Alessi Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Až to bude překopaný na FL, tak to bude vypadat ještě líp ale máš to nějaký vysoký Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 vypada to pěkně .. ještě kapču snížit a bude to... :lool::P Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Jasne dam to na zem a jak pojedu budu drit brichem o D1... ani nahodou... Az odejdou tyto tlumice, asi pujdu do stelovaku co ma Olaf a Alessi, ale ted to neni na poradu dne... Musite si totiz uvedomit, ze jak do toho sednu, tak je to o dalsich 5 cm niz... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak myslím že ol@fov RS nárazník je nižšie a tiež sa asi toľko zníži keď si tam sadne takže sa vôbec nemáš čoho báť... :D :lool: Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 a to jeste varianta my dva s Ondrou v aute a s nama jeste Palo... Sukezni rulezzz Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Jinak krome face se chystam vymenit ulozeni prednich ramen... Dneska jsem to delali u alessiho a Olafa a neni to tam slozite, ale hlavne mi to dost boucha... Premyslim o zakopeni tech zesilenych ??? Co si o tom myslite?? Koupit origo nebo ty zesilene z Cupry... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Určíte ty zesílene mne vydržely origo jen rok a už se začínají trhat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Asi jo uz mi je kluci objednavaji... Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 maxidota RS si sehnal z nějaké bouračky? Já pořád jaksi nemůžu sehnat, moc těch benzínovejch není... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 No koukni na diesek forum tam borec prodava maxiky, tak snad bude mit i rs benzin... Jinak vim o jednom co ma maxika, je to Rolbar ze zdejsiho fora, tak se ho zeptej jestli ho jeste ma a domluv se s nim?? Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 díky za tip ;) zeptám se Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Tak dneska byla valka akce predelavka na Face O II.... Delali se dve auta moje a jedno auto zdejsiho clena... komplet odmasleni blatniku ( nez jsme prisli na to jak sundat ty vecka to byl maly porod, potom to slo celkem rychle) predniho narazniku a dalsich hafo veci co je potreba sundat aby to lakosi mohli nastrikat... Prace na skoro trech autech ve ctyrech lidech na cca 10 hod vcetne grilovani a nejakych prestavek na kaficko... Foto dodam pozdej.. Dokumentaci delal Allesi.. Dik vsem zucastnenim a ve dalsi stredu to bude dodelane... Uz se tesim... nejake foto ... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Jak uz jsem psal, predelal jsem svoje auto na Octavii FL... S Alessim, Jurou, Romanem a Olafem (cims jim dekuji za pomoc) jseme postupne rozdelali auta a zacali ho predelavat na FL... Prvni zjisteni bylo, ze sundavani blatniku, aby se neponicili, neni uplna sranda, ale nasli jsme zpusob jak se da sundat celkem rychle a bez poskozeni... Levy blatnik a to vecko co ho drzi se da od nosniku krasne oddelit, ale na prave strane je tam nejaka vyztuha a tam je to trochu slozitejsi. Tam je to lepsi odrezat strunou... Dalsi zadrhel pri sestavovani fl neni... Krasne se to sklada a kdyz jsou nakoupene dily none problema... Potom jenom poslat do lakovny a cekat jak to nasplichaji... Muzu zodpovedne rict, ze lak se jim moc poved.. uvidim casm jestli nechyti nejaky jiny odstin, ale ted je to uplne stejny lak, jak ten puvodni... A zacina faze skladani a lepeni blatniku k tem veckum... Za prve fl a pred fl vecka nejou stejne i kdyz nam to nekdo tvrdil. Doporucuji koupil new vecka... a za druhe je to balancovani, kam az muzete new blatnik zatlacit, aby jste ho pekne napasovali a nenechali daktilku na novem laku... Bylo to nekdy docela na hrane... potom jenom skladat a skladat... El jsem zatim nedelal, chystam se na to o vikendu... snad se zadari... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 krasna praca avsak ja keby prekopavam na FL tak jedine s rs naraznikom ;) ale inak parada Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Moc pekne ale ten rs naraznik je fakt hezci ;-) ale dobra prace! Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 kolik jste nad tím strávili času? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 ale houby, dáš do tohohle nárazníku taky ledku a je to ok... je to levnější a nedělá z toho RS když to RS není :-) jinak GJ Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 No ono, ja to resil docela dlouho... jestli RS nebo klasiku... RS je drazsi varianta, ale dala a da se se ufinancovat... Finnanci rozdil je cca 6 az 7 tisic... Problem je v tom, ze v Capucinu se RS nikdy nedelali :(... Tim padem, kdo trochu holduje autum, hned vy, ze je to bastl... a za druhe RS v Capucinu vypada vyblite a vubec se mi nelibi... Nerikam ze to nikdy nepredelam, ale momentalne mam tento nazor... Pro Jimma cca 8 hod rozdelani a 4 hodky na zadelani po laku... Celove to zalezi kolik stoji dily... praci nepocitam a lak mne stal do 10 000Kc.. komplet vcetne nastrikani zpetnych zrcatek... (ze jo Vevco... ).. Jinak jak uz jsem psal, dodelame elektriku a hotovo... aspon docasu... uz spekulujem s druhym predelavacem o O 2 xenonech... ale to bude stat cca 10 az 12 litru... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 hlavne mit RS predek bez zbytku neni podle me hezky :) u OI to bylo v pohode, ale u OII to pak na me pusobi moc bachrate. idealne ta dat zadek naraznik z fl jeste kdyztak, ale to myslim fido stejne ma uz :) a kridylko RSovy k tomu, kdyz uz na RS tak cely a ne jen naraznik jeden Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Mam uz to predelanyy komplet na FL... zadek fl , predek fl vybava celkem obstojna... Neco co se limitne blizi k L&K... Kridlo neplanuji a jak jsem psal driv.. RS zatim urco ne.. Mne se RS na Capucinu nelibi..:D Vitto jak jsem ti rikal v hospudce Mimoza.. Moje auto na srazu asi nikdo neprehledne....... :lol: mam uz plan a vsechno na to mam sehnane... A bude to brutus... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 ja se z tebe poseru :D :D to zase bude neco Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Presne a jestli si vzpomenes co jsem ti rikal, co chystam... bude to maso... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 ja uz si to moc nepamatuju :D :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 To je stáří Viktore... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Pekné.. ale RS sa nerobilo ani v grafitke.. :lool: Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 To je stáří Viktore... jako myslíš minimálně deset let starou ohnivou vodu? Jinak pěkná práce, asi jste si u toho dost užili práce i srandy, škoda, že to mám tak daleko resp. po tak hnusný cestě :o Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Jardo, jsou vozidla se kterými ta cesta není az takový peklo Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 mas pravdu a zbytek pomaloucku neni kam zpechat... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 p2p - jsem zvedav co si vymyslel! :-D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky