p2p Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Purpena... To jistí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirikz Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Úplnou náhodou jsem měl stejný problém. Tady v ČR ho neseženeš, nebo když někoho najdeš, tak na tom bude chtít akorát vydělat. Naštěstí tu je ebay. Mám za to, že jsem objednával zrovna tento a funguje to, drží to bez problému. Na montáž ti mohu doporučit Rolbaře z Prahy. http://www.ebay.com/itm/Double-plastic-shell-Fakra-B-Plug-male-rf-connector-PCB-mounted-White-New-/151299082653?hash=item233a20c99d 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ital.mafian Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Funguje bez toho úplně bez problému Měl jsem to tak v před FL s Bolerem ze SII a teď ve FL a Rolbaře mohu doporučit také :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Jirikz diky moc to jsem hledal..na alliexpresu za to chteli 20$.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deepness Odesláno Listopad 12, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 Ahoj, chtěl jsem ser zeptat jestli má smysl na Boleru nechat udělat aktualizaci... měl jsem Swinga a zdá se mi, že Bolero má horší příjem signálu. A neznáte někoho kdo to umí nebo musím přímo do Škodovky? Díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirikz Odesláno Listopad 12, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 @Jirka313: Za málo. Tady v ČR chtěl po mě jeden chasník 500,- + poštovné. @Deepness: Netuším, jestli aktualizace zlepší signál, na to tu jsou jiní odborníci (Rolbař, Vaša...). Nevím jak to máš nyní, ale pro lepší signál pomáhá dodělání druhé, vnitřní antény nebo frekvenční výhybky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Vymenil som Swing za Bolero a zvuk je uplne inde. Najma prehravanie z SD karty, zvuk je cistejsi, nic nechrasti. Celkovo som spokojny a odporucam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 Ahoj kluci, pročetl jsem toto téma celé, ale asi nemá nikdo stejný problém. Taťka má OII FL 2011 1,6 LPG originál, ale základní výbavu, ale kvůli LPG tam je i maxidot. Originál neměl žádné rádio, prodal jsem mu svůj Swing z MR2010, tam mu podsvícení displeje jakžtakž fungovalo nebo to prostě nebyl až takový rozdíl a viděl na něj dobře. Teď tam má Bolero r.v.2011 a svítí mu to slabě. Jednotky má určitě faceliftové, tak v tom by problém být neměl. Jediné, co nemá, je to kolečko na nastavování jasu budíků (vedle sklápění světel). Dá se s tím něco udělat? Buď nějak naprogramovat nebo něco přepinovat nebo někde něco "zkratovat"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 Dodelat regulaci ...A na boleru v nastaveni mas nastaven JAS na MAX??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 regulaci taťka nepotřebuje, stačí mu vše na max, takže možná bude stačit někde tam, kde se napojuje ta regulace, dát něco (asi nějakou propojku), co bude jednotce říkat, že má být vše na max a rádio si to podle toho zjistí. Pardon, že to píšu tak laicky.. ale jinak, jak je složité dodělat tu regulaci osvětlení? bolero má jas úplně na max, na min by to nebylo vidět skoro vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 pokud nema z vyroby, bude i upravena jednotka, ja si dodelaval "kolecko" a moje puvodni z vyroby nereagovala (BCM 087 E), koupil jsem novou, nakodoval stejne jak puvodni a rozbehalo se to To co popisujes me delal swing, az na to, ze nesvitili tlacitka, prave po tom dodelani jasu jak pise p2p zaclo vse fungovat korektne Predpokladam, ze to byla nejaka verze "PRIMA" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 (upraveno) Ja som tiez dorabal regulaciu podsvietenia. Zapajal mi to Vasa a kodoval Igor 160R. Pri kodovani je potreba urobit zakladne/prvotne nastavenie BCM cez ODIS. Tam na zaciatku konfiguracie sa soft pyta, ci je auto vybavene regulaciou podsvitu. Mam pocit, ze jas sa da niekde nastavit aj cez VCDS, bez prislusneho regulatoru. Tusim denis si to tak nastavoval, Maro nevies? Alebo si to zle pamatam? Upraveno Leden 3, 2017 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 ja mam takove tuseni, ze to Denis vubec nedodelaval, ale mozna se pletu ... koukal jsem na to pres VCDSko, jen jsem nasel, ze bez kolecka je jas nastaveny na 70%, prochazel jsem adaptace ale nic takoveho, co by odpovidalo 70% jsem nenasel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 (upraveno) On to praveze nedorabal, lebo spominal, ze mu to staci raz cez VCDS nastavit na 100% a dalej to nepotrebuje. Aspon takto si to pamatam. Upraveno Leden 3, 2017 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 Řešení je koupit bolero z VW sice bude mít červené podsvícení,ale má senzor okolního světla a hlavně funguje. Mám vyzkoušené než jsem přešel na Columba. Viditelnost na slunci byla dobrá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Díky všem za reakce, doufal jsem v nějaké jednoduché a levné řešení, protože taťka je šílený šetřílek, takže pokud to nebude do několika stovek, tak se na to vykašle a bude jezdit s tím tlumeným osvitem. :) Moc jsem nerozuměl tomu od Kyselinky "On to praveze nedorabal, lebo spominal, ze mu to staci raz cez VCDS nastavit na 100% a dalej to nepotrebuje. Aspon takto si to pamatam.". Znamená to, že možná stačí jen něco softwarově nastavit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Presne tak... Asi v adaptacich nastavit max osvit. Ale zatim jsem to nikde takhle neresil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Díky, zkusím to nějak pořešit tím sw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 (upraveno) ferda to tu aj pisal, kde sa to da najst: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21511&p=1422226 ...ale nikto to nenasiel :( Ak dorabka, tak Vasa mi to tusim zapojil za 3 stovky a nakodovanie bolo po znamosti, za nejaky mensi priplatok :) Upraveno Leden 5, 2017 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Poradite ako aktualizovat firmware Bolera? Niekto na SK, najlepsie vychod? vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Generic Odesláno Únor 5, 2017 Sdílet Odesláno Únor 5, 2017 Připojuji se k dotazu. Zítra si jedu pro Bolero a rád bych ho nechal aktualizovat. Musím s tím do servisu? Nebudou mít problém, když je v autě z výroby Swing? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wall.cz Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Zdravim...pasuje a funguje do o2 fl bolero z OIII?Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Ahoj nepasuje a nelze zfunkčnit v o2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wall.cz Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 ok,,diky..tedy asi nejde nic lepsiho z octavie,,rapidu,,nejake bez nevi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Ne. Jedině bolero nebo columbus z o2, superb2 nebo amundsen yeti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wall.cz Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 A tato verze je plne funcni v O2 FL ? Ma to bejt BOLERO z Yeti.... vzhled jak Amundsen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deepness Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Ahoj, nevíte prosím kdo by byl schopný udělat aktualizaci Bolera? Nebo s tím zajet přímo do orig. servisu? Díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 můžu udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wall.cz Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Je potreba nejak nakodovat Bolero v O2FL 2011...predtim swing ,,diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.