Přejít na obsah

Taková NEobyčejná grafitka ...

Doporučené příspěvky

Včera jsem jel do Brna s grafitkou na dlouho plánované strojní rozleštění té části karoserie která nebyla lakována (tzn. téměř poloviny auta) + očištění clayem, rozleštěním a voskováním a já nevím co všechno ještě. Prostě kompletní péče o karoserii. Práce na autě trvala 5 hodin a byla požita kosmetika Autoglym.

Celej den jsem byl natěšenej jak se bude večer auto blejskat. Cestou do Brna jsem se zastavil ještě něco zařídit v Kuřimi. Jak už jsem postiženej starostí o auto, tak jsem hledal co nejodlehleší místo na parkování, aby mi to nikdo neomlátil. Jenže všude bylo plno a tak jsem nakonec musel zaparkovat mezi auta. Schválně jsem zaparkoval mezi ty nejnovjěší a nejlepší auta, který jsem tam viděl. Říkal jsem si, že přece jenom o novější auta se majitelé trošku starají a taky si je nechcou poškodit o jiné auto. Odběhl jsem si na 5 min. za jedním klientem. Ze strany spolujezdce už ale stálo jiné auto. Já jsem nasedl a upaloval na leštění auta. Až se na autě začalo pracovat, tak si kluci všimli, že na pravých zadních dveřích je cca 10cm oděrka od dveří s pozůstatky červené barvy (to vedle mě stalo v Kuřimi, když jsem tam parkoval). Oděrka šla sice strojně odleštit, ale byla to taková pecka, že zůstala promáčklina / sekanec na dveřích :wallbash:(sice to není moc vidět, ale nasere to). Takže veškerá radost z rozleštění auta byla pryč :(.

... par fotek z práce na autě. A taky jsem si všiml, že to mám snížený víc než Porsche 911 Turbo B)

post-547-0-09381800-1372501601_thumb.jpg

post-547-0-19436000-1372501602_thumb.jpg

post-547-0-29458000-1372501942_thumb.jpg

post-547-0-29039300-1372501943_thumb.jpg

post-547-0-34551100-1372501944_thumb.jpg

post-547-0-48548800-1372501945_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Alessi
Odkaz ke komentáři

Jsem z toho pořád pěkně nasranej, ale hold člověk se tomu moc neubrání. Uvažoval jsem, že začnu s detailingem, ale toto mě od toho odrazuje. Člověk do auta cpe spoustu peněz a věnuje tomu hromadu času a pak mu to vždycky nějakej debil na parkovišti odře :angry:

A tady je pár výsledných fotek po strojním leštění ve Freshcars čímž klukům děkuji za dobře odvedenou práci. Je to foceno až na večer kolem 20h protože dřív jsem to nestihl a ono by se to stejně odpoledne blbě fotilo, neboť se to auto strašně leskne B)

post-547-0-52123100-1372540276_thumb.jpg

post-547-0-65292400-1372540277_thumb.jpg

post-547-0-72243300-1372540278_thumb.jpg

post-547-0-76321500-1372540279_thumb.jpg

post-547-0-98019600-1372540280_thumb.jpg

post-547-0-08954300-1372540282_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

chce s tím počítat, prostě do auta bys mohl lejt furt chechtáky a nikdy se ničemu neubráníš, pokud oktávku používáš každej den.. odření je v klidu věc, nedej bože když ti auto zničí na totálku či ukradne... pak si takhle hodil peníze ven z okna...

krásně naleštěný, ale ty před FL zrcátka se k tomu fakt nehodí :-)

Odkaz ke komentáři

pěkná práce, pěkné fotky, ono navečer se fotí vždycky nejlépe, pokud je tedy jasná obloha :D

shrnul bych to tak, že máš vlastně nové auto,.... super, udělejte nějaké společné fotky s Ondrovým a Fidovým, myslím, že Brno :palec:

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Moc pěkný fotky Aldo a pokud to člověk ještě umí vyfotit je to zase úplně o něčem jiném.

Je to mooooc hezký ta grafitka a snad seženeš ještě ten spojler na pátý dveře a bude to komplet :palec:

Nechceš mi taky vyfotit auta? Včera jsem prodělal podobnou kúru na obou autech. Můžeš mi do SZ napsat, na kolik Tě to vyšlo?

