Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Kluci díky za pochvalu... stálo mě to v celku okolo 16-18 tisic, ale priznam se ze mi ast pomohli nasi dostal jsem kompresor k Vanocum. Jo a podotýkám že vepředu je origo horní uložení :D Jsem zvědavej co se stane až tam bude to z pola :D Dneska jsem schválně na křižovatce zastavil a vyfoukl to a chláek vedle si klepal na čelo a moc mě nechápal :D Ale co... je to sranda a hlavně jsem si to dělal sám s tátou tak vím kde co a jak je udělaný a naprosto tomu věřím a s elektrikou mi pomohl Jarýsek ze sekce O2, kterymu timto opet moc děkuji. Ted uz jen poskládat kola letnaky a uidime jak nám to sedne a doladí se fitment podle nich :) Rád bych, aby limec byl zaroven s lemem :)

Odkaz ke komentáři

Kluci co mě znaj ví jakej sem a já se za ničím nehoním, každej ví co se za tima facebookovýma profilama skrývá za kok*ty. Lidi co většinou auto nemaj a když maj tak bud schnily na hovna a nebo metr nad zemí. Ale nejsem low maniak, respektuju všechny názory, jen to trochu zamrzí když se s tím člověk půl roku sere.... Ale co se dá dělat, stavím si to podle sebe a nepotřebuju to opírat o zem protože to ma tamhleten a tamhleten.... Je mi to fakt jedno, chci aby to bylo pěkný na oko... což ted neni, ale v zime si nebudu kurvit kvalitní leštěný RHčka :D Me ten zduh baví.. už sem řešil problémy s redukcema na panerovou hadici, naštěstí mi pomohli chlapi co dělaj tlakový hadice pro JZD a navíc vše za pár korun :) To dokáže potěšit... Jen se mi to nepovedlo pořádně utěsnit a BOMBA pořád trochu utíká. taky musím udělat novou podlahu do kufru a pořádně si dát záležet, taky umistit poradne tlačítka na ovládání a taky predelat budiky.... Auto mě baví je to sice plečka z roku 2000 a za ty peníze bych měl už dvojku oktávku, ale na co? Vzdyt si ty auta stavíme pro radost... Je mi 20 a peněz moc není, ael co jde musi do auta :)

Odkaz ke komentáři

Jasně ať si řikaj co chcou.. neni hlavni mit ve vyfuku 20 děr aby to křičelo.. hlavni je o ten pocit z dobře udělanych věci na kterych si sam dřel... tuning neni o tom jezdit rychle ale stylově ... ( beztak věčina z nich ma feliciu nebo punto.. a ješte většina jezdi v tatově autě) takže tobě Eli hodně velkej Palec na horu jak na tom dřeš a davaš do toho srdce..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...