Wladis Odesláno Prosinec 20, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 Zdravim panove... potrebuju rady zkusenejsich. Obcas se mi stava ze podsviceni climatronicu zacne lehce problikavat,nebo na par vterin zhasne. Nekdy se k tomu prida i pristrojovka a vsechno co ma v aute podsviceni. Stroboskopicky to na me vsechno blika a je to dost neprijemny. Kde hledat zavadu? Nekde jsem cetl ze to muze delat spatny ovladac na regulaci jasu pristroju. Co je na tom pravdy? Oct 1, 81kw,2003 Dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Máš v autě muziku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Zdravíčko pánové, všiml jsem si že na mé OI RS rv. 01 mi mírně blikají budíky + climatronic, na ostatních diodách to nejde ani vidět. Nevíte kde bych měl začít hledat? například kostra? Ve vozidle nemam muziku s vysokým odběrem. Vše základní ze Škodovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
popoCZ Odesláno Říjen 9, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2016 Ahojte, obnovím staršie téma. Mám rovnaký problém, preblikáva mi komplet podsvietenie (climatronik, ovladanie okien, budiky atd.) Svetlá na aute svietia a všetko ide (okrem podsvietenia). V aute mám základnú hudbu. Neviete kde by mohol byť problém, poprípade riešil to už niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Říjen 9, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2016 Zkus vymenit reostat na tlumeni interieru. Me blikalo radio/klima ( co jsem si vsiml) a po vymene prestalo :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
popoCZ Odesláno Říjen 19, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Po výmene reostatu sa zdá byť všetko ok. Super díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hackstolle Odesláno Listopad 25, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2016 Stejny problem. Blika clima a tachak. Jak se meni ten reostat? Musis rozdelat celou palubku predpokladam.. nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Listopad 26, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2016 Ja jsem vyndal prepinac svetel a zatlacil zevnitr. Drzi to na dvou pliskach a moc to odpor nekladlo :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenaH Odesláno Listopad 27, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2016 me blika jen panel ve dverich co ovlada okna, kdyby byl vadny reostat tak blika vsechno ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Me blikalo jen radio a klimatizace, ten panel bych spis tipoval na zlomeny kabel ve dverich :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.