Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

Máme za sebou cestu do Chrovatska, celkem 2198km, akorát cesta Maďarskem v noci dala zabrat podvozku, takže bude třeba vyměnit asi čepy a budu muset vyměnit kotouče, při brždění nad 90km/h vibruje. Jinak jsem byl překvapený že cestou tam jsem jel za 4,6l/100km...zpět jsem udělal průměrnou rychlost přes 90km/h s sežrala 5,1 s klimou celý den. Tankoval jsem 2x plnou a pak za 300 kun a dojel jsem s půlkou nádrže domů.

post-24441-0-45712800-1374349647_thumb.jpg

post-24441-0-83599300-1374349817_thumb.jpg

post-24441-0-11447900-1374350054_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak k řezání lišt jsem se za celý týden nedostal, tuna práce..dneska jsem to měl v plánu, ale to bych nebyl já, aby se mi nepodělalo něco jiného..začlo blikat žhavení za jízdy...tak jsem pátral co to může být...nesvítí brzdy, takže nejspíš spínač..akorát doufám, že to nemá souvislost s tím, že jsem vyměnil světla za face.. a mohl by mi někdo doporučit, který spínač koupit? četl jsem, že jich je více druhů.. (1,9tdi AGR, r.v. 5/1999)

Odkaz ke komentáři

Eliapes Hans26: hoši já třeba taky nemám vzadu štelovací mysku :P protože sní je auto vysoké jak koza :) :D

Jinak moc pěkná oktička :)

a když koukám na ty pružiny tak jsou o dost delší než mají být na štelungu řekl bych že to budou jenom sportovní pružiny s pevnýho podvozku ale za 2 tisíce dobrá cena :)

Odkaz ke komentáři

Tak já a koleje to je hrůza, už ted je plech prodřenej :D....ale když se to povede jedu na nich a neškrtnu si lae ty blbý kola mě někdy stáhnou do nich a z nich už mi pak nejde vyjet s touhle výškou wallbash.gif....já jsem zvyklej, bych trochu poskakoval v autě ale to mě nevadí :D....ty jo už se blíží Žamberk, chystáš se také?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...