Přejít na obsah

Taková NEobyčejná grafitka ...

Doporučené příspěvky

fakt mazec,pak ze je to cinskej vykriv do neznama,podle nekoho,tak proc to kazdy predelava ze? :-D

Fakt mas to moc hezke,uplne omladlo a zrobustnelo ;-)

Jdi uz s tim neustalym poukazovanim ze se na FL prekopava i kdyz puvodne byl neoblibenej (a nektereych porad je) nekam

Odkaz ke komentáři

v jinem vlakne mas ale jinou SPZ :P

To víš matení nepřítele :lol:

parádní proměna :palec:

Krasavice :pivo:

díky :pivo:

fakt mazec,pak ze je to cinskej vykriv do neznama,podle nekoho,tak proc to kazdy predelava ze? :-D

Fakt mas to moc hezke,uplne omladlo a zrobustnelo ;-)

Tak já jsem s FL nikdy žádnej problém neměl. Líbil se mi od začátku, ale je to otázka vkusu. Myslím si, že těch předělávek zas není tolik jako to bylo u O1. Ale já to beru spíš podle toho co se líbí mě. Našlo se pár lidí co mě odrazovalo, že z toho udělám korejský auto, ale beru to jako jejich názor. Hold každému se líbí něco jiného a o tom to je ...

Jinak co ta kaňka tam, ten červenej čudl :P

... nevím co myslíš ???

u RS narazniku mi ty svetla fakt nevadi, nevim proc :)

kdyz koukam na svuj seriovej predek u sluzebaku tak nic moc, ale tady dobry :)

jj s RS nárazníkem ten FL vypadá mnohem líp B)

Kráááása palec.gif

děkuji

Pro mě jedno z nejhezčích aut na fóru! :palec: Hlavně s tou graphite barvou máš unikát. Ukázka, jak stačí udělat relativně málo, žádné přehnané úpravy a z auta je opravdu krásný kousek bez chyby. Aleši, foť dál!

Díky Viktore, pěkně se to čte, ale myslím, že je tady spousta hezčích aut. Ono to počasí bohužel focení moc nepřeje a díky tomu je auto pořád špinavý, a je to makačka ho před focením pořádně umýt. Proto radši fotím cizí auta, než svoje :D

Jdi uz s tim neustalym poukazovanim ze se na FL prekopava i kdyz puvodne byl neoblibenej (a nektereych porad je) nekam

:lol:

Odkaz ke komentáři

tak pokud na nej nejak nespechas muzes kouknout na srazu u me a muzu ti ho prodat,vsak uvidis,porozmyslej ;-)

Ok pokud ho do té doby neseženu, tak se pak nějak domluvíme B)

vevca: už jsem to zkoušel, ale křídla na RS (OII) nemají prý je to hned pryč .... samozřejmě to budu zkoušet dál

Odkaz ke komentáři

Aktuální foto (u jedné fotky jsem dle Vaškovi rady na kole srovnal slepicu v PS s nápisem BT a vypadá to mnohem líp musím se donutit přehodit to i v reálu :D )

Moc sem nelezu a tak čumim jako puk, to jsou změny.. :blink:

Ale DOBŘE TY!!!Parádička! :palec:

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...