VRoman Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 (upraveno) Zdravim vsetkych koktakov co citaju toto moje tema. Je to moje prve auto takze necakajte nic vynimocne... :D Zacnem asi historiou : Toto auto bolo v rodine od novoty, kupene na Slovensku, ja som vlastne 3ty majitel z nasej rodiny, takze mam istotu ze to auto je v poriadku. Kupil som ho od rodicov 12/2010 a malo najazdenych cca. 155 000 km. Nieco o Aute : Karoseria : Sedan, Predface R.v. : 1999 Motor : 1.8 20V Farba : Strieborna metaliza Palivo : Benzin Vybava : Slx Najazdenych : cca. 164000km Upravy (Zacali vlastne po buracke...) : Face cely predok, Face zadne svetla, Cierne folie vzadu na oknach + FlyEyesKit svetlo cierna folia na zadnych svetlach, Kridlo (od zakupenia), Snehobiele svetlo vsade Dalsie upravy zatial nezname ale bude ich este dost... Fotky : Dufam ze sa vam bude pacit a nebudem pre vas hambou... Upraveno Duben 11, 2013 uživatelem VRoman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Zdar pane. Když jsem začal číst ,tak jsem si říkal ,,zase další předface ksichtík" a ty mi hned pokazíš radost předělávkou na face ne ne neber to vážně :P Taky mám 99 slx jenže o fous deší a ropáka. Přeji ti mnoho šťastných km už bez nehod a ať ti oktule dělá jen a jen radost!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Dakujem . A to preto lebo ten predface ksichtik sa mi uz nejak nelubil, mal som nachystany RS naraznik a ostatne ze casom no bola buracka a platil som pokutu tak mi to takto nejak vyslo a usetril som. Az nato ze som musel zrusit ten RS naraznik koli pokute ale ten casom tiez bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Vítej mezi náma, všechno špatné je k něčemu dobré :) a facelift předku octu hodně omladil, jen by to chtělo dát i face zadní nárazník a masku do laku ať to máš sladěný ;) . Jinak ti přeju, ať se ti nehody a různé poruchy vyhýbají a octa ti dělá jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 (upraveno) Dakujem . A to preto lebo ten predface ksichtik sa mi uz nejak nelubil, mal som nachystany RS naraznik a ostatne ze casom no bola buracka a platil som pokutu tak mi to takto nejak vyslo a usetril som. Az nato ze som musel zrusit ten RS naraznik koli pokute ale ten casom tiez bude :) Tak to já zase letím na ten předf.ksichtík,ale co člověk to názor a pokud jsi to musel opravovat tak chápu že jsi dal face je to krok dopředu a máš pak vice možností jak oktu šperkovat. Upraveno Listopad 25, 2012 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Vítej mezi náma, všechno špatné je k něčemu dobré :) a facelift předku octu hodně omladil, jen by to chtělo dát i face zadní nárazník a masku do laku ať to máš sladěný ;) . Jinak ti přeju, ať se ti nehody a různé poruchy vyhýbají a octa ti dělá jen samou radost Tiez som to tak bral, naraznik sa bude riesit najblizsie lebo zajtra sa ide kupovat vyfuk a co sa tyka masky tak uz je objednana vypln bez znaku v Tuning Individual.cz. Inac mate niekdo skusenosti s tymto obchodom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Dneska som troska utratil par penazi... Dufam ze sa bude pacit, do konca tyzdna ho aj nahodim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Já jsem kupoval přímo na tenhle motor Remuse. Seděl parádně a měl hezkej zvuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Tak sup fotky na aute... :-) A pekne pozapustit do narazniku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Já jsem kupoval přímo na tenhle motor Remuse. Seděl parádně a měl hezkej zvuk. Remuse tam mali od 120e, penazenka ma nepustila a iba kulate a podla mna kulaty by sa tam nehodil :) Tak sup fotky na aute... :-) A pekne pozapustit do narazniku... V sobotu to tam budem s kamosom davat a urcite potom spravim fotky . Chcel som aj dneska spravit nejake lepsie nez tu mam, ked som bol upratat auto, ale s vonka bolo tak zas**** ze som si to rozmyslel a na umyvanie som uz nemal cas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Ten můj stál 6.200,- a měl dvě kulatý koncovky. Ale byl přímo na Octavii. Napojoval se hned za středovým tlumičem. Tenhle má koncovku jako Miltek, takže bude určitě slušet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Ten můj stál 6.200,- a měl dvě kulatý koncovky. Ale byl přímo na Octavii. Napojoval se hned za středovým tlumičem. Tenhle má koncovku jako Miltek, takže bude určitě slušet. Tolik bych dal hadam jenom za xenony... :D Ja sem chtel jenom nech to mas troska krajsi zvuk a nech to vzadu nevypada tak bidne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) Nove H4 od kamarada (v pravo nove v lavo stare), kupil jednu sadu a poslali mu dve... :D Sice su slabsie nez tie predtym ale vyzeraju jak xenony :P. Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem VRoman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Na efekt pěkný, ale v provozu podle mě nepoužitelný, protože za deště nebo jen když bude mokrá silnice, tak nic neuvidíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Na efekt pěkný, ale v provozu podle mě nepoužitelný, protože za deště nebo jen když bude mokrá silnice, tak nic neuvidíš Tak kdyz je dest zapnem mlhovky a tam mam H3 HOD 3000k :P a uz som aj rozmyslal ze si take kupim aj H4 HOD 3000k... