Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Výsledek je takový že to jsou v podstatě vyhozeny prachy...a jelikož beru Vervu tak to plati dvojnásobně.Nevím...co člověk to názor ale poslechnu výrobce z Mnichova :)

Řekl bych že auto je teprve ted dobře zajeté(78 tisic km),jsem moc spokojený s motorem,podvozkem a celkově mimo umístěného ztahování předního skla a nedostatku odkládacích prostor tomu nemůžu nic vytknout.Radost přetrvává :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Myš: tak dovez šest stovek v tisicovkách a já koupím jinou káru :D

Jinak dotaz pro znalce: je možny že žena najela jen 600km na plnou nádrž s Fabii 1,4 MPi?

Byla tam jednou Praha-HK a zpět a pak většinou město.Kolik má nádrž? To se mi zdá strašně málo km na nádrž :o P.S a nebo je někde dirka kterou ten benzin vytejka :D

Odkaz ke komentáři

Ty woe,to je prostě mazec,vycházi to na osm litru na sto :D jebat! :lool:

To už moje láska si vezme skoro o litr méně a jizdní vlastnosti jsou někde jinde :D

Krocan: to mě nenapadlo! :o Dám ji tam štěnici!!! :lol:

Octavius: ale s GTi se aspon projedeš a máš z toho dobrý pocit :) když s tim MPi se bojiš předjet pomalu i kamion :o

P.S kuwa to má spotřebu jako HTP :wallbash: 1,4MPi 50kW :angry:

Odkaz ke komentáři

Petře: nám do Fabie se plyn nevyplati.Já jsem řikal Zdence že se ji pomalu vyplatí jezdit taxikem...fakt že jo.Když spočítam havar.a povinné za rok což dělá nějakých 7 tisic plus benzin-najede tak jednu nádrž měsičně tak to je opravdu dan za tu pohodu(takové rodinné MHD)

Jen jsem si řikal že právě HTP chclastá vic než MPi o cca dva litry na sto ;) ale asi je to srovnatelny.

Odkaz ke komentáři

Jako bych to tady nepsal, že MPI 8V je na hovno, co do spotřeby, ale prý ne - ověřený motor :D

FI má nádrž 45l, z toho 7l rezerva, běžně tankuji do prázdné nádrže 53l, a dojezd mám s 1.4 16V 55kW 750-900 km (podle toho, jak se mi podaří natankovat a samozřejmě jízdního stylu), dlouhodobý průměr je 6l/100km. :loool:

Odkaz ke komentáři

Lanci: když to tady někdo řikal že tam je plus minus litr spotřeba a je jedno jestli jezdiš rychle nebo pomalu tak jsem si v duchu řikal"že to jsou zase hospodsky kecy :rolleyes: " ale asi na tom něco bude.Pořád mám na počitači 7,2-7,4 toto rozmezi,výš a ani níž jsem se za dobu najetých deseti tisic nedostal. Jednou jsem měl čas a když jsem se vracel po břeclavské dálnici směr Brno tak jsem celou dobu jel 110-120km/h a nešlo to dolů ani o deko a zase obráceně,Praha a německé dálnice 220-240 a šlo to nahoru o dvě desetiny takže nevím jestli PP nekecá.

P.S pár letních :)

post-81-0-90118300-1371048237_thumb.jpg

post-81-0-22487900-1371048259_thumb.jpg

post-81-0-28035300-1371048275_thumb.jpg

post-81-0-06532100-1371048310_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Lanci: když to tady někdo řikal že tam je plus minus litr spotřeba a je jedno jestli jezdiš rychle nebo pomalu tak jsem si v duchu řikal"že to jsou zase hospodsky kecy :rolleyes: " ale asi na tom něco bude.Pořád mám na počitači 7,2-7,4 toto rozmezi,výš a ani níž jsem se za dobu najetých deseti tisic nedostal. Jednou jsem měl čas a když jsem se vracel po břeclavské dálnici směr Brno tak jsem celou dobu jel 110-120km/h a nešlo to dolů ani o deko a zase obráceně,Praha a německé dálnice 220-240 a šlo to nahoru o dvě desetiny takže nevím jestli PP nekecá.

P.S pár letních :)

Tak to je úplně super spotřeba na V6, není co řešit, pokud teda PP nekecá, ale i kdyby, tak to poznáš na dojezdu, jestli je +- 50 km stejný.

A tuhle vlastnost, že to žere plus mínus litr, pozoruji i u 2.0 TDI CR. To je jedna z výhod dieselu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...