Přejít na obsah

Capucino ze štatlu ...

p2p

Doporučené příspěvky

L&K columbus volitelný za 0 Kč takže v základu, střešní okno je paráda když je 20 - 25 stupňů jinak k ničemu kromě vy větrání interiéru při dlouhe jízdě. Jak rikam vybavenější elegance, vysoký ze by tam proběhl bobajz s parohama, malý kola a hlavně špatný palivo.

Odkaz ke komentáři

střešní okno možná je super, ale za 20k příplatek v poslední CZ EDITION to moc krása není. hlavně další lákadlo pro zloděje, x lidem vím že se tam přes to zkoušeli dostat.

v létě se ochladím klimoškou, ale v zimě mě moc šíbr nepomůže, takže dle mého lepší zvolit bufíka ;)

nevím jak to bylo u před FL nebo v obyč serii, ale v CZ edition se připlácelo 4k za columba.¨

octavia-cenik.pdf

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

CZ edition byla se slevou pokud jsi vybral čistou Octavii byl za 0.

Dostávat se do auta střešním oknem to už je fakt zoufalství. Letos poprvé jsem zakusil střešní okno v lete a naprosta paráda do urcitejch teplot na tebe nefuci ledovej vzduch do ted jsem si myslel ze je to zbytečnost. Samozrejme dodělat je blbost.

Odkaz ke komentáři

Mel jsem pujcenou Hundai Santa fe... Moc pekne to jede, sice trochu plastak, ale jelikoz jsem projel co jsem projet chctel, (musel jsem pouzit uzavereku), tak brodivost je pekna... Trochu adrenalin, ale oba jsme to zvladlii.... Spotreba cca 10 l nafty a to ujde na toho mastodonta...

20131023_165355.jpg1382524690446.jpg20131023_124814.jpg20131023_125109.jpg20131023_165403.jpg20131023_125721.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Jeeeee dekuji,,, Jinak vcera probehla nejaka udrzba auta...:prcprc:

Udelal jsem vymenu prevodoveho oleje a po povoleni vypousteviho sroubu vyteklo jenom cca 3/4 litra oleje... trochu malo... ale po povoleni loziskoveho cepu vyteklo cca litr a neco... celkem teda opravdu v 6 G prevodovce jsou 2 litry oleje... Doplneni v poho protoze soudruzi ve skodovce dali na flasku takove sosacky ... stacilo to pres vypinac spojky nalit... :rolleyes:

Dal jsem i new palivovy filtr mel za sebou cca 60 tkm a byl uz KO... foto jsem nedelal ale nevbyl tam zadny zasadni problem...

Staci dodrzovat postupy dle DP... viz priloha :rolleyes:

1.pdf

2.pdf

3.pdf

Odkaz ke komentáři

L&K columbus volitelný za 0 Kč takže v základu, střešní okno je paráda když je 20 - 25 stupňů jinak k ničemu kromě vy větrání interiéru při dlouhe jízdě. Jak rikam vybavenější elegance, vysoký ze by tam proběhl bobajz s parohama, malý kola a hlavně špatný palivo.

ty hajzle jeden nedobrej adoptovanej :angry: copak já mám parohy? :lol:

CZ edition byla se slevou pokud jsi vybral čistou Octavii byl za 0.

Dostávat se do auta střešním oknem to už je fakt zoufalství. Letos poprvé jsem zakusil střešní okno v lete a naprosta paráda do urcitejch teplot na tebe nefuci ledovej vzduch do ted jsem si myslel ze je to zbytečnost. Samozrejme dodělat je blbost.

LaK byla navi vždy za 0,- Kč :palec:

někomu se dostanou do auta střešním oknem, někomu páráčkem na nitě :))

Jeeeee dekuji,,, Jinak vcera probehla nejaka udrzba auta...:prcprc:

Udelal jsem vymenu prevodoveho oleje a po povoleni vypousteviho sroubu vyteklo jenom cca 3/4 litra oleje... trochu malo... ale po povoleni loziskoveho cepu vyteklo cca litr a neco... celkem teda opravdu v 6 G prevodovce jsou 2 litry oleje... Doplneni v poho protoze soudruzi ve skodovce dali na flasku takove sosacky ... stacilo to pres vypinac spojky nalit... :rolleyes:

Dal jsem i new palivovy filtr mel za sebou cca 60 tkm a byl uz KO... foto jsem nedelal ale nevbyl tam zadny zasadni problem...

Staci dodrzovat postupy dle DP... viz priloha :rolleyes:

1.pdf

2.pdf

3.pdf

btw.: benzín v oleji i po výměně, takže sbohem 200 koníků, zas bude série :(

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...