Pavla Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Nefunguje mi ohřev levého zpětného zrcátka, ale mám dojem, že ještě před několika dny strašně slabounce :) /podle pravého/ fungovalo a teď prd :D poradí někdo,jak na to? děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 nejspíš odešlo sklo, takže jedině výměna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavla Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 a jak demontovat a kde sehnat, zvládne to i amatérka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 (upraveno) Zrcátko vytoč co nejvíce k autu, až se ti udělá na vnějším okraji škvíra. Do ní strč normálně prsty (ukazováčkem a prsteníčkem podebereš a palcem přidržíš zvenku) a potáhni k sobě. Je to jen nacvaknuté na vnitřním úchytu pod sklem. Odpoj drátky a připoj na nové sklo a nacvakni nazpět. Na připojení drátů s piny ke sklíčku nazáleží. Sklo zrcátka stojí od 250,- z druhovýroby po 1200 originál ve Škodě. Třeba zde nebo u Jeldy zde . Neboj zvládne to každý. Upraveno Leden 18, 2013 uživatelem mojinmojin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Ahoj, funguje stejný postup demontáže zrcátka i u oct 1 ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Je to rovnaké. Len si daj pozor teraz v zime sú tie plastové pacičky dosť stvrdnuté. Ideálne nechať trochu zohriať v garáži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Mam stejny problem ale problem mam nejspis ve dverich jelikoz sem tam na diagu vyskoci chyba...po kterem kavelu jit(barva)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Je to rovnaké. Len si daj pozor teraz v zime sú tie plastové pacičky dosť stvrdnuté. Ideálne nechať trochu zohriať v garáži. Ok, díky za info. Dám si pozor, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Mam stejny problem ale problem mam nejspis ve dverich jelikoz sem tam na diagu vyskoci chyba...po kterem kavelu jit(barva)? bílá+hnědo/černá ale to je ve dveřích, na sloupku nee, pokud ti jde nastavování zrcátka, tak je problém ve skle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Nastavovani jde....ale menil jsem loni cele zrcatko a ani tak nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 potom bych zkusil změřit co leze do zrcátka, vyndat a změřit napětí, případně přímo odpor zrcátka, je to odporová vrstva v jednotkách ohmů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest zemlor Odesláno Říjen 12, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2016 Ahoj, V O2FL mi na obou zrcatkach čumí dva dráty. A nevím od čeho můžou být. Černozelený a černobílý. Někde na fotkách jsem na nich viděl malou černou krabičku. Předem díky za tipy a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 24, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2016 Na který pojistce je připojený vyhřívání? Zrcátko jsem vyměnil za nové a pořád nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.