Přejít na obsah

Šulcikovo eReSo

Doporučené příspěvky

Tak dneska vyměněny zadní pružiny a přední brzdy. V pátek proběhla garančka kvůli cívkám, bohužel už je někdo měnil, takže se na mě už akce nevztahuje, ale cívka na třetím válci je v pytle, dneska jsem s tím už definitivně nemohl ani jet, jak to šíleně cukalo a už i podle cukání motoru to jelo nonstop na tři válce, takže auto zůstalo u kámoše na dílně a musím počkat do pondělí až přijde nové cívka od Jeldy a ve středu tradá zase do Ústí vyměnit cívku :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Tak to jsem z toho jelen, na hadicích jsem nic nenašel a dneska už to nedělá :wallbash:

EDIT: Tak ne, tak to dělá furt, asi jakmile se to zahřeje, tak se někde něco rozevře a blbne to, v pondělí volám Garnymu, když se to do soboty nesloží, tak si holt půjčím mámy služebáka :(

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

Tak octávka už je doma ze servisu, jede líp než když jsem jí kupoval, takže evidentně už ta hadice byla někde povytažená a výměna svíček asi taky pomohla :palec:

Každopádně mám dotaz, netušíte někdo jaká barva plniče se dává v origu pod tu mojí šedivou RS metlu? Chci si opravit pár věcí kde se to bez plniče neobejde a nerad bych to měl flekatý B)

Odkaz ke komentáři

Tak po odjetí sobotního Treffenu jsem se definitivně rozhod, že prodávám Civica a nechávám si RSo. Auto po různých výměnách dílů a opravách jezdí jak má. Takže začnou probíhat opravy a úpravy. První do čeho se pustím bude oprava vad laku a odrezení, nalakování kol, pak nechám vyměnit spojku se setrvákem a potom přijde na řadu předělávka na ethanol u kámoše, LPG nechci kvůli vizuálním změnám auta (nálepky, díra v nárazníku) a když vyjdou penízky, tak vezmu prozatím podvozek od JOMu, abych na Žamberku aspoň trošku žehlil silnici a až se našetří, tak koupím něco pořádnýho :pivo: Takže plány by byly a uvidíme jak se bude dařit je realizovat B)

Odkaz ke komentáři

O kravinách mi tu spamovat to jooo, ale když jsem se ptal na barvu plniče, protože jsem to potřeboval, to jste tu mlčeli :lol: :lol: Vzhledem k oprýskanýmu laku na přední kapotě jsem zjistil, že je tam šedivej :lol: :lol: Každopádně už se těším na broušení a lakování, jakobych si toho neužil dost, když jsem teď renovoval nádrž na Hondu :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Kdyby někdo měl zájem, auto je na prodej. Najeto 196 tisíc kilometrů, od koupi vyměněny zadní tlumiče Bilstein B8 a origo RS pružiny, přední kotouče a desky brembo, zadní kotouče a desky originál dělal bývalý majitel těsně před prodejem mně. Nová spojka (pomocný válec, páka, ložisko a lamela), setrvák byl v pořádku, takže se neměnil. Opravený startér a nová cívka na třetím válci. Jo a cena 80 tisíc, ale jsem ochoten se rozumně domluvit, díky bývalým majitelům to není žádná leštěnka, ale motorově a podvozkově super. Jo jinak je celý auto na Bilsteinu B8, auto je docela tvrdý.

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...