Jim Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 koukám, koukám že leštíš jako o život nový auto dělá divy že? se každej znova nadchne a vymejšlí by chtělo pořádnou fotku celýho auta s dobrým pozadí, nedá se tam u vás vjet na ten nedostavěnej kousek dálnice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 (upraveno) Je to snížené o 30 mm pokud se nepletu. Jinak je první skoro neviditelný škrábanec na autě zakryl jsem to jedinou samolepkou na autě...nedá se nic dělat :( aspon že to je přímo uprostřed Upraveno Květen 2, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Romane ty nemáš koncovky v chromu? Kde sis to škrábnul? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Jirko: koncovky by měli být v chromu,aspon si to myslim Jinak jsem zajižděl do garáže a jelikož přes sezonu do města dost beru skutřika tak jsem potřeboval zacouvat co nejhlouběji :D tak jsem nevěřil senzorům a buch opravdu jen malinko odřený plastový maly m packetový náraznik ale naštěsti jen uprostřed,tak jsem tam dal decentního mammuta.Až to dostane Štěpan tak mi to doufám odstraní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Tak je to asi tou fotkou, přijdou mi matný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Me taky prijdou matne, chtel jsem se taky na to zeptat. Mozna ze facelift uz ma takovy brouseny hlinik jakoby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 ja jsem měl taky matné na hadrákovi.. to byla 06/2008 Jirko: koncovky by měli být v chromu,aspon si to myslim Jinak jsem zajižděl do garáže a jelikož přes sezonu do města dost beru skutřika tak jsem potřeboval zacouvat co nejhlouběji :D tak jsem nevěřil senzorům a buch opravdu jen malinko odřený plastový maly m packetový náraznik ale naštěsti jen uprostřed,tak jsem tam dal decentního mammuta.Až to dostane Štěpan tak mi to doufám odstraní :) brácha má uvnitř kolem celý garáže nalepený koberec, kvůli manželce ale je to i praktické, když otevřeš dveře a mají tendenci dojet do toho mezistupně a jebnou o zeď.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 :) To misto kde pracuje Jirka je opravdu kouzelné a chtěl bych se tam doopravdy někdy s rodinkou podívat.Letos chceme udělat Rakousko,Salzburg na vodopády. Jinak jsem si trošku hrál na Štěpana,sice jen hral ale i tak.U toho odložení nohy jsem odstanoval ještě kousek folie jakoby z výroby,mazec ;) P.S čeká na Tebe hodně práce Štěpane :) Snad to dopadne No už abych na to mohl vlítnout :) ale těší mě že téměř 100% mých zákazníku vubec neuvážila možnost dát svoje autíčka na udržbu někomu jinému a čekají na mne :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 (upraveno) Gratz, akorat s 50tkm bych tuplem bral automat. A urcite Mondeo lepsi volba proti Fikovi pri tech km - pohodlnejsi auto. A Ty se bejku diviš? Vždyt takový druhý frajer by se jen těžko hledal :) Robe: koberec tam dávat nebudu ale olepim to takovýma molitanovýma pruhama aby přiští naraz do zdi byl měkči Zajimalo by mě kolik muže stát ten zadní plastový dil ale asi raketa. Upraveno Květen 3, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 (upraveno) Nahradní vozidlo na cca tři dny 2,0 DSG.Zatim docela dobry dojmy.Motor(plyn) by mohl poslouchat o něco vic ale stači to :) Malem jsem si udělal pracovní uraz...kapota mi málem spadla na hlavu To soudruzi opravdu nemysli asi vážně v MB :( a zatim co mě nejvic sere že se nedá uplně vypnout START-STOP. Upraveno Květen 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 a jak tam funguje S+S systém bez spojky? kdy ti to chcípne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Kdyz stojis delsi dobu na brzde...v ramci sekund, treba 2sec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 (upraveno) sice toto není moje téma ale odpovím za romaria snad se nebude zlobit... U automatu to funguje tak že pokud jsou splněny podmínky a SS je aktivní tak auto chcípne hned jak zastavíš a stojíš na brzdě, jakmile se rozjíždíš a přešlapuješ z brzdy na plyn tak to okamžitě startuje, u naší 1,8TSi to nikoho nijak neobtěžuje protože to startuje potichu a okamžitě ono už tak je tězko poznat jestli motor běží nebo je chcíplej ale třeba u TDi s manuálem to může bejt otravný :( ale myslím že se tady někde psalo že to jde vypnout trvale přes diag Upraveno Květen 6, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Ja mel Startstop system v jednickovym BMW a nijak me to neobtezovalo. Jedina vec, co je na prd, ze na ten system zapomenrs, valis to po dalnici, sjedes a hned na semaforech se ti to vypne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 kluci mě ta nová octavia ale vubec ničím neuchvátila není to auto na které bych se vydržel dívat hodiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 u DSGčka můžeš regulovat funkci StartStop systému silou tlaku na pedál brzdy (jak už psal Roman vlasní poznatek ve vlákně OIII ;) ). A vzpěru kapoty budeš v rámci koncernu v této třídě hledat marně, toto NENÍ BMW :D Je vidět, že na lepší se rychle zvyká, co Romane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Ta vzpěra mě docela překvapila. Měl jsem Passata z roku 2004 a tam jsem ji měl....holt asi začali šetřit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 (upraveno) Honzo: já nechci aby to vyznělo povýšeně,hnusně a namachrovaně ale kdybych ted musel přesedlat z toho skvělého třilitru vč.podvozku do Octávie tak asi bych byl hodně neštastný :( Jinak na otázky jsem snad odpověděl tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=765&view=findpost&p=1363212 Upraveno Květen 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Romane to ti věřím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Já to tak, Romane, ani nepochopil. Některé ústupky jsou, ale je to holt daň za automobilovou třídu, kam Octavia spadá a hlavně za pozici automobilky v rámci koncernu. Ta multifunkce mi vadila už i u OIIFL, kdy jsem si několikrát v zatáčkách přidával na hlasitosti rádia až k ohluchnutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 (upraveno) no tak ta vzpěra není ani v tom mém Leguana, tak co by jsi jí hledal tady přiznám se, že nová Octavie také není můj šálek kávy. a ten SS.. nevím ale startování snad žere víc nafty než pokud nechám nastartováno ne? Resp. budu-li stát déle jak minutu, vypnu motor, jinak ne.. Upraveno Květen 6, 2013 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Golf VI se vzpěrou, ale je pravda, že jde o už vyběhlej model :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 (upraveno) Díky Honzo! Štěpane chtěl jsem se zeptat co nejlépe učinkuje na předek? O vikendu jak se oteplilo tak vylétli mušky :D 200km dálnice a je to cely pokryty muškama že neni pomalu vidět ani RZ. Jar s teplou vodou? :) Upraveno Květen 8, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 jarem umyjes i vosk. Pokud to mas uz necim napatlany, tak to musi jit dolu celkem samo. Ja to myju supernaturalem s yeti a neni problem a jde o musky nachytany z rychlosti 180+ treba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Díky Honzo! Štěpane chtěl jsem se zeptat co nejlépe učinkuje na předek? O vikendu jak se oteplilo tak vylétli mušky :D 200km dálnice a je to cely pokryty muškama že neni pomalu vidět ani RZ. Jar s teplou vodou? :) Jar je na nádobí!!!!!!!!! pokud není lak ošetřený tak pravidelně mušky umývat třeba autošamponem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Tie "špeciálne hubky" na hmyz odporúčaš alebo si sa s tým nestretol? Mňa to už zaujalo asi pred 2 rokmi ale nemal som silu to kúpiť aby to neškrabalo lak. Ja raz za čas používam Sheron na hmyz ten to rozpustí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 ty spešl houby jsou hodně drsné proto to s nima jde dobře dolu ale taky to hodně slušně škrábe lak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Supernaural šampon a nejlepší prevence proti muškám je keramika, mohu potvrdit z osobní zkušenosti, jinak někdo to umývá dámskýma punčocháčema :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Hele na ten dojezd do garáže je ideální taková ta kruhová izolace co se dává na trubky od topení já jí mám nalepenou na zdi oboustrankou a auto si neodřu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Supernaural šampon a nejlepší prevence proti muškám je keramika, mohu potvrdit z osobní zkušenosti, jinak někdo to umývá dámskýma punčocháčema :D ale divil by ses, jak to jde dobře :D samozřejmě namočenýma a jen zlehka jezdit po povrchu, netlačit (a neukazovat v ten moment už bývalé majitelce) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.