košin Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 pouvažuj, kdyžtak to můžem udělat jak se stavím s brzdama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Pěkná prácička, stále to ladíš o dušu ! Taky jsem letos chytil nový snad svěží vítr a trošku Octulenku ještě poladím podle svých představ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Košin,ty budeš dělat ten facelift předku že ? :D že mi střelíš ten spoiler předního narazníku ? nebo ten narazník prodáš jako celek i s tím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 héééj ještě nevím :D uvažoval jsem že okopíruju od Doda jeho lízátko z toho spodního kusu, prvněj sem chtěl cupra lízo, ale nějak mi ho pán zapoměl poslat, tak doufám, že si to přečte a vzpomene :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Nééé to nedělej !!! :D nevypadá to moc dobře -_- :D neblbni ! prodej mi ho a kup cupro ! :D Jezdím často do Ostravy Poruby k tobě to nemám daleko z tama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 uvidíme :) třeba jak to snížím tak to bude vypadat dobře i bez líza :) každopádně kdyby šel nárazník pryč tak ti ho můžu prodat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 dneska nečekaný update - narazil jsem na stěrače z O2 za 100kč, tak už mi to líp stírá a líp to vypadá, ještě až se dostanu někam ke svěráku tak narovnám pravé ramínko a bude to top 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Košin už mě pěkně se*eš ! :D levně na černé tapce narazíš teď na stěrače -_- jinak dobrý ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 ještě potřebuju levně narazit na ty plasty pod stěrače :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 A co by jsi ještě potřeboval ?! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 ještě tak celolak by se mi líbil za pár korun :D ale to asi neseženu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Otazka je cemu rikas za par korun. Jinak sterace good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 (upraveno) Co jsem slyšel tak slušný celolak bez odstrojování se pohybuje mezi 15-20 tis.Kč. Jinak stěrače OK za super cenu ! Upraveno Březen 5, 2014 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 (upraveno) uvidím příští rok jak na tom budu s penězma a asi bych zajel navštívit pana Lupina :) Upraveno Březen 5, 2014 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Jj jak píše, bez odstrojování cca 15-20tis. teďka se bojím na kolik to vyjde mě :D když vlastně krom 4 dveří se bude lakovat všechno.. :D ale 10k připraveno, zbytek se doplatí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 jarní úklid za mnou, snad naposledy co myju ty hnusné šedé plasty! V nejbližší době příjde černý face interiér :) a do léta snad i sedačky O2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Nechceš mi taky udělat takovou jarní očistu?:-) Jinak pěkná prácička ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 kýbl s jarovou vodou, kokpit sprej a za hodinu máš hotovo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Safra ty to mas cisty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 díky, ale stejně je to hnus s tou šedou, jestli bude příští víkend jak bylo teď, tak jdu do černa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Hm, tak ten můj béžový interiér je tak na 2-3 hodiny mokrou cestou co se týče sedaček a pak ještě tapecírunky, palubka tak ještě další 1-2 hodiny. Sežeň si krásný béžový introš jako mám já a budeš to mít s údržbou taky na delší dobu.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 hehe :D osobně se mi Laurin nelíbí, původně jsem chtěl spodek nalakovat do bílé, ale zaprvé se mi to přestalo líbit, zadruhé by to bylo asi horší na údržbu a za třetí jsem sehnal za směšné peníze černý spodek, tak asi tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 V pohodě, každému se líbí něco jiného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Ja chci laurina.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Ja chci laurina.. :D Koukni na Sbazar.cz tam ho jeden chlapek prodava, stale ho ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 dneska konečně přeměna z šedé myšli na černou :) lepší fotky dodám asi až v pátek po pořádném umytí vnitřku, práce díky panovi riska_123 proběhla v klídečku, máš to u mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 V pohode. Hlavne ze jsme to celkem v klidu zvladli, ikdyz jsme to dodelavali za tmy. Myslim ze vysledek stoji za to odpracovane odpoledne. Jeste ty sedacky a bude to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Pěkná proměna ! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 díky, Rišo jak říkáš, ještě sedačky a ten rámeček kolem radia do bílé a bude to super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 (upraveno) práce spousta, ale nic co by stálo za vyfocení :D střed se lakuje, ale popelník se nepovedl, tak zítra asi přebrousit a znova..dorazilo snad vše k subu, takže vytlumit bednu, vyříznout díru pro sub, natahat dráty, zapojit a doufat že to bude fungovat :D jo a ještě zítra snad udělám osvětlení kufru led páskama Upraveno Březen 17, 2014 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.