Ol@f Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 vevca to bylo za tu prapuvodni verzi PolarFis ktera toho umela o dost min nez soucasna PolarFis+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Já si počkám až to Ondra bude prodávat za polovic a koupím to :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 dyt se tam mluvilo o nějakých 2500,- 5000tis je raketa 5000000 je dost to je fakt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Neplanuje se nejaka podpora pro pravou cast mf volantu na predface autu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Teoreticky by ta prava cast mela fungovat v menu polarfisu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Jak psal Jarda tak to funguje s volantem od VW kde neni roller 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 No predpokladam ze to kluci dodelaji a bude multifunkce fungovat jak ma na pred face s face volantem. Jestli to rozchodi kupuji polarfis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 No ani ta multifunkce na faceliftu neni idealni a jelikoz tam neni moznost pouzit nic jineho tak s tim docela bojuji. Na to kolecko si to v menu roluje jak chce napr. 1. Dam pohyb smerem nahoru ... posune se to o jednu nahoru 2. Dam znova pohyb smerem nahoru ... posune se to o jednu ale bohuzel dolu ... tzn. zpet 3. Dam znova pohyb smerem nahoru ... posune se to o jednu nahoru 4. Dam znova pohyb smerem nahoru ... posune se to o jednu nahoru a pak uz OK Pokud ovsem chvilku nic nedelam tak se to zase opakuje od bodu jedna. To same je kdyz zvolim opacny smer tedy posun dolu. Celkove ta reakce na to kolecko je dost divna, bud to spatne odchytavaji a nebo se s tim hold nic jineho delat neda...doufam, ze s tim ale neco udelaji. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 To mluvis o chovani v menu polarfisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 nie,hovorí ako sa správa origo roller na FL so základným maxi-dotom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 dyt se tam mluvilo o nějakých 2500,- 5000tis je raketa Cena mohla být daleko příznivější, kdyby jsme se bývali dohodli na hromadném nákupu. Mluvím tu o úspoře v řádech desítek Eur, ale to už je teď jaksi pasé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 a když v sériovém autě teplota oleje není,chybí ti to? říká ti něco teplota oleje?Víš,jaká má být?Jediné info co ti dá je,že i když je voda 90,olej má ještě malou teplotu a neměl bys tomu dávat.To je jediné. Já to u Touarega mám a tedy málo kdy na to čumím. Jinak Olafe,nejde ani tak o cenu,ale opravdu o to,pro pro normálního smrtelníka jsou tam věci z 90% nepoužitelné. Řeknu to takhle:-"X"lidí má Vag a jediné co umí,je přečíst chybu,dále je v koncích.Na co to mají. "X"-lidí bude mít Polar Fif,ale hodnoty co to umí jsou jim na 90% zbytečné a neumí s nimi pracovat.A zatím si budu stát Michale, z jednoho úhlu pohledu máš pravdu, některé ty hodnoty jsou při běžném provozu opravdu na nic, ale pak je u i další pohled na věc a to ten, že si některé věci nastavíš sám, bez VAGu a ježdění do servisu (což může rychle vrátit prostředky investované do zařízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 To Vasekk a Gracho: Mluvim o chovani v menu Polarfisu...v normalnim maxiku(MFD, Audio, Telefon, Nastaveni, apod.) me to funguje naprosto v poradku, tam zadny takovito problem rozhodne nemam. Mam jeste dalsi 2 problemy a to, ze mi od montaze Polarfisu zobrazuje Columbus kazdych 15minut "uzivatel Nokia pripojen"...rekl bych ze to bude v navaznosti na to ze se Polarfis mota do telefonu. Dalsi problem je o neco horsi, od te doby(10 dni od montaze) jsem musel Columbuse 4x budit tvrdym restartem...tvrdy restart jsem musel pouzit tak maximalne dvakrat do roka kvuli nejakemu zaseku. Tohle jeste budu sledovat, zda-li to byla jen nahoda a nebo jestli se to bude dale opakovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Neviete niekto čo znamenajú tie hodnoty Vstr. 1 až 4 v mg/st? Jednu mám vždy vyššiu ako ostatné tri, tie kolíšu približne v rovnakom rozmedzí.. nie je to známka odchádzajúceho vstreku alebo tak niečo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Já takové parametry vůbec nemám, takže je to zřejmě diesel only... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 To je korekce vstriku ale jestli se nemylim za dobry vstrik se pocita hodnota +- 3 tak je to v pohode... muzu se doma podivat presneji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 tak dúfam že je to +- 3 lebo keď to bude +- 0,3 to ma moc nepotešíš.. ale nezdá sa mi žeby sa motor choval nejak divne, len sa mi tam tá hodnota nepáči.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 lubine zitra dopo se na to podivam ted jsem ko ju 013 Regulace klidného chodu Naměřené hodnoty při volnoběhu 1) Odchylka množství vstřikovaného paliva válce 1: [mg/zdvih] 2) Odchylka množství vstřikovaného paliva válce 2: [mg/zdvih] 3) Odchylka množství vstřikovaného paliva válce 3: [mg/zdvih] 4) Odchylka množství vstřikovaného paliva válce 4: [mg/zdvih] 5) Odchylka množství vstřikovaného paliva válce 5: [mg/zdvih] požadovaná hodnota: -2,8...+2,8 mg/zdvih +...mg/Z: příslušný válec je málo výkonný a proto je zásobován větším množstvím paliva -...mg/Z: příslušný válec je velmi výkonný a proto je zásobován menším množstvím paliva Zobrazované hodnoty jsou max. od -2,9 do +2,9 Pokud to u nějakého válce ukazuje vysoké odchylky, ještě to neznamená, že je špatný vstřik. Řídící jednotka se snaží pouze z nějakého důvodu dohonit stabilizaci tím, že tam posílá víc nebo míň paliva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 (upraveno) ok, v pohode.. už o tom viem vlastne od namontovania polarfisu ale vždy som na to zabudol.. :D stihol si ma predbehnúť... takže mám 4 válec málo výkonný tak už viem kde sa mi strácajú tie kone čo mi chýbali na brzde u TDIfuna.. :D Upraveno Únor 14, 2013 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Ty koně Ti chybí proto, že je krmíš naftou Ostatní válce máš v mínusu, takže ty jsou zase výkonné až moc, tudíž bych v tomhle tu výkonovou chybu nehledal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Asi máš pravdu, že chyba tam nebude.. ale občas to hádže zaujímavé rozdiely.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Hele, už máš posledné update? 0.3.4? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 ešte nie, ale videl som to u ol@fa.. keď budem mať chvíľu čas tak sa na to pozriem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Já taky ne, ale zajímala by mne (údajná) vylepšení zobrazování climatronicu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 tak ja mám len Stream-a takže asi moc vylepšení neuvidím.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 To asi ne e B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Ja uz mam aktual a na climatrosu pribyly sipky kde ti proudi vzduch,aspon u mne. Pred tim jsem to nemel. Jenze u mne to stale nejak hapruje a udajne az dlasi up bude vyladeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 (upraveno) update 0.3.4 vyřešil nějaké problémy s emulací, ale pořád je to jen Beta verze. Plná verze by měla být v 0.3.5. stále se na tom pracuje B) Upraveno Únor 19, 2013 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Dnes vyšel new update 0.3.5 mimo jiné je tam rešena emulace climatronicu a parkováků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.