mh23 Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Zdravím,problém se startováním řeším už delší dobu. Ráno,když jsem startoval tak auto chytlo až tak na po páté, a potom, kdy byl motor zahřátý vklidu na poprvé. Jezdím ted celkem málo cca 15 km do práce a zpět a někdy se stane,že těmito starty vyštavím baterii. Jenže ted nejde nastartovat vůbec,je to můj první diesel a moc se v tom nevyznám.Dle rad známých jsem otestoval funkčnost žhavičů a ty se zdají být v pořádku,čím to teda může být? díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 žhaviče netestuj prostě je vyndej jeden po druhým a skus na baterii zda žhaví at máš jistotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Treba zmerat tlaky motora. Motor bude uz K.O.B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 prečo myslíš,že je KO?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh23 Odesláno Leden 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 žhaviče netestuj prostě je vyndej jeden po druhým a skus na baterii zda žhaví at máš jistotu žhaviče byli venku a žhaví pěkně, problém asi bude v přívodu el. proudu ke žhavičům.zdá se mi jako by u jednoho nešel zacvaknout.o víkendu zkusím vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TLukes Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 nepadá ti nafta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh23 Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 nepadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ahoj, po otočení klíčku se ti rozsvítí kontrolka žhavení? Může to dělat relé 103 nebo 109. taky mi to tak dělalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh23 Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ahoj, po otočení klíčku se ti rozsvítí kontrolka žhavení? Může to dělat relé 103 nebo 109. taky mi to tak dělalo. udělá to jen jdyž je motor studený(ráno,když jedu do práce a po práci to samé) jinak to startuje narmálně,ale to je asi tím že je motor zahřátý. Kontrolka se rozsvítí a žhaví (svítí) cca 10 sekund 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Hm tak to potom nevím, ale mi to teď při těch teplotách žhaví tak 4-5s. 10s mi připadá docela dost. A co diagnostika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh23 Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Hm tak to potom nevím, ale mi to teď při těch teplotách žhaví tak 4-5s. 10s mi připadá docela dost. A co diagnostika? na diagnostice jsem nebyl,ani nemám čas zajet na servis (rekonstrukce bytu) Mi to připadá jako by něco tu baterii vycucávalo.Budu zkoušet přes noc baterii odpojovat,co to udělá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh23 Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 včera další nepříjemná věc,ujel jsem cca 30 km,tedy motor teplý,starty v klidu.zaparkoval jsem na 10 minut s výstražnými světly na chodníku, z kterého jsem už neodjel.auto jsem musel odtlačit.Co by mohlo takhle baterii vysát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh23 Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 včera další nepříjemná věc,ujel jsem cca 30 km,tedy motor teplý,starty v klidu.zaparkoval jsem na 10 minut s výstražnými světly na chodníku, z kterého jsem už neodjel.auto jsem musel odtlačit.Co by mohlo takhle baterii vysát? Ted jsou teploty nad nulou a startuju na poprvé (i když to není 100 procentní start,jde tam trochu cítit problém),ale doba žhavení,nebo spíše rozsvěcené kontrolky žhavení je stále cca 10 sekund. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 nesly by zhavicky napojit na svorkovnici kdyz jsou vyndane pri odpojenem cidle teploty a mrknout, jestli zhavi? si nech promerit baterku nebo ji s nekym zmer s multimetrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh23 Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 nesly by zhavicky napojit na svorkovnici kdyz jsou vyndane pri odpojenem cidle teploty a mrknout, jestli zhavi? si nech promerit baterku nebo ji s nekym zmer s multimetrem Koupil jsem novou baterii a je fakt, že nastartuju napoprvé ale musím to točit cca 3-5 sekund než to chytne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Zdravím já řeším taky problem se startováním. Žhavení jsem vyloučil, žahvičky vyměněné a zjistil jsem, že mi saje vzduch do nafty, zahýbal jsem s hadicema od filtru (vyměněnej před tejdnem s rozvodama) a ejhle nafta najednou utekla pěkně rychle, zatím jsem jednu podezřelou omotal vulkanizační páskou, dal nové objímky místo těch spon a nafta drží, tak zkus i tohle, při nejhorším to chcípne za běhu motoru jako mě....já sem sám zvědavej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wlk Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Zdravím já řeším taky problem se startováním. Žhavení jsem vyloučil, žahvičky vyměněné a zjistil jsem, že mi saje vzduch do nafty, zahýbal jsem s hadicema od filtru (vyměněnej před tejdnem s rozvodama) a ejhle nafta najednou utekla pěkně rychle, zatím jsem jednu podezřelou omotal vulkanizační páskou, dal nové objímky místo těch spon a nafta drží, tak zkus i tohle, při nejhorším to chcípne za běhu motoru jako mě....já sem sám zvědavej :D Mám podobný problém. V hadičce od filtru mám bubliny.. minule jsem to nemohl nakopnout. Nafty tam bylo pomálu a spousta vzduchu. Pokud to nakopnu, tak občas tam proběhnou bubliny. Filtr byl měněn z toho samého důvodu a po pul roce to začalo dělat znovu. Z toho, co tu čtu bude asi nejlepší vyměnit hadičky nebo to může někde nasávat filtr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Vyndej sací koš z nádrže, komplet rozeber a vyčisti. Setkal jsem se s tím, že v sací trubičce v koši byla jakási emulze ,předpokládám zbytky z rostlinné nafty . Potom nemohla jít do filtru nafta a vzduch si to přisávalo všemožně po cestě a v hadičce od filtru byly bubliny. Nebo to mohou být jen o kroužky na ventilku na zpátečce ve filtru. Po rozebrání je třeba dát vždy nové Ty původní jsou nabobtnané naftou a při druhém použití se skřípnou. Musí být použity jen originál kroužky, žádné náhrady. Originály jsou odolné naftě a teplé naftě. Kroužky - modrý nahoru, černý dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
barticz Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 kde se chlapy nalezá relé 109?koupil jsem nový ale v motoru mám jen 100 a 53. Mě to nestartuje zase za tepla chipnu motor odskočím si chci nastartovat a jede na prazdno.třeba když tankuji zaplatím a pak nic a po pěti minutě chytne ale průměrna spotřeba z 10 litrů stoupá velmi pozvolna cca po 10 km na 8 litrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.