Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

dneska jsem vyčistil blatníky a natřel asfaltem, tak snad ještě chvilku vydrží, pak jsem se hrabal ve světlech, protože se mi něchtělo se jebat s vyndáváním mlhovek, tak jsem světla vyndal celé a byl klid :-D ledkové mlhovky na místě ale svítivost nic moc...a ještě natřená tyčka na podepření kapoty

zítra jdu do nové práce, tak uvidím jak na tom budu časově a finančně, ale do měsíce bude na autě podvozek + kotoučovka a potom půjde předek do laku a facelift

post-24441-0-84334100-1401034390_thumb.jpg

post-24441-0-89187400-1401034406_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo nemáš zač, rád jsem Tě poznal. Jinak pěkná změna oproti těm oranžovým ! :palec:

Hele, auto v garáži se kterým denně jezdím moc čisté není, ale budiž :rolleyes: - trochu pomáhají ty 3 vrstvy vosku - nešpiní se to tak moc v dešti. A garáž je moje 3. dítě, je vlastnoručně stavěná, stála kupu potu i peněz, ale nelituju. Pokud máš někde místo u baráku, tak neváhej a postav minimálně přístřešek ! Jinak Tvoje Octulka dostává příkladnou péči, takže brzy bude šik ! :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

moc se toho neděje, ale o víkendu už bych konečně chtěl zapracovat na subáči a snad ho i rozehrát, teď jsem na auto neměl čas - přítelkyně dneska odletěla do USA na 3 měsíce, takže budu mít víc možností dělat na autě :)

dnešek byl testem objemu :D lednice s mrazákem vešla akorát :)

přístí týden by měla být kotoučovka :) s nedlouho po ní snad i podvozek

post-24441-0-85978200-1402597865_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...