Přejít na obsah

Zatékání přes přední sklo

pet

Doporučené příspěvky

Tak jsem asi po půl roce hledání příčiny zetékání do auta ,konečně přišel na to,že to tam zatéká přes přední okno.Přesněji levým horním rohem.Potřeboval bych poradit ,jak to utěsnit.Jestli stačí to přetáhnout silikonem ze vnitř?Nebo se musí odstranit ty lišty kolem a opravit to z venku?V tom případě,jak se ty lišty denontují?

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Dobrý večer, potřeboval bych poradit zjistil jsem že mi zatéká voda do vozidla a to přes přední sklo nahoře v rohu. Po odsunuti cca 10cm stropnice a sundaní plastu z bočnice jsme zjistil že vlhkost jde z místa na obrázku Okno bylo měněno předešlým majitelem v roce 2011. Děkuji za rady.

post-20941-0-13362300-1378925069_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Normálním silikonem jsme to už zkoušel zalepit jak zevnitř tak z venku původně jsme si myslel že to teče přes hagusy nebo přes těsněni oken ale testem jsem zjistil následovně že jsem vodu nechal stéct před hagusy tím pádem je to přední okno.

Je možné to okno doma vyměnit kdybych si to dělal sám? I za předpokladu použití stávajícího okna? Okno není tak staré. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud silikon nepomohl, tak se musí celé okno znovu nalepit a pokud jsi to nikdy nedělal, co předpokládám že ne, tak to doma nedělej, protože to okno musíš opatrně odřezat silonem nebo čem se to dělá, důkladně očistit lepidlo z obou stran a pak ho opět přilepit lepidlem na skla. Když to dáš do servisu, kde dělají autoskla, tak tě to přelepení výjde tak na 500,- a to si myslím, že zase není tak hrozná cena :)

Odkaz ke komentáři

Také ale jde o to, aby se tam nedržela vlhkost atd. a okno je také důležitá součást bezpečnosti při nafukování airbegů atd., kdy tady je zřejmé, že je dost odfláknutá práce a to okno tam není dobře dané. Já doporučuji okno vyndat a opět nalepit a nebo ještě lépe dát rovnou nové. Pokud to "uhraješ" na pojištění vyjde to levněji než tohle vyndat a nalepit.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...