Guest Atila Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 No,já si myslím že to může obout pouze ten co bydlí na Kvildě,nebo ve Špindlu,ve městech to nemá vůbec význam,a zvlášť letos,kdy má být do konce roku nad nulou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Vim, ze jsme to doma taky driv meli (jednu nebo dve zimy), ale to uz je hodne let. V dnesni dobe ty hrebiky nemaji zadny vyznam pro normalniho ridice. Nedovedu si predstavit, ze budu mit doma dve sady kol kvuli tomu. :D Protoze na dalnici s tim 150 km/h asi nepojedes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Pánové co říkáte na tyhle pneu ? Hankook W442 Winter i*cept rs - 205/55 R 16 91 T zimní Dříve sem měl Dunlop winter sport 3D a s těma sem byl spokojený ale to jsem je měl na Nissanu, A tyhle Hankooky vypadaj slušně a i kvalitně. Díky za rady :) chci pneu tak do 2tis :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Z těch lacinějších pneu jsou dobrý ,lepší než Barum, při ceně cca 2000,-bych se přiklonil k Nokian W+ stojí necelých 2100,- ,a to už je kvalita. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Tak já už mám rozhodnuto mám alu i s pneu Conti Winter contact TS830 asimetriko 225/45/17 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Přesně ty jsem měl a byly výborné, teď vybírám nějaké zimáky na budoucího scouta a nevím jestli mám vzít ty samé nebo jít do nějaké jiné značky, co myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Continental TS830 měl nejlepší brzdnou dráhu.Já je jezdím v 15" směrové. Letos je novinka TS850 směrové v rozměrech 15"16". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Zacinam se rozhlizet po zimnich pneu. Myslite ze by byla hloupost jit do barumek polaris 3 Na Pneu net je docela chvali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Možná už se za těch 5 let změnili, ale jezdil jsem na Barum Polaris, Polaris 2 a na svoje auto už bych to nechtěl.. Hlučný, kloužou, ujetej sníh a kopec = problém.. Bavil jsem se teď s pneuservisákem a jednoznačně mi doporučil Continental TS 830 nebo novinku 850 ;) Ale já jezdím 70% dálnice a zbytek město/mimo město... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Každá guma má něco.Někde bude špičková Sava S3,Někde Conti,ale zas Conti bych si nekoupil nikdy na hory,ale na dálnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 pro normální jízdu nevidím problém. kvalita obecně jde nahoru a srovnává se to. extrémní testy kde řeší brzdnou dráhu na centimetry mi příjde ujeté. negativum co měli starší modely Barum byla vyšší hlučnost při mírném opotřebení. pozn. letní jsme vzal Continentály, a tam tvrdily něco obdobného o hlučnosti mám je 2 sezony a nemám co vytknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 (upraveno) Ja jezdim po horach hlavne po snehu, protoze na vetsine silnic je tady zakazano solit,ale mam 4x4,takze jsem si myslel ze by ty barumky mohly stacit. Ted jsem si sehnal na zimu starsi alu. Ted se na ne jedu podivat. Upraveno Září 16, 2012 uživatelem italik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Já mám na Touaregu polarisy a nemám problém ani s bržděním ani s zatáčením,protože to si myslím je v zimě nejdůležitější než nějaké vyjetí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Cosby: a do hor bys doporučil jaké? ;). Rozměr 195/65 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Vraník nebo Sava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Na hory určitě Nokian W+. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Ano W+ na horo super,ale Sava udělá tu samou službu za daleko menší peníz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Ano u nějaké Feldy a Fabky,ale na O2 se ty šípy trhají v rozměru 195/65-15, hodně měká směs hodně jsem se divil co Sava dokáže. Mluvím o dezenu S3+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Mám pneuservis,tady pod hiorava prodáváme mraky Sav,ale to co ty říkáš jsme v životě neviděl.A to na ně jezdí i má žena a nedá na ně dopustit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Cosby: takže ty Savy doporučuješ? Jedná se mi o rozměr na O2 R16.Jsi schopný udělat lepší cenovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 (upraveno) Je možný ,že to dělala v Praze ta suchá zima. Měli to jak mladí i starší šoféři a jak jsem psal u Fabky jak 165 tak 185 v poho ale O2 prostě natrhaná v lamelování. Myslím si ,že Sava HP jsou lepší než S3+ a co si myslíš ty o těch HP? Jinak proti Savě nic nemám ,jen mám tuhle zkušenost u O2. Upraveno Září 17, 2012 uživatelem Skrabi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Kluci,každá pneu má svoje.Někde jsem psal,Eskymo S3,S3+ není vhodná pro dálniční provoz,ale pro provoz,kde je opravdu sníh. HP Sava do hor vůbec. Bydlím ve Štramberku,kdo zná,ten ví,že pokud se zde chcete dostat,musíte z obou stran do svahu a né malého,ti co bydlí na náměstí to mají ještě problematičtější a funguje tu jen Sava nebo Vraník. U pneu které jsou vhodné pro dálniční provoz,mají zahuštěné středy,se malé drážky rychle zalepí a nemají tady šanci. Jinak kluci,já mám pneuservis,ale nedělám internetový obchod,tudíž nezasílám pneumatiky,nemám smlouvy s PPL ani DHL,ale pokud si osobně přijedete,cenu mohu udělat,ale jak jsme psal,nejsem internetový obchod,tudíž sklad držíme pro běžné zákazníky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Máte někdo zkušenost se značkou Cooper? Známý má na audi a nemůže si je vynachválit. Potřebju do něčeho obléct O1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Coopry používáme spíš na větší vozy-SUV,dost lidí si je chválí a berou je.Moc zkušennosti s nimi nemám,jen k nám přijel jeden pán s Mazdou CX9,měl tam Cooper,chválil je,jen je měl osekané jak sviňa a hlučné,ale jak říkám,stejná guma se může na každém autě chovat jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 A nějaký důvod proč se dávají na větší auta? Je pravda, že to je na A6 a to větší je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Continental TS830 v rozměru 15/195/65 jsem si kupoval novou sadu před zimou před rokem, byl jsem max spokojen, ale při přezouvání na letní jsem přišel na to, že pravá zadní guma se mi vyboulila, nevím zda to byla chyba u mě, nebo snad jen špatný kousek, teď před přezouváním to budu řešit, buď reklamací a nebo to zkusím na ní odjezdit a uvidí se jinak mam ještě zkušenosti s Michelin Alpin ani jedno si nemůžu vynachválit, jen mě mrzí ta vyboulená pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 A nějaký důvod proč se dávají na větší auta? Je pravda, že to je na A6 a to větší je... To nevím.My je normálně nekupujeme,spíš jen na přání zákazníku a většinou je to na větší vozy.Asi jsou spokojeni a proč se nedávají na malé?Není to tak rozšířená pneu,běžně nejsou na skladech tak proč ji dávat že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Continental TS830 v rozměru 15/195/65 jsem si kupoval novou sadu před zimou před rokem, byl jsem max spokojen, ale při přezouvání na letní jsem přišel na to, že pravá zadní guma se mi vyboulila, nevím zda to byla chyba u mě, nebo snad jen špatný kousek, teď před přezouváním to budu řešit, buď reklamací a nebo to zkusím na ní odjezdit a uvidí se jinak mam ještě zkušenosti s Michelin Alpin ani jedno si nemůžu vynachválit, jen mě mrzí ta vyboulená pneu To vyboulení bývá z 90% chyba řidiče díra nebo obrubník. Chyba z výroby by se v tomto případě objevila při montáži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Přesně tyto "Continental TS830 v rozměru 15/195/65" si kupoval loni kámoš a říkal, že horší ještě nikdy neměl. Asi teda i dost záleží, jak se jim daný kus povede jinak si to nedokážu vysvětlit. Všechen sních mu zůstává ve vzorku a pak to klouže jako blázen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KodlKT Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Nevím co si kámoš koupil, ale to co říká je pěkná blbost. Tyhle gumy fungujou naprosto špičkově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.