p.dohny Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Dal jsem se do akce "Z" :) A snažím se rozhýbat zámek u řidiče. Prvně šel klíč asi 1cm a teď jsem tak daleko, jak mám v příloze, ale dál se mi nedaří s WD dostat. Auto se otevíralo 10 let asi jen centrálem, ale měl jsem problém s baterkou a tak jsem zjistil, že by bylo dobré se tam dostat i jinak... okýnko si případně chci nechat jako poslední možnost :) Co by mohlo pomoc rozhýbat ta vodítka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 nejlepší by bylo tu vložku celou vyndat a vymachat v naftě nebo petráku a nebo stříkat do ní nějaky uvolnovač na zarezle spoje a šolichat dokud nepovolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Přesně tak. Vyndat, je to otázka pár minut a dát do naftové lázně, pak osušit, vyfoukat kompresorem a promáznout. Kdybys nevěděl jak se vyndavá, tak když otevřeš dveře, máš tam u zámku z boku takovou černou čepišku, špuntík, ten vyndej a pod ním je schovanej šroub, je dost hluboku, ten povoluj za současného tahání té vložky zámky ven a v jendom místě to prostě půjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Po facelifte zamok-vlozku drzia 2 srobiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Prochy: mám předfacelift a šroubky tam mám taky 2, ale je pravda, že u předface jsem to neviděl, takže si to asi předchozí majitel dodělal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Jo už jsem si taky říkal, že to budu muset vyndat. Jinak vím jak se to rozdělává - opravoval jsem si zámek (studňák). Problém mám v tom, že mi to stojí před panelákem... :( Stříkačkou tam stříknout naftu asi stačit nebude co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Vyber zamok a daj tam zaslepku. Potom zamok mozes kupat v nafte kolko chces v pohodli domova.:P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Jo vidíš to mě nenapadlo, takže by mělo stačit sundat krytku na vložce, pak ten jeden šroubek co je uvnitř dveří a vytáhnout vložku. Nebude tedy problém se zamčením? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Jestli mas DO tak bez problemu, jestli ne, tak pres spolujezdce nebo kufr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 JJ dálkové, už to mám venku. Tak uvidíme co to do rána udělá v naftě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Tak nafta s tím do rána nehnula. Pak jsem si s tím ještě nějakou dobu hrál, ale ani kousek. Zde jsem dal video, jak to vypadá, ale nic se z toho asi poznat nedá... Odkaz na video Je tam asi nakonci nějaký bordel a nebo je možné, že bude ohnuté vodítko. Zkusil jsem to dát ještě do brzdové kapaliny a uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Na cistenie vlozky pouzi cistic na brzdy. Ponorenie do nafty alebo do brzd.kvapaliny moc nepomaha. Treba ten zamok vystriekat od spiny co je vo vnutri. Fabka sa da komplet rozobrat ,vycistit a znovu zlozit.B) Da sa aj vyskladat nova vlozka na povodny kluc.;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.