technikus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Myslím si, že ty vesty jsou dobrá věc. Např. když se rozbije auto a je potřeba zastavit na krajnici, všichni si vyjdou za svodidla a jsou dobře vidět. U tohohle jsem i já pro to zavézt v ČR, jen je holt náklad 70Kč x 5 vestiček, ale za zachráněný lidský život to stojí. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Jinak je D1 asi na 3 úsecích po cca 10 km rozkopaná a zpomalená na 80tku, nikde žádnej dělník ani památky po nějaké činnosti, ale zato jízda v odstavném byla leckdy příjemnější jak po vytloukaných panelech. JJ, vcera jsme jeli s drahou z prodlouzenyho vikendu z jiznich Cech a Humpolec-Brno baladicka, dalnice prazdna, kde byla 80ka, tak po delnikovi ani vidu, ani slechu, grazlove! Ja si namlouval, ze to tam bude litat a makat 24/7 a delnici budou smenarit, ale to jsem se hodne popletl, tak to funguje jen na silnicich v okoli Temelina, kde je to na vata. Kazdopadne jizda uplne vpravo mimo bezne pruhy byla vazne luxusni prijemna a ticha zmena z panelove D1 Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 (upraveno) Ofeig: Jaký éčka na tunely? Pokud jedeš z Moravy (přes Vídeň po A2 na Graz) tak tě žádný placený tunely v Rakousku nečekají, Slovinskou dálnici objedeš (zdržení 20min a ušetřený éčka, spíš z principu..)a v Chorvatku jen mýto. Pokud se teda něco nezměnilo (jel sem zatím každej rok na ostrov Murter, letos to nevidim). EDIT: jinak já vždycky veškerý poplatky platím kartou, v naprosté většině (hlavně v Chorvatsku na mýtnicích) je to rychlejší a jsou tam menší fronty (ne-li žádný). Pokud pojedeš tuto trasu: Brno-Mikulov-Vídeň-Graz-Maribor-Zagreb-... ... tak platíš jen rakouskou dálniční známku (Slovniskou dálniční můžeš, ale zbytečný) a chorvatský mýto. Placené úseky a tunely Rakousko Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Na idnesu dokonce nedávno testovali tu mýtnou krabičku, že je o 20% levnější a výhodnější a člověk pak nemusí nikde zastavovat a všude jen přibrzdí. Jen je potřeba se zdržet asi 15 minut na hranicích pro registraci té krabičky Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 jak se jezdilo dřív? že bych daval retro jízdy na místě spolujezdce v šáde :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 No třebas tu včerejší D1 s otevřeným oknem bych nedal, by mi praskly bubínky z těch panelů... do města je klima zbytečná (při menších rychlostech), ale po dálnici teda nevím nevím. Tak ono město taky není bez klimy ideální. To zas člověk stojí v koloně a vaří se za živa. No a na dálnici se okno otevřít nedá...maximálně tak šíbr. Takže bez klimy leda okresky, jinak to nevidím Jak se to dělalo dříve bez klimatizace? :o Dřív jel člověk 80 km/h a byl rád, že mu drží auto pohromadě, takže se okno dalo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Jsi to zabil, obojí :lol: Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Jack_Reacher: super chlape, díky za tip Něco takovýho jsem potřeboval, musím tu cestu už konečně naplánovat a začít shánět známky :D Kdybych byl ještě v něčem v koncích, tak se ozvu :) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Tahle klasicka trasa ma jedno jediny ALE ... nesmíš trefit zrovna klasicky vikendovy měnění pobytů ... protože pak si postojíš na mýtnicích a na SLO-CH hranicích víc než obvykle Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Jen si tuhle myslenku nesmi rict vsichni, jinak se s nimi opravdu potkas a tam nebyva problem udelat kolony i 30km Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 (upraveno) Pojedu v úterý a návrat plánuju na neděli/pondělí, takže si myslím, že tomuhle se víc než pohodlně vyhnu :D Takže přes tuhle trasu se neplatí nic jinýho než Rakouská dálnička, Slovinská dálnička a mýto pak v Chorvatsku, který je možný platit kartou? :) Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem Ofeig Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Přesně, není