Přejít na obsah

Nechce mi nastartovat auto

Doporučené příspěvky

prosim poradte mi mam octaviu2 1.9 tdi a poobede ked som siel do prace nemohol som nastartovat iba tocilo starter a nic pozrel som poistky boli podavacie cerpadlo slo nafty som mal vyse pol nadrze a ked som dlho tocil skusal startovat ukazovalo mi tam kontrolku mazania ale oleja je dost endavno meneny kamarat hovoryl ze to je imobilizer ale kontrolka nesvieti co to moze byt ?

Odkaz ke komentáři

prosim poradte mi mam octaviu2 1.9 tdi a poobede ked som siel do prace nemohol som nastartovat iba tocilo starter a nic pozrel som poistky boli podavacie cerpadlo slo nafty som mal vyse pol nadrze a ked som dlho tocil skusal startovat ukazovalo mi tam kontrolku mazania ale oleja je dost endavno meneny kamarat hovoryl ze to je imobilizer ale kontrolka nesvieti co to moze byt ?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravim.nechcem zakladat nove tema tak pisem sem.Mam O2 2005 1,9tdi dsg.moj problem spociva v tom,ze mi nechce auto nastartovat .myslel som ze je to v cievke startera lebo niekedy cvaka a niekedy nie alebo v startery no mal som moznost odskusat novy starter a robilo mi to tiez.teraz som prisiel na to ze staci trochu potrhat volantom a auto hned nastartuje.neviem ci je to dakou zlou kostrou alebo cim...pozeral som startovaciu skrinku no vsetky kable sa zdaju byt ok...nemal niekto taky problem....?dakujem za pomoc

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...
  • o 10 měsíců později...

Podobný problém..... Výměna žhavících svíček ,palivový filtr a nakonec to byl u pojistkové skřínce uvolněný a netěsný a lehce zaoxidovaný, přehřívaný kabel čelně na svorkovnici (ten uplně v levo). Dotaženo, přepájeno a vše v pořádku.........původně nemožné nastartování. Vše ted ok. Lépe přeočkovat znovu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...