vevca Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 Zmrdi, už se mi to taky párkrát stalo, zabil bych je na místě, nejvíc mě to zamrzelo 10 dní po celolaku, jednoho minulého auta. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 (upraveno) polamat ruky a odtrhnut gule za taketo nieco Upraveno Říjen 26, 2012 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 fakt nerozumim ty co to delaji, skoda no :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 hovedá :( nemá svoje tak prečo by druhý mal ... asi tak nějak to bude jsou to zmetci že by nějaká pomsta? ... myslím, že nikdo nemá důvod se nám mstít i když člověk nikdy neví co se někomu honí v hlavě Zmrdi, už se mi to taky párkrát stalo, zabil bych je na místě, nejvíc mě to zamrzelo 10 dní po celolaku, jednoho minulého auta. :( ... ty wole 10 dní po celolaku ... tak to bych už asi nerozdýchal to by mě na místě šlahlo polamat ruky a odtrhnut gule za taketo nieco ... tak tak polámat ruce a vyrvat pohlavní orgány, aby se ti šmejdi nemohli roznožovat fakt nerozumim ty co to delaji, skoda no :( ... njn tohle normální člověk nemůže nikdy pochopit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 .. ale u nas se to casto stava gdyz das holce kopacku a ona ty to potom vrati klicem :lool: ne ze bych to pochopyl ale vim proc se to stava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 U mě se to nestává já jsem s mladou už 8 let . Prostě v mém případě se někomu nelíbilo krásně červený auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 jako jenom me nepochopte spatne.... ja rikam vlastni ne/skusenosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Docela mě překvapuje, že někdo u káry jako je OII nemá pojistku. Nevim kolik mega bych musel mít na kontě, abych si OII nepojistil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Když pojistíš proti vandalismu, máš každý rok nový okno a světla dle přání...a to se vyplatí, no ni? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Docela mě překvapuje, že někdo u káry jako je OII nemá pojistku. Nevim kolik mega bych musel mít na kontě, abych si OII nepojistil. ... no tak mě OII už jako kára nepřipadá při dnešních cenách v bazaru, proto už jsem přestal pojistku řešit a hlavně by mě nenapadlo, že mě v dnešní době někdo poškrábe lak na celém boku. Pokud bych dával na jaře celolak, tak nějakou pojistku budu muset řešit. Když pojistíš proti vandalismu, máš každý rok nový okno a světla dle přání...a to se vyplatí, no ni? B) .... jj tak to se opravdu vyplatí B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 No vem to rozumně.....dneska jsou ti zhulenci schopný ti potegovat celý auto /viděl jsem to,šílenost/ a nevím co stojí novej celolak, ale platit bych to nechtěl.....B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Dnes dostala grafitka předčasnej vánoční dáreček ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 :palec: :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Aldo: parádní Stavite se mezi svátkama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 ... rád bych, ale Ivet má do konce roku neschopenku :( takže budeme muset být mezi svátkama doma :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 A tady je přehled ostatních obrazovek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Ktera bude race??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Ta první 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Fido šak to je jasné, na tej jedinej je bočné G.. :D Tiež mám jednu takú, len miesto teploty chladiacej kvapaliny tam mám polohu plynového pedálu.. ale ešte sa mi nepodarilo mať vyššiu teplotu oleja ako chladiacej kvapaliny, teda okrem diaľnice kde bol olej 95°C a kvapalina 90°C.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 V lete to bude opacne neboj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Parádní věc , ale koukám, že za to chtějí 249€ , to je fakt hodně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 a čo takto race obrazovka? myslím že stačí a ľahšie sa čítajú údaje pri drifte.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 jj to je taky zajímavé, ještě jsem přemýšlel, že bych tam dal 5 údajů a Boční G nahoře uprostřed, ale mám tak zamrzlé auto, že se mě to nechtělo jít škrábat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 tak ja som mal našťastie taxíka v noci v garáži takže v pohode fungujem.. ale tu sa to už topí tak to ide po veľkých kusoch dole čo som videl jak sused čistil auto.. :D pôvodne som to chcel tiež tak s piatimi údajmi, ale neviem prečo mi vždy hore ostala len rýchlosť a nechcela sa zmeniť na bočné G.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 ... tak to pak asi změnit nejde a s 5ti údaji tam asi bude vždy rychlost. Zatím co jsem viděl videa, tak tam právě ten pátej údaj byla vždy rychlost. Proto jsem to chtěl vyzkoušet jestli tam jde i něco jiného. Rychlost mě nijak nezajímá. Radši bych tam měl třeba Géčko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 Bude to tak.. pokúšal som sa tam dať aj otáčky motora alebo tlak turba a stále tam bola rýchlosť.. :( a presne ako píšeš, tá rýchlosť nie je ten údaj ktorý by som tam chcel.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Ukázka sklápění zrcátka pomoci Polar Fis Advanced http://www.youtube.com/watch?v=ppRLOzP1t7s ... a tady ještě jiné rozložení údajů, chronometr a náhled položek v menu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 to se da pres Polar fis nastavovat i zvoneni???? http://www.youtube.com/watch?v=yvQuUWxZMRE Sice verze 0.3 ale lepsi nez nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 ty voe to je pecka!Kde jste to koupili kluciii??!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 to se da pres Polar fis nastavovat i zvoneni???? Kdyz se na to video podivas, vidis ze sel do menu telefon a ne PolarFis+, ucelem je demontstrovat, ze menu PolarFis+ neni na misto menu telefon jak tomu byvalo u starsich verzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.