Mára..00 Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Já se ho tam taky chystám dávat a jestli bude kousek přesahovat z ďoury to mě fakt netrápí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Mára: ono jde o to, že ten nový znak když bude přečnívat z původního místa, tak může ovlivnit funkci airbagu, tzn. nemusel by se v případě nehody otevřít tak jak by měl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 konny: má recht ten chlapec pokud tam ten pytel je, tak ať taky zůstane funkční, na volantu je znak 55 mm a nové znaky z citiga maj tuším kolem 80 mm, takže přesah docela dost :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Surfnam : Ten znak má dokonce 90 mm, což by dělalo po obvodu přesah přes 15mm, což mi přijde docela dost, v tom s tebou souhlasím. Jinak asi nezbyde, než sehnat znak z něčeho bouraného, nebo takhle no : http://www.auto-klic.cz/nahradni-tlaitka-a-planety?page=shop.browse&keyword=%C5%A0koda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 spíš než ty nalepovací fakt seženenu z něčeho bouraného, snad to klapne a zítra mi pro ten znak tatík zajde, protože já jsem zase s časem úplně v hajzlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 nalepený znak a konečně nové rádio :) ale musím koupit MDF podložky a nové repro, ty co tam jsou jsou hrůůůza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 , z čeho jsi nakonec vzal ten znak, z nějakého bouchlého pytle? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 pěkný pěkný...ještě vytlumit dveře až budeš dávat ty MDFky a repra...vyplatí se to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 dveře mám v plánu tlumit, ale teď nejspíš ne, spíš přes léto,..znak je z bouchlého pytle :) a není přilepený, ale přišroubovaný zevnitř jako origo akorát je to samořezkou s podložkou aby to nevylítlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 chlapi potřebuju poradit,.. dneska jsem sedl do auta, vyjedu a mlžily se okna, tak stáhnu zadní okýnko, okno sjelo dolů, tak jsem ho povytáhl nahoru, vyjelo asi 5cm a konec...okno šlo vždy kousek nahoru, kousek dolů...nevíte co s tím? když jsem rozebral dveře našel jsem dole ve dveřích nějaký kus plastu... díky za všecky rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 To se mi taky stalo u leveho zadního mě tam ještě zachrastělo. tak sem to dal do servisu a zjistily, že je vadný spoustec okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 jo tak to máme asi to samé, taky v tom nějak chrastí,...takže servis, nojo, co se dá dělat..na kolik tě to vyšlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 (upraveno) Vyslo me to na 1800 i s praci 1400 spoustec 400 práce Upraveno Leden 18, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 tak dneska proběěhla oprava, vyměnil jsem stahovačku, ulomil se kus plastu z kolečka které vede lanko a lanko se tam celé zamotalo a dojebalo,..půl hodina práce, 750 za díl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 tak pomalu se připravuju na facelift, dneska jsem koupil obě světla za 900, sice mírně jeté, ale to se přeleští..a za tu cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Co uz mas nakoupeno mistře? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 zatím jen ty světla :D ale už se poohlížím i po masce a nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 pánové můžete mi poradit s rozvody? chci dělat výměnu, nejspíš mi to udělá známý mechanik, říkal mi kolem 7 tisíc materiál i práce,.. za kolik by se tak daly sehant rozvody + pumpa + napínák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Rozvodová sada s vod. pumpou do 4000 Kč Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 dlouho se nic nedělo, takže rozvody, napínák, spodní řemenice vyměněny, dneska jsem napojil osvětlení přihrádky pod rádiem a zítra dodám nějaké lepší foto a loketka už má nové panty, ještě je třeba udělat magnet aby zůstala zavřená :) a nějaký ten dojezd na nádrž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Místo magnetu bych radši koupil ten origo zámek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 to je fuk, stejně tam tu loketku mám jen proto, aby mi z tunelu netrčel kus železa na kterém to drží :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 díky Milkysovi za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Nevypadá to špatně Tam máš led pásek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 jo, led pásek, provrtal jsem tam díry v místech kde jsou ledky (9 ledek) přichytil pásek, napíchl jsem to do svorkovnice k čudlíku na výhřev sedaček, takže to i mění intenzitu jako ostatní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 dneska výměna olejů a filtrů, skočil jsem na wapku, umyl auto, dojel domů a bylo zase jako dobytek...ještě jsem dneska koupil face přední nárazník, takže jak bude víc peněz tak půjde do laku spolu s kapotou která je hrozná od kamínků...a pak nejspíš půjde i střecha na které se mi odlupuje lak :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Bereš to zodpovědně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Pán se asi zamiloval . Pěkně jsi se di ní pustil jen tak dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Je to moje vysnene auto uz od asi 15 let..plany jsou, neco uz realizuju,..sypu do ni ted penize at je v lete fit na cestu do chorvatska,..a taky to musi nejak vypadat. Ted budu muset jeste vymenit vyfuk, spodni pant dveri ridice a potom brzdy a po technicke strance bude hotovo. Hlavne na to neni moc cas pri moji praci. Sry za diakritiku, pisu z telefonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 a prý že je jaro... spíš jsem si připadal jak kdybych jel někde do hor na prkno... hlavně že jsem jí včera umyl a naleštil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.