Závy Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Kotouč černou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 včera rozhýbáno, dneska natřeno a jsem nadšený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 No na ty první fotce si tomu kozouču dal pokouřit :D máš to pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Pěkný košin :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 musel jsem to rozebrat aby mi ten třmen chodil jak má, protože ten cyp co mi měnil kotouče to měl v <-> že to nechodí, tak jsem to nechal rozerbané a natřel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 vypadá to pěkně, zelená je zelená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Dobrá práce, zelená je parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Pěkné ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 doufám že bude zítra pěkně a půjdou se vyměnit pár věcí na přední nápravě + se na něčem novém pracuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 dneska s riskou123 vyměněné čepy a nalisované puky z cupry, neskutečný rozdíl jak to teď sedí :) mírné koroze si nevšímejte :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Jsi musel i na geometrii že ? když vyměníš čepy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Ahoj, jasnĕ že musí na geometrii pokud nechce přijít o své nové gumy ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 geometrie hotova kluci, dneska za 500 ve Vresine, optika a super chlapik, mel to rychle a luxusne :-) a navic mam pry zadni napravu v hooodne luxusnim stavu, ze takovou uz dlouho nevidel, ani na to nemusel sahnout, takze nejspis nebudu menit celou napravu ale jen naboje s kotoucema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Je to taky možnost,nic komplikovaného to není. Držím Ti palce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 jak máš sedačky poriešene nejaka zmena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 jsou to z face jedničky takže jsem nic neřešil, jen mi nepasoval konetor na bagy, ale ten jsem přepájel ze starých a funguje to, face jsou hezčí a i pohodlnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 dneska jsem vyčistil blatníky a natřel asfaltem, tak snad ještě chvilku vydrží, pak jsem se hrabal ve světlech, protože se mi něchtělo se jebat s vyndáváním mlhovek, tak jsem světla vyndal celé a byl klid :-D ledkové mlhovky na místě ale svítivost nic moc...a ještě natřená tyčka na podepření kapoty zítra jdu do nové práce, tak uvidím jak na tom budu časově a finančně, ale do měsíce bude na autě podvozek + kotoučovka a potom půjde předek do laku a facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Pokud ty blatníky nejsou shnilý, tak to ještě nějakej rok vydrží ;) a co se týká těch led žárovek do mlhovek, tak je jasný, že to svítit nebude, protože to světlo mlhovky je stavěný na světlo, který je vyzařovaný z jednoho bodu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 tak za 25 korun pár, zkusil jsem :D obědnají se jiné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Tak to chápu, že tě to ani nemrzí, ale mohl jsi místo toho mít jedno pivo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 díky Martinovi_TDI mám bílé blinkry - ještě jednou díky moc :) omrknul jsem jeho polo offroad a i v hnusném počasí to měl krásně čisté :) a tu garáž mu budu závidět dlooouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Jo nemáš zač, rád jsem Tě poznal. Jinak pěkná změna oproti těm oranžovým ! Hele, auto v garáži se kterým denně jezdím moc čisté není, ale budiž - trochu pomáhají ty 3 vrstvy vosku - nešpiní se to tak moc v dešti. A garáž je moje 3. dítě, je vlastnoručně stavěná, stála kupu potu i peněz, ale nelituju. Pokud máš někde místo u baráku, tak neváhej a postav minimálně přístřešek ! Jinak Tvoje Octulka dostává příkladnou péči, takže brzy bude šik ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 bohužel místo není, spíš budu muset někde najít nájem..až dám podvozek, kotoučovku, předek do laku, tak by to mohlo být trošku o něčem jiném no :) hlavně to musím všechno udělat do žamberka, ať nejedu jak ostuda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Teda máš velké plány, moc Ti držím palce ať to stihneš ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Pecka Dane, už to chce ale face předek s bílou pozičkou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 jo Hanzi, je to třeba, nedá se na to dívat :D už se začínám poohlížet o lakovně a pořád rozmýšlím do jaké barvy střechu, jestli bílou nebo černou, obě lesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Za mě bílá střecha nebo původní odstín laku ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 moc se toho neděje, ale o víkendu už bych konečně chtěl zapracovat na subáči a snad ho i rozehrát, teď jsem na auto neměl čas - přítelkyně dneska odletěla do USA na 3 měsíce, takže budu mít víc možností dělat na autě :) dnešek byl testem objemu :D lednice s mrazákem vešla akorát :) přístí týden by měla být kotoučovka :) s nedlouho po ní snad i podvozek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Takovou sem narval i do twinga :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Mirajzi, tak v tom Twingu bych tu lednici chtěl vidět! Dane, správné maximální využití autíčka ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.