danikd Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Diky jaka je doba dodani od tebe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Presne tak, face parkovaky budou fungovat naprosto v poradku. Ja sam mam face parkovaky a predface auto. A taky ke tvemu dotazu, ta emulace se da vypnout/zapnout, takze tam problem opravdu neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 ... momentálně mám jeden kus skladem B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Aaaa takle rychle? Bohuzel ted nemuzu, mam za mesic svatbu, pak do toho pujdu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 danikd -si to prej jako svatebni dar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 jo kdyby to bylo s tou moji nastavajici tak lehke :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Alesi,zkousel jsi tu 3.7 beta a co prakovaky -ukazuji ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 3.7 betu mám v autě, ale nic se u mě nezměnilo. Otázkou je zda se v te Beta verzi řešila emulace. Nikde o tom není zmínka. Podle mě tou Betou je nahrazena jen problémová 3.6 kde docházelo k samovolné deaktivaci PDC na maxidotu. Ale ani ta 3.7 beta to neodstranila. Pořád na tom kluci vývojářský pracujou .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Tak je tu novy fw.3.7 Včera jsem prave premysle o jedne funkci kterou by mohli pridat a je tam nemam ještě stazeno,takze nemuzu hodnotit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 .... já už mám 3.7 final v autě, ale u mě pořád parktronic nejede :( ale na maxidotu funguje správně a je tam opraveno, že pokud má někdo parkáče vpředu i vzadu, tak i po vyřazení zůstává PDC aktivní dokud se auto nerozjede a jde zobrazení vyvolat i stisknutím tlačítka PDC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 ja snad zítra. Mne potesilo ty km od poslední regenarce PDF Furt to musim hlidat a pocitat sam,ted to snad uvidim :P ale je divne ze tobe ten parkac furt nejde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 jj je to divný už jsem udělal nové logy Canu, tak uvidíme co vymyslí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 3.7 zatim nemam, ale kvuli tem km od posledni regenerace so to urcite nahraju. Co je hodne dobra vec, je to automaticke zavirani oken po zamceni auta. Uz to mate vyzkousene? Uz neni treba drzet zmacknuty dalkac aby se okna zavrely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Panove, ukazuje vam vykon HP a kroutici moment jakz takz realne hodnoty? Mne to ukazuje hp 240, coz je kravina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Dragole : ukazuje ti to ty km od poslední regenerace DPF ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Tak se zda ze parktornik funguje Uz to snizi i hlasitost Ted by to chtelo aby vymakali ten Climatros :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Dragole : ukazuje ti to ty km od poslední regenerace DPF ? Jeste jsem neaktualizoval na 3.7 takze zatim ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Panove, ukazuje vam vykon HP a kroutici moment jakz takz realne hodnoty? Mne to ukazuje hp 240, coz je kravina Neco podobneho jsem zaregistroval pri prvni jizde, ale od te doby to viceme mene sedi, auto na brzde jsem nemel ale tech 10 - 20 koni navic oproti udajum z tovarny neni u skodovky problem. Zkus z menu prepnou system "mereni" na neco jineho jestli se to zmeni a pripadne zpet. Ja to mam tusim na auto, mas tam chip ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Jo, mam upsolute, takze by mi to melo ukazovat kolem 200.... Ten kroutak mi sedi, ukazuje max 420, ale ten vykon ne, zkusim jak rikas, ale nejsem si jisty jestli tam je moznost prepnout system mereni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Cau panove, jeste dotaz... nekde jsem cetl, ale uz to nemuzu najit ... kdyz budu mit polara, pak pry jde v pohode rozchodit nove ( po FL ) bluetooth jednotky na predface budikach ... protoze polar na to ma pry nejake menu ? Je to pravda am to nekdo zkouseno? Diky moc za info ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Ano dle výrobce Polar Fis Advanced podporuje nové bluetooth jednotky, ale vyzkoušeno to zatím nemám. A z těch kdo si to objednával nikdo new bluetooth jednotku na předFL nemá a ani o nikom nevím, abych to mohl vyzkoušet .... Jako další z inovací je, že nová várka Polar Fisů dorazila v novém balení B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Ja mam new bluetooth jednotku 5k0....., ale basic, a na maxidotu jede v pohode. A pojede i premium, kterou musis sparovat prez budiky, ale ja osobne to odzkousene nemam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Dneska jsem upgradoval na Advanced (díky Ondro ) a super. Ještě jsem neměl příležitost si s tím hrát za jízdy, ale už při nastavování obrazovek jsem byl nadšenej. Oproti tomu plusu to má daleko víc hodnot a funkcí, než jsem čekal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 jj verze Advanced se rozhodně vyplatí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Dneska jsem upgradoval na Advanced (díky Ondro ) a super. Ještě jsem neměl příležitost si s tím hrát za jízdy, ale už při nastavování obrazovek jsem byl nadšenej. Oproti tomu plusu to má daleko víc hodnot a funkcí, než jsem čekal ;) v jakem aute to mas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Skaja to má v OII RS Tdi (předFL) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Uz to funguje i u FL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Ano viz tento můj příspěvek http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16378&view=findpost&p=1342556 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majkl.s Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Tak jsem díky Alessimu taky majitelem PolarFisu, dneska jsem ho namontoval(sice do Yetiho) a vypadá to dobře. Hlavně funkce sklápění zrcátka při zpátečce je parádní. Zatím se s tím seznamuju ale moc se mi to líbí:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Včera jsem poprvé prošel procesem regenerace DPF pod dohledem Polaru a luxus, člověk krásně vidí, na jakej styl jízdy to nejlíp reaguje a co tomu nejvíc vyhovuje. Kdyby tohle škodovka pustila do MaxiDotu hned z fabriky, tak měli IMHO o 50% míň problémů s filtrama, protože by člověk dokázal regenerovat klidně i ve městě na semaforech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.