Přejít na obsah

Capucino ze štatlu ...

p2p

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Tak po dnesni navsteve u mne na balkone :pivo: jsme sli s Alessim k jeho autu (vecer) a Alessi naznacil ze mi jeden xenon na mem aute sviti hodne vysoko... Sli jsme se na nej podivat a byl vysoko... Zajeli jsme k benzine, kde je rovna stena a srovnali ho do stejne vysky jak levy xenon... U toho jsme zjistili ze mi nefunguje nivelace xenonu dle zatizeni... Skakali jsme po predku i zadku a nic... vesele menili svoji svetelnou vysku... Po nacteni Diag kde neni zadna chyba mne zarazila hodnota zadniho senzoru, ma 74 procent a predni ma jenom 33 procent... je to normalni??? Myslim ze ne .. co vy na to??? Delal jsem zakladni nastaveni ale podle mne neprobehlo ok... Jinak po nastartovani xena udelaji rozcvicku jak maji (dolu a potom do strany)... help...

33.6 % Sensor Signal Front (G78/G289)
74.0 % Sensor Signal Rear (G76/G77)

Odkaz ke komentáři

ale ten pravej xen ma svtit trosku vise,a me taky kdyz sednou do auta 4lidi sviti trosku vis nez kdyz jedu sam,ono kdyz po tom skaces nemyslim si ze to hned sjede dolu ale po chvilce,pozoruji to kdyz prijedu pro lidi na zastavku oni sednou dozadu a svetla se zvednou po chvilce co se rozjedu tak za 5 max 10s se spustej dolu a to same hrby na ceste nejezdi ty xena nahoru a dolu jak blazni,nevim tohle pozoruji ja ;-)

Odkaz ke komentáři

Hlavně hodnoty senzorů se mění, a nastavená výška a proměnná výška dle zatížení na diag přesně odpovídá, změnám zatížení, všechno funguje přesně jak má, navíc to dělal Vaša, takže chyba v kodování, jednak by byla vidět v chybách a jednak by to nefungovalo od začátku, ale to valilo.

Odkaz ke komentáři

No uvidime co z toho bide KO... Senzory jsou na predku 1x a v zadu 1x... jsou nove co samo nic neznamena.. hodnoty se meni. to jsem zkousel jenom nevim jestli jsou v toleranci nebo ne ...

Kodovani xen je

Adresa 55: Reg.sklonu Xenonů

Protokol: CAN

Řídící jednotka: 5M0 907 357 C

Díl: AFS-Steuergeraet 0142

Kódování: 1507354

Dílna #: WSC 12345

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...