Přejít na obsah

Zimní pneumatiky

Doli

Doporučené příspěvky

Vim, ze jsme to doma taky driv meli (jednu nebo dve zimy), ale to uz je hodne let. V dnesni dobe ty hrebiky nemaji zadny vyznam pro normalniho ridice. Nedovedu si predstavit, ze budu mit doma dve sady kol kvuli tomu. :D Protoze na dalnici s tim 150 km/h asi nepojedes.

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Pánové co říkáte na tyhle pneu ?

Hankook W442 Winter i*cept rs -

205/55 R 16 91 T zimní

Dříve sem měl Dunlop winter sport 3D a s těma sem byl spokojený ale to jsem je měl na Nissanu,

A tyhle Hankooky vypadaj slušně a i kvalitně.

Díky za rady :) chci pneu tak do 2tis :))

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Možná už se za těch 5 let změnili, ale jezdil jsem na Barum Polaris, Polaris 2 a na svoje auto už bych to nechtěl.. Hlučný, kloužou, ujetej sníh a kopec = problém.. Bavil jsem se teď s pneuservisákem a jednoznačně mi doporučil Continental TS 830 nebo novinku 850 ;) Ale já jezdím 70% dálnice a zbytek město/mimo město...

Odkaz ke komentáři

pro normální jízdu nevidím problém. kvalita obecně jde nahoru a srovnává se to. extrémní testy kde řeší brzdnou dráhu na centimetry mi příjde ujeté.

negativum co měli starší modely Barum byla vyšší hlučnost při mírném opotřebení.

pozn. letní jsme vzal Continentály, a tam tvrdily něco obdobného o hlučnosti mám je 2 sezony a nemám co vytknout.

Odkaz ke komentáři

Je možný ,že to dělala v Praze ta suchá zima.

Měli to jak mladí i starší šoféři a jak jsem psal

u Fabky jak 165 tak 185 v poho ale O2 prostě natrhaná

v lamelování.

Myslím si ,že Sava HP jsou lepší než S3+

a co si myslíš ty o těch HP?

Jinak proti Savě nic nemám ,jen mám tuhle zkušenost u O2.

Upraveno uživatelem Skrabi
Odkaz ke komentáři

Kluci,každá pneu má svoje.Někde jsem psal,Eskymo S3,S3+ není vhodná pro dálniční provoz,ale pro provoz,kde je opravdu sníh.

HP Sava do hor vůbec.

Bydlím ve Štramberku,kdo zná,ten ví,že pokud se zde chcete dostat,musíte z obou stran do svahu a né malého,ti co bydlí na náměstí to mají ještě problematičtější a funguje tu jen Sava nebo Vraník.

U pneu které jsou vhodné pro dálniční provoz,mají zahuštěné středy,se malé drážky rychle zalepí a nemají tady šanci.

Jinak kluci,já mám pneuservis,ale nedělám internetový obchod,tudíž nezasílám pneumatiky,nemám smlouvy s PPL ani DHL,ale pokud si osobně přijedete,cenu mohu udělat,ale jak jsme psal,nejsem internetový obchod,tudíž sklad držíme pro běžné zákazníky.

Odkaz ke komentáři

Coopry používáme spíš na větší vozy-SUV,dost lidí si je chválí a berou je.Moc zkušennosti s nimi nemám,jen k nám přijel jeden pán s Mazdou CX9,měl tam Cooper,chválil je,jen je měl osekané jak sviňa a hlučné,ale jak říkám,stejná guma se může na každém autě chovat jinak

Odkaz ke komentáři

Continental TS830 v rozměru 15/195/65 jsem si kupoval novou sadu před zimou před rokem, byl jsem max spokojen, ale při přezouvání na letní jsem přišel na to, že pravá zadní guma se mi vyboulila, nevím zda to byla chyba u mě, nebo snad jen špatný kousek, teď před přezouváním to budu řešit, buď reklamací a nebo to zkusím na ní odjezdit a uvidí se

jinak mam ještě zkušenosti s Michelin Alpin

ani jedno si nemůžu vynachválit, jen mě mrzí ta vyboulená pneu

Odkaz ke komentáři

A nějaký důvod proč se dávají na větší auta? Je pravda, že to je na A6 a to větší je...

To nevím.My je normálně nekupujeme,spíš jen na přání zákazníku a většinou je to na větší vozy.Asi jsou spokojeni a proč se nedávají na malé?Není to tak rozšířená pneu,běžně nejsou na skladech tak proč ji dávat že?

Odkaz ke komentáři

Continental TS830 v rozměru 15/195/65 jsem si kupoval novou sadu před zimou před rokem, byl jsem max spokojen, ale při přezouvání na letní jsem přišel na to, že pravá zadní guma se mi vyboulila, nevím zda to byla chyba u mě, nebo snad jen špatný kousek, teď před přezouváním to budu řešit, buď reklamací a nebo to zkusím na ní odjezdit a uvidí se

jinak mam ještě zkušenosti s Michelin Alpin

ani jedno si nemůžu vynachválit, jen mě mrzí ta vyboulená pneu

To vyboulení bývá z 90% chyba řidiče díra nebo obrubník.

Chyba z výroby by se v tomto případě objevila při montáži.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...