košin Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 dneska jsem našel na autě tohle... zajímalo by mě která vagína tohle dělá, fakt lidi bez mozku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Taky mě to nějaká neslušná osoba udělala, akorát to mám už od celých zadních dveří, až po zadní světla a to vše je 3 x . Jsem nehorázně nas*anej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Jak stále říkám: "lidská závist je to nejhorší". Hlavně čecháčci (myslím tím jakože národ/celou ČR né jenom Čechy) se v tom vyžívají, každý bude nadávat, ale aby zvedl prdel a něco udělal, to ne. To radši bude chodit každý večer do hospody, tam na všechno nadávat, dá si pár piv a ruma na kuráž, jde objet pár aut, aby mohl spokojeným pocite usnout :) Taky mám oktávu na 5tých dveřích ojetou "něčím". Kdybych toho č#@(#a potkal, tak by se asi moje železná tyč hlásila ke slovu, protože na cizí auta se bez dovolení nešahá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 dneska se mi podařilo po snad dvou měsících skončit dříve, tak jsem se vydal na wapku a pro zbytek dílů na facelift, na wapce jsem se zděsil kolik škrábanců zase přibylo.. a tady účet za díly: 1600 nárazník, 1000 maska, 900 světla, 300 blinkry, 150 svorkovnice) už se těším až bude čas a místo a pustím se do toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 To jsou docela slušné ceny za ty díly. Já dal mnohem více za světla apod. Ale o něco méně za nárazník :)...přeju úspěšnou akci. Když se na to vrhneš, tak to za den máš bez problému hotový ale nejhorší je vypinování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 zrovna u tebe ten předface vypadá parádně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Ted jsem to chtěl napsat Pítrs,bych se vysral na nějakej FL.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Nevim proc vsici tak hezkej pred face predelavaj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 mi se to auto dne ode dne víc hnusí, nemůžu si pomoct, v práci vedle mě stává ta samá octa akorát face a nejradši bych mu ukrad předek a dal ho na svoji :-D navíc na fotkách není (naštěstí) vidět jak se mi loupe lak ze střechy a kapoty, takže to auto na fotkách může vypadat hezky, ale ve skutečnosti je to nic moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 dneska jsem se chystal že vyčistím EGR, tak sundám jednu sponu u EGRu, chcu sundat druhou, jenže je vytočená tak že se k ní nijak nedostanu, tak jsem rozpojil hadici u cooleru a průser je na světě, ani po 2 hodinách jsem ji nedokázal přes tu sponu nasadit zpět... ruce mám jak kdyby mě škrábalo stádo koček, EGR nešel povolit.... nádherný den volna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 díly už čekají :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 v pátek si krásně naleštím auto, mám z toho radost, přítelkyně mi to taky pochválila, že se to leskne až ji z toho bolí oči...druhý den chcem jet něco koupit a vidím na autě tohle.... no nejeblo by vás? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Co to je za sajrajt? To je z deště nebo ti to někdo nahodil? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 měla to tak celá ulice, takže asi hodně foukalo a do toho zapršelo a bylo to... ale wapka to smyla tak dobré :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 (upraveno) pyl a prach je sfině ty za to mužou Upraveno Květen 19, 2013 uživatelem Lupino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Asi tak,já to mám na autě pořád.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Tak to je mazec, že se to přes noc tak zašpiní :o , kdyby za více dní tak to pochopím, ale toto... Jinak na mě asi před 4 roky čekalo taky překvapení, ráno jsem přijel do práce s čistým autem a po práci auto jako prase (i okolní auta byly jako prase) a navíc to byla taková divná špína, až večer jsem zjistil, že nad městem letělo letadlo, které mělo nějakou poruchu a v zájmu bezpečnosti muselo upustit paliva, pak mi to bylo jasný, že ten sajrajt byl ten kerosin :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 kámoš mi nabízí stavitelňák za dvojku, měl to na pašíku v kombíku, má smysl to brát? časem chci auto snížit ale ne nijak extrémně, tak jeslti by nebyly lepší jen snížené pružiny. A je nějaký rozdíl v pohodlí mezi stavítkem a sníženýma pružinama? a ještě se mi v pátek po umytí rozsvítilo ABS, ale v sobotu zhaslo, pak se zas rožlo a dneska už nesvítilo, žeby tomu vadila voda z wapky? a nějaké foto po umytí báby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 heh dalši co chodi na vapku u kaufu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 v pátek si krásně naleštím auto, mám z toho radost, přítelkyně mi to taky pochválila, že se to leskne až ji z toho bolí oči...druhý den chcem jet něco koupit a vidím na autě tohle.... no nejeblo by vás? ahoj to mas jeste dobry ze jen prach a pyl,me zase u prace serou ptaci na moji stribrenku.kazdej den to meju a kazdej den tam mam livanec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 jasně že wapka u kaufu, mám to kousek od práce a nebo když jedem s přítelkyní do obchodu tak se tam vždycky stavím a opláchnu to jo ještě dneska jsem dostal další info k tomu staváku, není z pašíka, ale přímo z octy, kterou si koupil známý a chce tam origo pružiny.. a stavák tam prý byl asi rok EDIT: přidány fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Tak to teda nevím, jestli vypadá na rok starej podvozek :D každopádně by mě zajímalo, jak půjdou naštelovat zadní tlumie, nevíš? Já mám třeba pod zadníma pružinama takovou misku, která ti udává vejku, ale u tohohle jí nevidím, nevím, ale za mn je to nějaký prapodivný, takže asi neee. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Přesně vzadu musí být také štelovací misky...jinak vypadá mnohem na starší podvozek, Já své FKčko mám rok a mohu ti vyfotit jak vypadá a uvidíš hodně velký rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 ok chápu, taky je to jen za 2 tisíce.. tak spíš příští rok koupím jen -40 pružiny a nové tlumiče než tohle, dík za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Co to je zač ten podvozek ? Jinak ten rok možný to trochu je. Třeba byl na tlumičích špatný nástřik a přes zimu ho sůl sežrala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 to právě nevím, vím o tom akorát cenu a dostal jsem tyhle fotky, mám to přes dlouholetého kámoše co je asi 250km ode mě..a ten značku asi taky neví, sundali to z nějaké octy co nedávnou koupili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 je to sachs, myslím, že to je napsany na bazošu ... jsou to stejný fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 chlapi je normální když mi rádio (PIONEER DEH-1500UBG) během 2 měsíců "spálí" dvě flashky? flashka nejde ani v PC, jako bych ji ani nestrčil do slotu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 ehm zajimave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 dneska jsem měl po práci nervy, tak jsem vzal leštěnku a přeleštil jednu stranu dvěří, byl tam nějaký mastný hnus, možná nějaký špatný vosk a vypadalo to hrozně foto před a po 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.