mazliik Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Zdravim mám dotaz. Mám octavii 97 rok, 1,6 55kw. Auto mi při jízdě cuká. Nedělá to pořád, někdy to jede třeba 20km v pohodě a pak to začne cukat jak kdyby se dusil motor, pak to jede zase normálně a takhle pořád dokola. Když to začně cukat, prošlapnu plyn ale otáčky nahoru nejdou, jak kdyby se motor dusil. Bylo to 3 krát v servisu, když to jel projet něudělalo mu to. Na diagnostice nic neni. Jsoou vyměněný kabely do rozdělovače, svíčky, filtry palivový, olejový, vzduchový, lambda sonda, profouklý sání.Nemáte s tím nějaké zkušenosti? Už sem do toho narvala 5000,- a závada stále neopravená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 kedze vravis, ze aj ked dupnes na plyn a otacky nejdu, tak to vidim na skrtiacu klapku. Kedze tam je klasika plyn spojeny s klapkou lankom, tak by som pozrel,ci nie je spinava - to by bol ten lepsi pripad, dat ju vycistit a urobit zakladne nastavenie klapky. Diagnostika neukazala nic? Horsie by bolo,keby bola vadna klapka - to je drahy spas. Za vycistenie to stoji skusit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 možno sa mýlim ale mne to pripomína časy keď na mojom odchádzalo zapaľovacie trafo , skontroluj či nie je prasknuté alebo ho postriekaj vodou , tiež to cez VAG neukázalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Zdarec lidi, mám podobný problém. Když jedu delší dobu stejnou rychlo tak to je jako by přestala chodit klapka prostě nereaguje ne šlapaní na plyn a pak to prostě vystřelý a zas chvíli dobrý a po chvilce zase opakování. Nevím co s tím ale zítra kouknu na klapku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.