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Tak bacha aby ti nekdo nevysklil svetla kladivem az si za mirneho deste pri dobre viditelnosti zapnes mlhovky... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Hodně lidí dá spíš asi na vzhled, když zapnou světla, než aby lépe viděli a ještě oslnují protijedoucí auta. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Smutný, hodně smutný. Dát si na auto něco co funguje mnohem méně, než to co tam bylo, jen protože to možná vypadá jako ... . A věř mi, že xenonům se to stejně vůbec neblíží. O těch HIDkách radši nemluvit. Jinak auto pěkný, stříbrný Octavie já rád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Tak bacha aby ti nekdo nevysklil svetla kladivem az si za mirneho deste pri dobre viditelnosti zapnes mlhovky... ;-) Zapinam je jen za horsi viditelnosti inac sou vypli, a za mlhy je lepsi zluty svetlo, mam to uz odskusane, tie originali co som tam mal predtym boli naprd... Hodně lidí dá spíš asi na vzhled, když zapnou světla, než aby lépe viděli a ještě oslnují protijedoucí auta. :) To neni muj pripad, ja mam svetla dobre nastaveni, vzdy to seridim jak vypmenim za druhe, jezdim hodne za tmy a pro oci je bilo-modra lepsi nez zluta svetla, a nemam zadny 100W takze nemajou proc nadavat... Smutný, hodně smutný. Dát si na auto něco co funguje mnohem méně, než to co tam bylo, jen protože to možná vypadá jako ... . A věř mi, že xenonům se to stejně vůbec neblíží. O těch HIDkách radši nemluvit. Jinak auto pěkný, stříbrný Octavie já rád :) Zmenil sem je hlavne i proto ze mne Zeleny zastavovali protoze si mysleli ze mam xenony, a kdyz se nato podivali, nevypadalo to ani jako zarovka... A xenony budu do konce roka takze pak uz dufam nebudete do mne ripat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Kokta mi uz stoji druhy den na parkovisku a smuty lebo mamka sa o mna boji a nedovoli mi sa s nou hocikam previest... :lol: Ale zajtra ju idem prevetrat do garaze a skontrolovat ako je natom, chudinka moja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Chudinka malá :(. To si ani okta nezaslouží :((. Kup mamince lístek do kina, ať ji můžeš odvést a přitom se aspoň projedeš ;) Jinak super okta! Ať slouží co nejlépe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Přesně tak, musíš ji dát důvod, aby tě pustila :) Otázkou je, jestli se nebude bát taky, když to zakazuje tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Chudinka malá :(. To si ani okta nezaslouží :((. Kup mamince lístek do kina, ať ji můžeš odvést a přitom se aspoň projedeš ;) Jinak super okta! Ať slouží co nejlépe. No jo, jenze ona nikam nechodi, leda tak do prace... A nebyl by zadny problem kdybi to auto jeste nebylo napsany na mamku, takze kdyz zavola policii ze ji syn sebral auto sem v pr**** :lol: Ale natom se uz pracuje, uz jenom jedna splatka a je moje pak bude i vic penez na upravy Přesně tak, musíš ji dát důvod, aby tě pustila :) Otázkou je, jestli se nebude bát taky, když to zakazuje tobě Praveze to je to, ona sama sa v takomto pocasi boji a nikam nechodi a este ked furt kuka tu bednu kde su same havarky... To pak je tezky , ale hlavne ze otce s 3-krat drahsim autem ( passatem ) pusti a u mne se vymlouva ze kdyz si ho rozbiju nebudu mnet na opravu... :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 No tak ji řekni, že až si ho rozsflákáš, tak už muže byt klidna, protože nebudeš jezdit vubec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 No tak ji řekni, že až si ho rozsflákáš, tak už muže byt klidna, protože nebudeš jezdit vubec :D To bych neříkal nebo mu s tím zakáže jezdit úplně. Jsem to taky řekl párkrát doma a byl oheň na střeše a myslel jsem, že do práce budu jezdit busem, i když je okta na mě od začátku napsaná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Ty si koupíš auto, leješ si tam phm a mámi ti s ním zakáže jezdit? Bere tě jako plnoletého? :lool: no hezké hezké, to si ani na hory nezajedeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Ty si koupíš auto, leješ si tam phm a mámi ti s ním zakáže jezdit? Bere tě jako plnoletého? :lool: no hezké hezké, to si ani na hory nezajedeš Jenze to auto je jeste napsani na ni... :D A jako plnoleteho to teda nevim... jen se jeste o mne stale boji kdyz sem pod jeji strechou :) A muzu jen o tom nesmi vedet, co oci nevidej to srdce neboli Vcera mi dosla posta s cech, Tuning individual :D , Ale to se bude davat az na jare i s ostatnyma vecama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 mám tu samou masku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Tak koktu sem odhrabal a pripravil na zitra, cestu do prace, aby sem se nemusel skoro rano s tim s*** , ja len dufam ze zas nebude padat snih... . Pred : A po : Lepsi to neslo, byl tam uz moc silnej lad a nechtel sem poskrabat lak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Já si enchávám přední okno zasněžené, ten sníh jde dolů líp jak námraza :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.