Wincek Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Ja potrebuji poradit co s tim ne dalsi otazky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirikz Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 h2oenergy už ti na tvojí otázku odpověděl v jiném tématu, že to jde jen přes diagnostiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 To vincek... Dodrzuj zdejsi pravidla.... Jinak te budu muset resit... Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
break006 Odesláno Srpen 18, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2017 Cavte. Menil som bolero sa stream. Mam MF volant na streame vsetko ok a pri bolere mi nefunguje hlasitost na volante: Stretol sa s tym niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 18, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2017 A kodoval si??? Jake mas auto a jake bolero si daval do auta.... Rozepis se... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
break006 Odesláno Srpen 18, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2017 Octavia 2 2005 a bolero som dal z FL octy. Nekodoval som nic kedze este nemam gateway ktora nevybija baterku. Len nechapem preco nejde iba zvuk. Keby nesiel volant tak chapem ale iba zvuk cez volant? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
break006 Odesláno Srpen 18, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2017 Vsetko ok. Ziadna chyba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
primergy Odesláno Září 14, 2017 Sdílet Odesláno Září 14, 2017 Ahoj, jen v rychlosti, nemůžu nikde dohledat velikost úhlopříčky u BOLERA (konkrétně Delphi, ale to je asi sterjné). Víte prosím někdo jak velkou má to rádio úhlopříčku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas_Pisik Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Nazdarek , Mam prosbicku,koupil jsem v patek Octavii 2012 2.0 Tdi 103 kw s radiem Bolero, Snazil jsem se cely vikend pripojit telefon,ale po zmacknuti tlacitka Phone se mi radio jen stisi a nicnse nedeje,muzete mi poradit,co mam presne zmacknout,abych aktivoval BT v radiu,nasel jsem na netu nejaky videa,ale tam jim skacou po zmacknuti Setup tri stranky menu,ale kdyz ja zmacknu setup dlouze ,tak mi naskoci pouze 2 stranky s nabidkou...prosim o pomoc uz nevim jak na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 (upraveno) Ahoj zřejmě nemáš ve výbavě vozu jednotku hands free sady. Rádio bolero v sobě hands free nikdy nemělo. Podívej se pod sedačku spolujezdce jestli je tam taková černá krabička. Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk Upraveno Říjen 2, 2017 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas_Pisik Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Neni je tam jen prazdny kaslik,poradis mi prosim kde se da kdyztak dokoupit,popripade kolik stoji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 (upraveno) Záleží co od toho očekáváš aby to umělo - jestli chceš jen volat nebo i poslouchat hudbu přes mobil. Doporučuju přečíst tady na fóru sekci hands free tady odkaz na celé vlákno. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?/topic/6522-HandsFree-GSM-II-alebo-GSM-III-a-Bluetooth Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk Upraveno Říjen 2, 2017 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas_Pisik Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Ja nekde cetl,ze se da koupit nejaka sada za cca 900,- ,ktere kompatibilni s radie a da se pres to ovladat ,staci mi volani,prijem hovoru,polozeni,najiti kontaktu....nic extra nepotrebuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Jestli chceš vše vidět na rádiu ( kdo ti volá, sílu signálu, tel.seznam atd.) musíš koupit origo jednotku a ty se pohybují na netu někde kolem 2000kc. To co píšeš jsou takový univerzály a nic moc. Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas_Pisik Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Tak 2.000 jeste by slo,mohl by jsi mi poslat prosim nejaky odkaz,nevim vubec co mam hledat...a napojeni je nejake slozite,nebo zvladnu sam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Doporučuju svěřit to někomu kdo tomu rozumí je totiž potřeba i diagnostika aby se to nakonfigurovalo. Odkud jsi? Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas_Pisik Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Z Milevska,Jižní Čechy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Tak to máš nejblíž Prahu a dělá to tady zdejší uživatel jménem Rolbař najdi si ho tady na fóru a zkus mu napsat možná má i potřebný materiál a věřím že to zvládne max do dvou hodin z jednou rukou v zadku[emoji106] Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas_Pisik Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Říjen 8, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2017 Som sice mimo temy ale ma to suvis s radiom. Mam od vyroby dorabany Parrot, vsetko z neho som vytiahol postrihal z auta vyhodil. Ostala mi ale za radiom ta modra skrinka a vyhodit ju nejde, lebo niekto pajkoval zapojenie na iny sposob. Je niekto na vyhode SR co by mi s tym pomohol? Tu skrinku by som vyhodil a chcel to mat zapojene tak ako to ma byt... Jedna sa o Parrot Mki 9200. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vory90 Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 Ahoj, pročítal jsem hodně o radiu Bolero ale nikde jsem se nedočetl zda funguje Bolero z Supa II s multifunkčním volantem v Octě předfl. Máte někdo zkušenosti? Mám v autě Bolero z Octy fl, tam multifunkce funguje z poloviny. Děkuji za každou radu a postřeh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 27, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2017 Podle mne to tam mechanicky nedostaneš.... Sup ma kontrolku airbagu a okta ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vory90 Odesláno Listopad 27, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2017 Podle mne to tam mechanicky nedostaneš.... Sup ma kontrolku airbagu a okta ne... Myslel jsem to první Bolero, ve velikosti Columbuse. To bylo v prvních dvojkovejch Supech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 28, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2017 jaký máš r.v.? jakou máš gateway? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vory90 Odesláno Listopad 28, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2017 jaký máš r.v.? jakou máš gateway? R.V.: 2006 Gateway by měla být 1K0 907 530L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 29, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2017 Necituj pls... dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Březen 28, 2018 Sdílet Odesláno Březen 28, 2018 Bude bez problémů fungovat Bolero ze Superba 2 v Octavii 2 fl? Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakubbart Odesláno Březen 28, 2018 Sdílet Odesláno Březen 28, 2018 Zdravím všechny. Hodně jsem toho tu nacetl a trosku se ztrácím. Můžete mi poradit i pomoci? Mam Oll RS 2008 před fl. Dostal jsem rádio Borelo, původní tam je audience. Můžete mi poradit co je vše potřeba udělat a pokoupit aby vše fungovalo jak ma. Popripade jestli je někdo z HK nebo okolí kdo by se tomu věnoval a dal to dohromady? Byl bych vám vděčný za radu popřípadě pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Březen 30, 2018 Sdílet Odesláno Březen 30, 2018 Do predFL Octavie potrebujes Bolero zo Superba (vyzorovo ako Columbus). Je to kvoli tomu, ze Bolero z FL Octavie v sebe nema cidlo okolneho svetla (FL Octavia ho ma v budikoch). Pokial teda kupis Bolero zo Superbu tak len ho prehodis, zadas PIN a za minutu vsetko pojde. Koduje sa len pocet reproduktorov, ci mas SS, AUX, CD menic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.