maros Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Rolbar - praha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czGif Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 Ahoj mohl by někdo reuploadnout mapy V12 West, East na ulozto nebo Mega ? odkaz na uložto není funkční Díky všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anyha Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ahoj chci se zeptat jestli někdo v okolí Ostravy by byl schopen mi nahrát nejnovější FW + mapy a za kolik dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Napis Cosbymu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Presne tak Cosby ve Stramberku! Mel jsem jiz nekolikrat osobni moznost a super!!! Jistota funkcnosti a spolehlivosti! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Červen 16, 2015 Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 (upraveno) Zdravim, updatoval jsem mapy na V12 East Europe (CD8196, HW H05, SW 4120) a nefunguji mi TMC zpravy. Uz se to tu resilo, ale vysledku jsem se nedohledal... Poradi mi nekdo? Diky Zdravím,Stáhl jsem si mapy "8196" a přes program "maps-tool-0.7b" jsem vytvořil 2 složky, které jsem dal na SD kartu. "EAST" a "EASTDVD".V návodu píšou, že tyto 2 složky mají být na SD kartě a soubor "sd_to_hdd_fw.iso" (který mi to nevytvořilo) má přijít na DVD, které se pak taky vloží do Columbuse.Jaký je tedy prosím přesně postup?Jinak jsem přeinstaloval SW z 4120 na 5269 a od té doby mam na maxidotu čas zarovnaný vpravo a né na středu. Nevíte čím by to mohlo být? Jinak je vše OK.Octavia II 2008Edit: program jsem aktualizoval na "maps-tool-0.9b", který už vytvoří všechny potřebné soubory. "MAPS", "MAPSDVD" a "test.mp3" jsem dal na SD kartu a "sd_to_hdd_fw" vypálil na CD.Zapnul jsem navigaci, vložil SD kartu, přehrálo mi to MP3 soubor... trojhmatem jsem restartoval navigaci, počkal na výzvu, vložil CD. Napsalo to nějakou přípravu kopírování dat z SD na HDD. Poté se přepla na okno s textem "Software Download - Source activated, searching for SWL Image" a půl hodiny se nic nedělo. Potom se vypnula. Nic se neaktualizovalo.Kde nastala prosím chyba? :(Děkuji za jakoukoliv reakci ;) Stalo se mi to take, nasel jsem tohle... Error: Copy from SD Card is complete with no error messages but no maps are available – (1) When copying from SD Card, sometimes the unit has trouble copying all the files. To fix this, when the RNS-510® unit restarts and displays the ‘Please Insert the Navigation DVD’ message, insert the original (dual layer) maps DVD disc into the unit as suggested and leave it in there for max 5 min. The unit will copy the missing files (should not take more than 2 minutes) and will inform you that you can safely remove the DVD when done. (2) Reinstall exactly the same firmware that you have on your RNS-510® unit. zdroj: http://christian-jeanin.ro/blog/wp-content/mapstool2/help/help.html#TSHOOT Upraveno Červen 16, 2015 uživatelem DawiDX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 16, 2015 Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 máš tam něco špatně, když dělám update tak nikdy není problém s TMC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durasel Odesláno Červen 20, 2015 Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 AHOJ NEMEL BY SI POSLEDNI MAPY PLANUJU CESTU DO CHORVATSKA JSEM TUNOVY MOC SE NEVYZNAM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 20, 2015 Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 Ulozto, torrenty + 2 DL DVD pokud chces mit east i west. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 a uz je nekde ta Vychodni mapa na ktere funguje TMC ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 mi funguje tmc bez problému... v chorvatsku jsem byl v březnu a poslední mapa už je dost podrobná, včetně tunelu na Makarskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 No jo,jenze ty mas spesl mapy. Tady co byly odkazy na stazeni,a zkousel jsem je,tak TMC neslo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durasel Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 TAK UZ JSEM NAHRAL NOVE MAPY ALE NEJDE TMC CO JE SPATNE NEBO NEMA NEKDO MAPU KDE TO JDE DIKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Já