nic horšího, než vyrazit z pátku na sobotu a zpátky ze soboty na neděli, to se mění turnusy a člověk si postojí Já tohle zažil asi dvakrát a už nikdy nechci (a to se nám jednou podařilo to ještě slušně objet - zasekala se ve Slovinsku dálnice a jak jsme jeli po staré, tak jsme celou kolonu objeli). Když jsem si to plánoval sám, tak jsme jeli vždycky v týdnu (středa) a luxus, cesta v podstatě prázdná, ideální rychlopřesun bez problému Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Tak tak, když se vychytá čas, tak je to až nudná tempomatová jízda :D Ofeig: Kam jedeš přesněji? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 A to jsou i apartmany takhle na last minute, a nebo uz mate neco rezervovany? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Ještě nic rezervovanýho nemáme, chtěl jsem teď brát apartmány na Istrii (buď v Pule nebo v Rabacu), ale teď ještě spolujestující přišla s tím, že má nějakýho známýho, který nám do úterý zkusí vykouzlit nějakou nabídku přímo na tělo :D Takže se nechám překvapit ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 My jezdili většinou na blind, prostě se vyrazilo a na místě něco sehnalo. Je tam toho tolik, že se vždycky něco najde. A v zásadě nebyl ani problém s tím, když jsme přijeli v týdnu, maximálně nám to slíbili jen do soboty s tím, že pokud by měli někoho na celej týden, tak nás vyhodí a museli bychom si sehnat něco jinýho ;) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 (upraveno) Tak tak, když se vychytá čas, tak je to až nudná tempomatová jízda :D Ještě, že v hujdě tempomat nemám :D Konečně jsem našel čas! a chuť! a člověka, který mě pomohl! s vytlumením a "nainstalováním" těch reper, co se mě března válely v posteli. Hraje to těžce luxusně. Krásný čistý zvuk. Ale na čem jsme se shodli, tak je to, že by to chtělo nějakou aktivní tubu do kufru :X Tak snad se ještě něco sežene, barvičky budou muset do září počkat :X Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Ještě, že v hujdě tempomat nemám :D Docela by mě zajímalo co máš za auto :D Kdy se ukážeš na sraze? :) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Lórin z 2001. Na sraz se bojím přijet. Je to obyčejná série. Ještě není v takovým stavu, abych ji mohl vystavovat. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Dobré ráno. Venku docela kosa. Když jsem nasedal do auta, tak 11°C, vystupuji před firmou a 8,5°C. Já jak největší hvězda jen v tričku s krátkým rukávem a v kraťasích :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Teplo vypadá jinak ale zase na zimní bundu to nebylo :P Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Já vstával v 7:10 a bylo 14° a teď při přesunu do práce cca 16° a sluníčko peče, holt na lontu je větší kosa :D Wokhiii: To je, ale pěkně blbá výmluva proč nedojet na sraz :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 (upraveno) Sraz bude příští týden že? Klidně dojedu, ale opravdu to není na koukání. Zatím. Upraveno Červenec 2, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Není důvod na to koukat, důležitý je, aby tě to tam dovezlo :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Náhodou, Laurinka byla festovní výbava v té době ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Není důvod na to koukat, důležitý je, aby tě to tam dovezlo :P tak tak Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 ale ale, zdravím strejdu ... tak co Lunárka? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 tento tyden snad konecne vymena kloubu na rameni a v sobotu jedu delat paradu do Nemecka Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 http://www.novinky.cz/domaci/306622-auta-starsi-sesti-let-by-na-stk-musela-kazdy-rok-rozhodnou-europoslanci.html Tohle snad nemůže projít :D Ti už neví, co by vymysleli... Chlapi, nevíte o nějaké staré popelnici do 10tis.? :X Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky