Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Jinak je D1 asi na 3 úsecích po cca 10 km rozkopaná a zpomalená na 80tku, nikde žádnej dělník ani památky po nějaké činnosti, ale zato jízda v odstavném byla leckdy příjemnější jak po vytloukaných panelech.

JJ, vcera jsme jeli s drahou z prodlouzenyho vikendu z jiznich Cech a Humpolec-Brno baladicka, dalnice prazdna, kde byla 80ka, tak po delnikovi ani vidu, ani slechu, grazlove! Ja si namlouval, ze to tam bude litat a makat 24/7 a delnici budou smenarit, ale to jsem se hodne popletl, tak to funguje jen na silnicich v okoli Temelina, kde je to na vata. Kazdopadne jizda uplne vpravo mimo bezne pruhy byla vazne luxusni :palec::palec: prijemna a ticha zmena z panelove D1

Odkaz ke komentáři

Ofeig: Jaký éčka na tunely? Pokud jedeš z Moravy (přes Vídeň po A2 na Graz) tak tě žádný placený tunely v Rakousku nečekají, Slovinskou dálnici objedeš (zdržení 20min a ušetřený éčka, spíš z principu..)a v Chorvatku jen mýto.

Pokud se teda něco nezměnilo (jel sem zatím každej rok na ostrov Murter, letos to nevidim).

EDIT: jinak já vždycky veškerý poplatky platím kartou, v naprosté většině (hlavně v Chorvatsku na mýtnicích) je to rychlejší a jsou tam menší fronty (ne-li žádný).

Pokud pojedeš tuto trasu: Brno-Mikulov-Vídeň-Graz-Maribor-Zagreb-...

... tak platíš jen rakouskou dálniční známku (Slovniskou dálniční můžeš, ale zbytečný) a chorvatský mýto.

Placené úseky a tunely Rakousko

Upraveno uživatelem Jack_Reacher
Odkaz ke komentáři

No třebas tu včerejší D1 s otevřeným oknem bych nedal, by mi praskly bubínky z těch panelů... do města je klima zbytečná (při menších rychlostech), ale po dálnici teda nevím nevím.

Tak ono město taky není bez klimy ideální. To zas člověk stojí v koloně a vaří se za živa. No a na dálnici se okno otevřít nedá...maximálně tak šíbr. Takže bez klimy leda okresky, jinak to nevidím lol.gif

Jak se to dělalo dříve bez klimatizace? :o

Dřív jel člověk 80 km/h a byl rád, že mu drží auto pohromadě, takže se okno dalo smich.gif

Odkaz ke komentáři

Pojedu v úterý a návrat plánuju na neděli/pondělí, takže si myslím, že tomuhle se víc než pohodlně vyhnu :D

Takže přes tuhle trasu se neplatí nic jinýho než Rakouská dálnička, Slovinská dálnička a mýto pak v Chorvatsku, který je možný platit kartou? :)

Upraveno uživatelem Ofeig
Odkaz ke komentáři

Přesně, není nic horšího, než vyrazit z pátku na sobotu a zpátky ze soboty na neděli, to se mění turnusy a člověk si postojí wacko.gif Já tohle zažil asi dvakrát a už nikdy nechci (a to se nám jednou podařilo to ještě slušně objet - zasekala se ve Slovinsku dálnice a jak jsme jeli po staré, tak jsme celou kolonu objeli).

Když jsem si to plánoval sám, tak jsme jeli vždycky v týdnu (středa) a luxus, cesta v podstatě prázdná, ideální rychlopřesun bez problému palec.gif

Odkaz ke komentáři

Ještě nic rezervovanýho nemáme, chtěl jsem teď brát apartmány na Istrii (buď v Pule nebo v Rabacu), ale teď ještě spolujestující přišla s tím, že má nějakýho známýho, který nám do úterý zkusí vykouzlit nějakou nabídku přímo na tělo :D

Takže se nechám překvapit ;)

Odkaz ke komentáři

My jezdili většinou na blind, prostě se vyrazilo a na místě něco sehnalo. Je tam toho tolik, že se vždycky něco najde. A v zásadě nebyl ani problém s tím, když jsme přijeli v týdnu, maximálně nám to slíbili jen do soboty s tím, že pokud by měli někoho na celej týden, tak nás vyhodí a museli bychom si sehnat něco jinýho ;)

Odkaz ke komentáři

Tak tak, když se vychytá čas, tak je to až nudná tempomatová jízda :D

Ještě, že v hujdě tempomat nemám :D

Konečně jsem našel čas! a chuť! a člověka, který mě pomohl! s vytlumením a "nainstalováním" těch reper, co se mě března válely v posteli.

Hraje to těžce luxusně. Krásný čistý zvuk. Ale na čem jsme se shodli, tak je to, že by to chtělo nějakou aktivní tubu do kufru :X Tak snad se ještě něco sežene, barvičky budou muset do září počkat :X

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...