Přejít na obsah

Neni to športiak ale stači mi to... :)

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych koktakov co citaju toto moje tema. Je to moje prve auto takze necakajte nic vynimocne... :D

Zacnem asi historiou :

Toto auto bolo v rodine od novoty, kupene na Slovensku, ja som vlastne 3ty majitel z nasej rodiny, takze mam istotu ze to auto je v poriadku. Kupil som ho od rodicov 12/2010 a malo najazdenych cca. 155 000 km.

Nieco o Aute :

Karoseria : Sedan, Predface

R.v. : 1999

Motor : 1.8 20V

Farba : Strieborna metaliza

Palivo : Benzin

Vybava : Slx

Najazdenych : cca. 164000km

Upravy (Zacali vlastne po buracke...) :

post-21163-0-80069400-1356699269_thumb.jpg

Face cely predok,

Face zadne svetla,

Cierne folie vzadu na oknach + FlyEyesKit svetlo cierna folia na zadnych svetlach,

Kridlo (od zakupenia),

Snehobiele svetlo vsade :lol:

Dalsie upravy zatial nezname ale bude ich este dost... :lol:

Fotky :

post-21163-0-73676700-1355933112_thumb.jpg

post-21163-0-02656000-1355933103_thumb.jpg

post-21163-0-05749700-1355933098_thumb.jpg

post-21163-0-63572600-1355933107_thumb.jpg

post-21163-0-31026000-1355933093_thumb.jpg

post-21163-0-59013500-1355935297_thumb.jpg

Dufam ze sa vam bude pacit a nebudem pre vas hambou... :pivo:

Upraveno uživatelem VRoman
Odkaz ke komentáři

Dakujem :pivo: . A to preto lebo ten predface ksichtik sa mi uz nejak nelubil, mal som nachystany RS naraznik a ostatne ze casom no bola buracka a platil som pokutu tak mi to takto nejak vyslo a usetril som. Az nato ze som musel zrusit ten RS naraznik koli pokute ale ten casom tiez bude :) :palec:

Tak to já zase letím na ten předf.ksichtík,ale co člověk to názor a pokud jsi to musel opravovat tak chápu že jsi dal face je to krok dopředu a máš pak vice možností jak oktu šperkovat. :palec:

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, všechno špatné je k něčemu dobré :) a facelift předku octu hodně omladil, jen by to chtělo dát i face zadní nárazník a masku do laku ať to máš sladěný ;) . Jinak ti přeju, ať se ti nehody a různé poruchy vyhýbají a octa ti dělá jen samou radost :palec:

Tiez som to tak bral, naraznik sa bude riesit najblizsie lebo zajtra sa ide kupovat vyfuk a co sa tyka masky tak uz je objednana vypln bez znaku v Tuning Individual.cz. Inac mate niekdo skusenosti s tymto obchodom?

Odkaz ke komentáři

Já jsem kupoval přímo na tenhle motor Remuse. Seděl parádně a měl hezkej zvuk. :palec:

Remuse tam mali od 120e, penazenka ma nepustila a iba kulate a podla mna kulaty by sa tam nehodil :)

Tak sup fotky na aute... :-)

A pekne pozapustit do narazniku...

V sobotu to tam budem s kamosom davat a urcite potom spravim fotky :palec: . Chcel som aj dneska spravit nejake lepsie nez tu mam, ked som bol upratat auto, ale s vonka bolo tak zas**** ze som si to rozmyslel a na umyvanie som uz nemal cas...

Odkaz ke komentáři

Ten můj stál 6.200,- a měl dvě kulatý koncovky. Ale byl přímo na Octavii. Napojoval se hned za středovým tlumičem. Tenhle má koncovku jako Miltek, takže bude určitě slušet.

Tolik bych dal hadam jenom za xenony... :D Ja sem chtel jenom nech to mas troska krajsi zvuk a nech to vzadu nevypada tak bidne... :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak bacha aby ti nekdo nevysklil svetla kladivem az si za mirneho deste pri dobre viditelnosti zapnes mlhovky... ;-)

Zapinam je jen za horsi viditelnosti inac sou vypli, a za mlhy je lepsi zluty svetlo, mam to uz odskusane, tie originali co som tam mal predtym boli naprd...

Hodně lidí dá spíš asi na vzhled, když zapnou světla, než aby lépe viděli a ještě oslnují protijedoucí auta. :)

To neni muj pripad, ja mam svetla dobre nastaveni, vzdy to seridim jak vypmenim za druhe, jezdim hodne za tmy a pro oci je bilo-modra lepsi nez zluta svetla, a nemam zadny 100W takze nemajou proc nadavat... :palec:

Smutný, hodně smutný. Dát si na auto něco co funguje mnohem méně, než to co tam bylo, jen protože to možná vypadá jako ... . A věř mi, že xenonům se to stejně vůbec neblíží. O těch HIDkách radši nemluvit.

Jinak auto pěkný, stříbrný Octavie já rád :)

Zmenil sem je hlavne i proto ze mne Zeleny zastavovali protoze si mysleli ze mam xenony, a kdyz se nato podivali, nevypadalo to ani jako zarovka... A xenony budu do konce roka takze pak uz dufam nebudete do mne ripat... :lol::pivo:

Odkaz ke komentáři

Chudinka malá :(. To si ani okta nezaslouží :((.

Kup mamince lístek do kina, ať ji můžeš odvést a přitom se aspoň projedeš ;)

Jinak super okta! Ať slouží co nejlépe.

No jo, jenze ona nikam nechodi, leda tak do prace... A nebyl by zadny problem kdybi to auto jeste nebylo napsany na mamku, takze kdyz zavola policii ze ji syn sebral auto sem v pr**** :lol: :lol: :lol: Ale natom se uz pracuje, uz jenom jedna splatka a je moje pak bude i vic penez na upravy :palec:

Přesně tak, musíš ji dát důvod, aby tě pustila :) Otázkou je, jestli se nebude bát taky, když to zakazuje tobě :lol:

Praveze to je to, ona sama sa v takomto pocasi boji a nikam nechodi a este ked furt kuka tu bednu kde su same havarky... To pak je tezky :lol: , ale hlavne ze otce s 3-krat drahsim autem ( passatem ) pusti a u mne se vymlouva ze kdyz si ho rozbiju nebudu mnet na opravu... :lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

No tak ji řekni, že až si ho rozsflákáš, tak už muže byt klidna, protože nebudeš jezdit vubec :D

:lol: To bych neříkal nebo mu s tím zakáže jezdit úplně. Jsem to taky řekl párkrát doma a byl oheň na střeše a myslel jsem, že do práce budu jezdit busem, i když je okta na mě od začátku napsaná :D

Odkaz ke komentáři

Ty si koupíš auto, leješ si tam phm a mámi ti s ním zakáže jezdit? Bere tě jako plnoletého? :lool: no hezké hezké, to si ani na hory nezajedeš :palec:

Jenze to auto je jeste napsani na ni... :D A jako plnoleteho to teda nevim... :lol: jen se jeste o mne stale boji kdyz sem pod jeji strechou :) A muzu jen o tom nesmi vedet, co oci nevidej to srdce neboli :palec:

Vcera mi dosla posta s cech, Tuning individual :D ,

post-21163-0-70537400-1355404662_thumb.jpg

Ale to se bude davat az na jare i s ostatnyma vecama :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...