říkám ti že takhle to je pecka, ne jak ty dvě trubičky To je vono ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Ale ne že se teď budeš opičit, když jsem ti ukázal co tam chci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Ted budou mít všcihni chrom koncovky dolů :) Takhle to je hodně pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Ted budou mít všcihni chrom koncovky dolů :) Takhle to je hodně pěkný :) Jsem mu říkal že nemá cenu leštit ty trubičky co tam jsou, nevěřil, tak jsem mu musel ukázat jak jsem to měl na golfu a jak to bude na oktě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Neboj chystám to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Tak jednohmota doma :)Z motoru 1Z, tedy G3 :) Setrvák Valeo, lamela, přítlačák a ložisko SACHS, přeobložit lamelu organikou a bude to poráda :) Hlavně stála 2500 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Po včerejší noční cestě jsem se konečně rozhodl rozebrat, vyčistit a opravit přední světla. Šlo to dost dobře, jen jsem si napůl zničil blinkry, ten plast po 10-ti letech je jak z cukru. Nakonec jsme zjistil, že na světlech chibí takový divný polastový matky, co maj držet tu parabolu v korpusu, všechno jsem fotil... No tak jsem is poradil jinak a ted jsem to byl projet a rozdíl jako bejk. Takže další část vyřešena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 , nezapomeň si ty světla potom nechat seřídit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Ulomené packy na blinkrech jsou klasika :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Jasně, zetra jdu s kámošem měnit tu spojku tak rovnou zfouknem i ty světla :) A k těm blinkrům :) , sotva sem se toho dotkl.. Ale co nejlepší léta to už má za sebou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 moc hezká oktávka už se těším až jsem prdneš fotky s alu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Nějaký ochutnávky jsou na stránkách 13 a 14 :D No jinak moc díky! To mě moc těší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tak jem dneska zjitil, že ty divný matky jsou matky na seřizování No to je jedno, muím e s někým domluvit a zkusit večer jet proti němu jestli ho náhodou neoslnuju... Jinak dneka přeobložená lamela organikou FERODO SPORT a malej srázek s mafiánem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tak se s někým domluv at si stoupně proti zdi, udělej si risky a pak si stoupni na to samý místo a dolad to podle něj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 vidis, to by slo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Já to ladil za jízdy. A vyladil docela přesně. Levé OK pravé chtělo posunout doprava. Ale mám stejný problém se štělováním. Zkus to přilepit, mě to drželo vteřiňákem + silikon. Nejni to ono. Chce to taky promazat uvnitř závit toho šroubu, aby šel lehce. Jinak se to zase urve :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 To Jero : Díky, jsou fakt pěkný, jen na těch fotkách to uplně všechno zanikne, to mi věř :( To Xschreck : Ted mi jde o to abych nikoho neoslnoval a prdim na to, Co nejdřív přijdou jiný světla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Eli, musím uznat, že to máš pěkné hlavně že se nedostatky opraví a až se nasadí kola, tak to bude velká paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 To Jero : Díky, jsou fakt pěkný, jen na těch fotkách to uplně všechno zanikne, to mi věř :( Mě se líbi i na tech fotkách :)) Však už taky pomalu vybírám kola na léto : ) chce to nový gumy tak pořídím hned komplet a není možný abychm se někde na tom srazu nepotkali :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 To Hans : Fakt moc díky :) Dělám pro to maximum, ale kdyby byly penízky už jsou vepředu čirý světla a celej předek v laku :( No co se dá dělat :) To Jero : No jasný, můžem to postavit vedle sebe at je prdel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.