mám EAST V12 a TMC mi jde - vyzkoušeno o víkendu v Jižních Čechách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 odkud jsi je tahal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Ja mám východ z uloz.to a TMC funguje (odskúšané v Rakúsku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 ja mam z gpsunderground a chodilo to vpoho. Tedko mam west ze stejneho zdroje s ohledem na zmenu lokalit pohybu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 odkud jsi je tahal ? GPS underground West a Ulozto East 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durasel Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 tak uz jsem sehnal mapy v12 east europe kde funguje TMC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 A prozradíš odkud se dají sehnat ...pokud to není tajné ? ;) Bohužel už jsem dostal tolik zdrojů a nikdy to neklaplo ... letos pojedu asi s bez TMC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 By mne take zajimalo odkud . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kašpi17 Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 už má někdo ty funkční 12 east s TMC ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durasel Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 By mne take zajimalo odkud . sosal jsem tos piratu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Hod odkaz nebo to dej na ulozto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PK veska Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Ahoj, scháním mapy do navi amundsen,rns310. Nějaké aktuálnější,v autě mám mapy roku 2009 Děkuji za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Ahoj kluci. Prosim shanim mapy west, jsem hrdym majitelem RNS510 a mapy mi skoncily na Nemecko Holandskych hranicich. Nestihl jsem je v CR uz prehrat. Muzete mi nekdo prosim poslat odkaz na funkci mapy a pripadne i poradit jak si je sam nahraju? Preci jen se pohybuju z 95% Belgie a okolni staty tak abych si mohl uzivat te pohodicky s navi. Jen co budu mit chvili casu tak si tohle vlakno proctu ale mapy by se sikly aktualni ;) Predem moooc dekuji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vojcekp Odesláno Srpen 14, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 Chlapi mám problém z nahráním map do columbuse v OII rv. 2009 a už nevím co s tím. zkoušel jsem stáhnout asi 3 ruzné isa zde s fóra s mapama V12 EAST ale ani za boha to tam nemůžu dostat. Vypáleno 6x DVD+R DL od každého ISA 2 ks a rádio pořád hlásí chyba CD/DVD. to samé když jsem zkoušel si udělat SD kartu a nahrát to přes ní. všechno dělám správně dle návodu pak tam vrazím SD kartu a hodí to chybu SD karty. Asi už mě s toho klepne. Nemůže prosím někdo poradit co s tím? dodám ještě Páleno přes různé programy (alcohol, cdburner, imgburn) rychlostí 2,4 na DVD Verbatim a i verifikace DVD po vypálení proběhla v pohodě. prostě vše ok ale ta mrcha ne a ne načíst. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaficko1 Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Chlapi mám problém z nahráním map do columbuse v OII rv. 2009 a už nevím co s tím. zkoušel jsem stáhnout asi 3 ruzné isa zde s fóra s mapama V12 EAST ale ani za boha to tam nemůžu dostat. Vypáleno 6x DVD+R DL od každého ISA 2 ks a rádio pořád hlásí chyba CD/DVD. to samé když jsem zkoušel si udělat SD kartu a nahrát to přes ní. všechno dělám správně dle návodu pak tam vrazím SD kartu a hodí to chybu SD karty. Asi už mě s toho klepne. Nemůže prosím někdo poradit co s tím? dodám ještě Páleno přes různé programy (alcohol, cdburner, imgburn) rychlostí 2,4 na DVD Verbatim a i verifikace DVD po vypálení proběhla v pohodě. prostě vše ok ale ta mrcha ne a ne načíst. ja som aktualizoval cez sd kartu bez problemov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 ja som aktualizoval cez sd kartu bez problemov A maš nějaky podrobný návod, protože potřeboval bych udělat update na RNS 510 Columbus Dík pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 nez pres SD kartu, tak radeji normalne vypalit na DVD ... pres SD kartu pokud nemas presny jeden textak, tak ti to vyhodi chybu v pulce updatu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.