Odkaz ke komentáři

Pecka :prcprc:

To nemá chybu, perfektní fotky a auto taky :palec:

Díky ;)

chce s tím počítat, prostě do auta bys mohl lejt furt chechtáky a nikdy se ničemu neubráníš, pokud oktávku používáš každej den.. odření je v klidu věc, nedej bože když ti auto zničí na totálku či ukradne... pak si takhle hodil peníze ven z okna...

krásně naleštěný, ale ty před FL zrcátka se k tomu fakt nehodí :-)

Zrcátka časem budou, teď jsou na řadě xena B)

Nádhera palec.gifpalec.gifpalec.gif Je vidět, že si kluci dali záležet a tak to má být! :pivo:

Díky :pivo:

pěkná práce, pěkné fotky, ono navečer se fotí vždycky nejlépe, pokud je tedy jasná obloha :D

shrnul bych to tak, že máš vlastně nové auto,.... super, udělejte nějaké společné fotky s Ondrovým a Fidovým, myslím, že Brno :palec:

Díky :pivo:

jj nějaké společné fotky s Ol@fem a Fidem budeme muset spáchat minimálně do 29. týdne :lol:

Moc pěkný fotky Aldo a pokud to člověk ještě umí vyfotit je to zase úplně o něčem jiném.

Je to mooooc hezký ta grafitka a snad seženeš ještě ten spojler na pátý dveře a bude to komplet :palec:

Nechceš mi taky vyfotit auta? Včera jsem prodělal podobnou kúru na obou autech. Můžeš mi do SZ napsat, na kolik Tě to vyšlo?

OK dám ti pak vědět do SZ co a jak B)

Dnes dopoledne mě navštívil jeden plazivec, tak jsem musel trošku (na 3x ) poladit vjezd do dílny :lol:

a odpoledne pak přijel lubinob s Fidem a Vevcou, tak z toho byl nakonec mini sraz :D

post-547-0-19158100-1372622087_thumb.jpg

post-547-0-89500500-1372622088_thumb.jpg

post-547-0-31493800-1372622095_thumb.jpg

post-547-0-84608100-1372622096_thumb.jpg

post-547-0-57338800-1372622098_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

btw xeny si budeš dělat sám?

Pokud se mi podaří sehnat kabeláž, tak sám. Xena, jednotku, a čidla náklonů už mám. Pokud kabeláž neseženu, tak využiju služeb místních elektrikářů, protože shánět všechny piny, konektory a průchodky samostatně se mi nechce.

Celej víkend jsem se vrtal v autech kamarádů, tak dnes jsem se rozhodl věnovat své grafitce. A k mé smůle se vše zase pořádně zkomplikovalo. Takže plán byl hodit auto na zvedák sundat ramena vylisovat staré siláče a nalisovat nové vrátit ramena zpět udělat geošku a pak to jet protáhnout do "Farinek", což jsem odhadl tak na hodinu práce max na dvě i s přestávkou na kafe a pokec. Jenže šrouby od předních siláčů jsem nemohl vyšroubovat. Šlo to těžko jako prase. Na pravé straně se to nakonec s obtížema povedlo, ale na druhé straně rupl šroub :( a to už bylo jasné, že to nebude žádná prdel. Nakonec po dlouhé uvaze padlo rozhodnutí, že musíme povolit celou nápravnici a sundat konzolu, která drží rameno. Flexou se nakonec musel zalomej šroub uříznout, aby šlo vyndat rameno. Potom už bez problému šlo vylisovat a nalisovat nové siláče. Mrknutím na net jsem zjistil, že nová konzola stojí ve Škodovce 3 762,- (u Jeldy cca 2 600,- jenže do druhého dne na doručení jsem čekat nemohl). Zajelo se tedy k soustružníkům, zda s tím zvládnou něco udělat, ale nějak se jim do toho nechtělo, že to nepůjde ideálně upnout, aby šel rovně odvrtat šroub. Tak jsme s Fidem obvolali pár vrakovišť a naštěstí se nám podařilo jednu konzolu najít na vrakáču pár kilometrů za Brnem. Pak následovala montáž nové konzole na nápravnicu a přidělání povolené nápravnice zpět + montáž ramen. Nakonec to vše trvalo 6 hodin. Auto zůstalo v dílně, protože musím zítra zajet na geošku. Dnes už jsem ji nestihl, takže ani nevím zda je po montáži vše v pořádku, neboť jsem s autem ještě neujel ani metr. Tak snad bude vše v cajku. Jo a ještě se musí namontovat zpět zadní světla, které mi mezitím zatmavil miata11 za což mu děkuji :palec: . A velké poděkování patří i Fidovi za pomoc při výměně a objížděním vrakovišť :pivo:.

post-547-0-29261400-1372706806_thumb.jpg

post-547-0-59771900-1372706807_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Alessi
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...