Hans26 Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Aha, já se ptám právě, že chci dělat novou podlahu pro kufr, tak aby to vydrželo unést 40kg basáku a nějaké ty věci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 když koupíš nějakou 1,5-2cm silnou tak by to mohla unést, ono to snese docela dost, měli jsme na 1,8cm desce položený sprcháč 3 roky a bez problému, sprcháč má tak 100 kilo + člověk v něm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Tak to rád slyším. Kámoš mi teda říkal, že se ta dřevotříska blbě opracovává ale na to abych udělal výřez kufru a do toho jednu kosku na plexi, tak to nebude problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Kdy budes favat do auta? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Eli netuším, hlavně mi nepřišel sub, nemám zesík, tak nevím kdy, až mě to někdy chytne tak obědnám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Jiště že se dřevotříska opracovává blbě, je to dřevo-tříska, taky to tam slyšíte? tříska, jsou to nalisovaný třísky, když prostě budeš mít blbej kus a budeš řezat pilkou tak hold to bude třeba ozubený :D MDF deska je drahá, dost drahá a seženeš jí u každého truhláře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 chvíli byl sníh a mráz a ve dveřích mám vyžranou díru cca 1cm v průměru... k tomu navíc asi 20 dírek od kamínků na boku u řidiče...achjo... a narozeninový dárek od rodičů, už chybí jen pár dílů a bude přeměna na černý int 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 nenaděláš nic prostě zima.. já budu eště letos přetírat štětečkem a příští rok to bude chtět aspon nárazník a kus kapoty znova do laku.. a 5. dveře celý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 přední blatníky a kapotu mám napůl modrou a napůl bílou od těch kamínků :D a střecha je jak trhací kalendář, samé kousky průhledného laky odpadají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 njn není už nejmladší holka jedna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 asi ti to Lupino odvezu na měsíc :D dostaneš určitý rozpočet a budeš se činit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Hm to by chom se na to podivali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 kdybych na tom byl letos dobře finančně tak se ti určitě ozvu, zatím to byl jenom vtípek :P teď mě čekají určité technické věci opravit/upravit a pak se bude konečně ladit i exteriér, interiér je až na gumy kolem dveří nachystaný a věci na facelift předku jen čekají na montáž a lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 V pohodě však viš kde mě hledat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 čus chlapi, při vyřazení a dobržďování se mi někdy ozývá takové divné rachtání, jakoby motor měl nepravidelný chod a jde cítit vibrace v autě, typuju to na spojkové ložisko. Můžete mi doporučit jakou spojku? Nejlíp asi jednohmotu že, ale odkud :) díky tady video kde to jde trochu slyšet už jsem to psal do téma Motory, ale nějak moc odpovědí jsem nedostal, jen doporučení co za značku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 nic moc zajímavého se neděje, pořád jezdíme a jezdíme, do toho sháníme spojku a dneska přibyl další dílek do letošního plánu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Pěknej dílek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 pecka Košine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Pěkně to taky ladíš. Co to je zač ten podvozek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 FK automotive, 2 měsíce jetý, je akorát špinavý...ale nějak mi k tomu pán zapoměl poslat klíč, takže budu muset nějaký sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Nevim odkud jsi ale zkus Hp sporting davaj je sice k podvozkum ale za optani nic nedaš a jsou to pořádny klíče ne žádný bláto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 jsem z Bílovce, Moravskoslezský kraj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Tak to jsme skoro sousedi, já jsem od Tebe 5Km (Tísek) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 cože? to si snad děláš srandu :D já žil v představě že si odněkud z daleka :D tak to se určitě někdy musíme sejít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 To je jasná věc ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 zase něco malého hotovo - zdvojené zadní světla :) díky moc Konnymu za návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Nemáš zač ;) , jinak co úprava, nic složitýho to není že? A co spokojenost, je to něco jinýho, lepšího než obyč. světla že? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 vypadá to fakt pěkně, taky se na to chystám, jen se dokopat a koupit žárovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 úprava jednoduchá, jen mi na pravé straně furt nechtěla svítit brzda, tak jsem zkoušel asi na 3x přihnout plíšek v patici, pak jsem radši vzal pájku a nacínoval na to větší kus abych měl kontakt a už to šlo :) a ten konec co si mi psal že je "dutinka" tak jsem jen pocínoval drát, zmáčkl ho kleštěma a vrazil do toho místa a pro jistotu, že to nevypadne jsem to přilepil tavnou pistolí, tak snad to neupadne :D a hned se na to zezadu líp dívá :) až zalakuju tu červenou kolem zámku a dám novou lištu nad spz s ledkama bude to zas lepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 čau čau, svítí to moc pěkně, je to zajimavé. Taky o tom pouvažuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.