Dakie Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 V dobrém slova smyslu prosím Tě Pořád něco vylepšuješ, kóduješ.. No to bude super, fakt mi to dost pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tak me ta velikost digitalni rychlosti prijde stejna jako velikost cisel v budikach, podle me to postrada smysl Jediny smysl je, ze muzes odecist rychlost s presnosti 1km/h nez 5km/h. Tot muj nazor. Je ta rychlost snimana podle GPS nebo to je stejna rychlost jako budiky? To by pak mohlo mit uz vetsi opodstaneni, kdyby to bylo dle GPS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Michale: tak to fakt nevím.Měl jsem to jako "cenu utěchy" protože se nepodařilo nakodovat to svícení mlhovkama(corner) ale slíbili mi kluci co opravuji baworáky v Praze že mi seženou jetou jednotku kde se to potom dá nakodovat. Byl tam zrovna kluk co dělá mechanické opravy tak jsem se ho ptal na výměny oleje v autom.převodovkách.Prý by se to mělo udělat při 110 až 120 tisicích,stoji to šest tisic a dělaji to běžně,byli tam pěkny auta na opravu a viděl jsem je v akci a asi bych se tam nebál svěřit auto. Přijel tam sedmičkový bawor a při otevření dveři ze spodních dveři se vyobrazil ledkový znak symbol BMW...nechápal jsem,to byla parádička :) Ptal jsem se na cenu a prý okolo tisicovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) Jirko: Tys měl kontakt na Base? To je taky v Praze že jo? Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Koukni tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16628 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Romane v jakym servise v Praze si byl? Jinak v Base jsem byl dvakrat s jednickovym Baworem a uz bych k nim nejel. Chovani, kvalita atd nic moc.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) Jirko: byla tma :D Jel jsem z pokecu od Ríšy Štrunce. Tady je jejich stránka: http://bmwdiag.cz/kontakt.html Je to kousek od Chodova,mraky aut na dvoře od jedničkových kaší do X6. Maros: jsi borec! Děkuju za odkaz,už jsem s frajerem v kontaktu Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 K tem znakum, co se "promitaji" na cestu ze spodku dveri. Musi se Romane navrtat otvor zespodu dveri, tak bych to zvazil, ja bych do toho nesel u takoveho auta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Romane, ten LED projektor mám už rok na Touranovi a je to bomba.. hlavně když otevřeš někde dveře, tak lidi nechápají :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 To je nářez: Koukal jsem na to v reálu s otevřenou pusou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Michale: tak to fakt nevím.Měl jsem to jako "cenu utěchy" protože se nepodařilo nakodovat to svícení mlhovkama(corner) ale slíbili mi kluci co opravuji baworáky v Praze že mi seženou jetou jednotku kde se to potom dá nakodovat. Byl tam zrovna kluk co dělá mechanické opravy tak jsem se ho ptal na výměny oleje v autom.převodovkách.Prý by se to mělo udělat při 110 až 120 tisicích,stoji to šest tisic a dělaji to běžně,byli tam pěkny auta na opravu a viděl jsem je v akci a asi bych se tam nebál svěřit auto. Přijel tam sedmičkový bawor a při otevření dveři ze spodních dveři se vyobrazil ledkový znak symbol BMW...nechápal jsem,to byla parádička :) Ptal jsem se na cenu a prý okolo tisicovky. Romane, vždyŤ už jsem ti to psal, že se doporučuje měnit na 120tkm ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Koukal jsem na to v reálu s otevřenou pusou :D Je to takový tuzing, na 120 by to bylo dobrý, ale na auto za půl mega je to fakt úsměvný. Ještě svítící stromeček na palubku a bude to buřtcajk :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) Tome: ano,já vím,díky. Gerik: jo,je to tak,asi máš pravdu ale i přesto se mi to moc líbí. Jinak po dohodě s mým osobním návrhářem bude časem lesklá černá střecha(ve spojení s panoramou která se táhne až dozádu) to bude si myslím povedená úprava plus hagusy bud do hliniku a nebo do střibrné barvy.Budeme to dělat své pomoci s kamarádem,který se tim živí,tak jsem zvědavý na výsledek :) Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 nádherný kola :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) Jo,jo,kola dělaji auto :) Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Ty jo to je mazec. Nádherný kolečka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) Je to decentní úprava,je to tak. Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 To je na kkt, nepoužitelné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 V CR po zime ne, ale v civilizovanem svete to pujde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 No záleží jak moc civilizovaný ten svět je - po celém Pyrenejském poloostrově je tolik zpomalovacích prahů a zvýšených přechodů, že to je tak na X5 a ne na tohle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) Je fakt že m-packet je snížený o cca dva cm ale ta červená na té zemi opravdu se pomalu plazí :D Tome: tak ceny výměny oleju u automat.převodovek jsou různy-od 6 tisic do 8 tisic prý podle počtu proplachu.Čekal jsem mnohem větší pálky! Upraveno Únor 11, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Romane, k tý černý střeše ještě začernit chrom na ledvinách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) Jardo: asi to nedopadne,nechám to tak jak to je v základu :( maximálně hagusy do střibrné. Upraveno Únor 11, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 rozumny rozhodnuti, folie je pomalu out a hlavne na takovy auto je to hrich davat...vyjimkou by byla ruzova barva laku, tam by nebylo zbyti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 To uz je podle me trochu prehanka, ze je to hrich apod reci. Je to porad "jen" bmw, to nemyslim nejak zle jako urazku. Nereknu kdyby to byl veyron nebo nejake ferrari apod kousky, ale takhle to moc hrotite. Cerna leskla strecha by byla pekna. Ted ma cast strechy cernou kvuli panorame, takhle by to bylo cele cerne a podle me peknejsi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 (upraveno) Dnes asi po 14 dnech dorazila nabídka od soudruhu ze Slovenska...dali si na čas pánové :lool: Dobry den, Vase auto vieme upravit, parametre po uprave budu cca 275k a 525 Nm. Tu je link na graf z merania po uprave RJ. http://profituning.sk/profituning2/userfiles/grafy/JPG/bmw/BMW_325_xd_197k_spolu_245k_515Nm_01.jpg Cela uprava trva cca 3 hodiny, jedna sa len o preprogramovanie RJ motora. Ak mate v aute nahrata ine jazykove rozhranie, ostane nezmenene. Cena upravy je 670 eur, po uplatneni aktualnej 15% zlavy je to 530 eur. Cena zahrna diagnostiku, chiptuning a meranie vykonu pred aj po uprave. Po uprave dostanete protokol z merania vykonu v serii aj po modifikacii. S pozdravom / Best regards / Mit freundlichen Grüssen / Salutations Matej Farkaš prevádzka Profituning - Bratislava :) Upraveno Únor 13, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Amatéri profituning ako som hovoril. Odozva to dokazuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 To uz je podle me trochu prehanka, ze je to hrich apod reci. Je to porad "jen" bmw, to nemyslim nejak zle jako urazku. Nereknu kdyby to byl veyron nebo nejake ferrari apod kousky, ale takhle to moc hrotite. Cerna leskla strecha by byla pekna. Ted ma cast strechy cernou kvuli panorame, takhle by to bylo cele cerne a podle me peknejsi... Neresim auto, ale to, jak vypada a pro me je v tyhle barve skoro dokonaly a je skoda to prznit nejakyma foliema a riskovat, ze ti lempl, co to lepi, vezme lak skalpelem apod... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 275 koniku, jdi do toho,pokud jezdíš často do německa, na dálnicich to uzijes, obzvlášť kdyz toho dost najezdis. Já bych to nechtěl, za prvý nájezd za rok jen cca 35 tis.km , a za druhé bych se v tom zabil : - ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Tak Romarioo toho najezdi opravdu hodne...by se mu to vyplatilo....oktavku mel 6 let a najel 100 tisi km.....takze kdyby jezdil taxikem tak jeste usetril 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.