Michal K. Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Ale v cem je to u zadokolky nutnost, me taky zajima, chapal bych, ze u m-packet podvozku je to nutnost, protoze ten je fakt nachylny, ale ten zadni nahon nejak nechapu proc. Odkud to mas Romane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Romčo kam se objednáváš na geometrii, tak bych to chtěl vyzkoušet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 (upraveno) Je to dany kvalitou naších silnic - mám to vypozorovany že během půl roku se to opravdu rozhodi a jelikož ty gumy nejsou nejlevnější tak to dám jednou za půl roku překontrolovat navic zadní náprava je jakoby do áčka(zavěšení) namáhání jelikož je na nápravě přes 240 koni.Nevím jako u jiných zadokolek ale BMW prý na to dost trpí(potvrdil mi to nezávisle servis a ten můj známý ve Stratosu) Jirko: vliv to má takový že se Ti rovnoměrně sjížději kola. (pneumatiky) Máro: většinou jezdím do Hrušové,je tam perfektní přístup(laserová geoška) a celkový servis-vyvážení plus geometrie za kontrolu platím cca 800,-Kč. http://pneuhrusova.cz/ P.S zitra chci vyzkoušet autoservis ve Skladištní oblastí,prý tam je taky laserová geometrie a přijatelné ceny tak jestli přijedu rozumně z práce tak se tam stavim a dám info :) Upraveno Říjen 28, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Tak ja vim, k cemu je geometrie. Akorat jsem nevedel, jakej vliv to ma na zadokolku. Vzdyt je prece i spousty aut s prednim nahonem, co maj pres 240 koni. Ja na geosce jeste nebyl, gumy novy a sjety jsou naprosto rovnomerne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Tomas asi má pravdu...auto z čokolady :))) během 7 měsicu tam bylo potřeba seřídit odklony.Přední levé kolo asi dostalo ránu... takže jsem rád že to mám zase v normě. Dnes atakuju hranici 85 tisic :) Podle palubního pc další servis v roce 2015 Brzdy přední za 17 tisic km a zadní za 40 tisic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Já mám přední brzdy 80 tis, zadní 90 tis. Ale moc tomu nevěřím, jsou tam ještě původní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 3x ročně na geo a ještě jezdí až do Vysokého Mýta, což má 50km, je to blázen Hoďte ho do svěrací kazajky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Když on Roman jezdí pořád plnej plyn, tak se pak stane, že vletí do díry a nic jinýho mu nezbývá:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 To je jasný ne, když má míň koní, tak musí víc šlapat na plyn... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) no dnes proti mě proletěl tak 200km/h před Hradcem kolem 11 hodiny ;) za ním byl jenom černý dým, asi mu už nefunguje filtr Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) Kecas!!! Tys me fakt videl? Jel jsem z Vrchlabi..mel jsi probliknout. Ale vse jen bezpecne. Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 jj viděl, vyjížděl jsem z HK a tys dojížděl na 60km/h limit do HK. všimnul jsem si tě na poslední chvíli, v té rychlosti jsem tě neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Roman si prý kupuje 3 válcovou naftu v BMW 5 ;) http://www.autoforum.cz/predstaveni/nove-bmw-5-2016-dostane-i-trivalcovy-diesel-m5-pohon-vsech-kol/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 (upraveno) Ha ha.Já si asi brzy koupím uplny ***** až změním zaměstnání :) Upraveno Listopad 3, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 A ty chces menit zamestnani nebo co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 (upraveno) Tady je moje snad budoucí povolání. Už jsem byl ve škole v Praze na přednáškách a jezdím jednou za měsic praxi.Se zaměstnáním to skloubit jde těžko protože se jedná o vysokou školu a je tam mraky praktických hodin v pražských nemocnicich a je to na necelé 4 roky.Tak uvidíme jak se mi to podaři splnit... Upraveno Listopad 3, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Twe, saniťáci k vám jezděj na kafe? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Já Ti dám takového sanitáka že Ti budou trencle maly! :D Na sanitáka stačí 14 denní kurz woe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Tady je moje snad budoucí povolání. Už jsem byl ve škole v Praze na přednáškách a jezdím jednou za měsic praxi.Se zaměstnáním to skloubit jde těžko protože se jedná o vysokou školu a je tam mraky praktických hodin v pražských nemocnicich a je to na necelé 4 roky.Tak uvidíme jak se mi to podaři splnit... Tyjo Romane to jsi me teda prekvapil... ja uz nekolik let uvazuju o tomhle: Bohuzel cisla zatim hovorej jasne proti (cena ziskani pilotni licence na vrtulnik versus plat kterej pak ma pilot LZS) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 (upraveno) Ondřeji: to už neni zaměstnání ale poslani...po skoro 20 letech chci delat neco co me bavi. Každopádně ta cesta neni jednoducha...uvidime jak to cele dopadne :) Zdenka má Bc za sebou...tak vím co to obnáší :) Upraveno Listopad 4, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Ja vim Romane, ze je to poslani, uvedomuju si to naprosto jasne. Proto rikam, ze jsi fakt frajer, kdyz do toho jdes. Ja bych investoval pul mice do ziskani kvalifikace, a pak bych sel s mesicnim platem na 1/3 :-( To je ted prilis nevyhodne. Ale prijde den........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Pamatuju, Romane, že už jsi mi o tom povídal při cestě do Dingolfingu. Držím palce, ať Ti to vyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 (upraveno) Viktore: jinak s tou spotřebou jsem kecal.Jelikož mám FL model tak je to asi dany tím že tam je opravdu dlouhodobá spotřeba která se nedá vymazat.Ta je 7,2 a maximálně se měni o dvě desetiny čárky ale o vikendu když jsem byl v DE a nudil se po ucpaných německých dálnicích tak jsem vynuloval spotřebu kterou mám na palubnim pc (v navigaci) a během jizdy cca najetých 800 km mě to ukázalo 6,1 l což je na ten výkon opravdu dost slušná cifra.Po roce jsem na to přišel ...hlavně že mám počeštěnou navigaci a veškeré ovládaní Upraveno Listopad 13, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 (upraveno) Vrazda je kdyz odejsou asi vstriky...jinak nad osm litru ani hovadskou rychlosti se snad ani nedá dostat aspon ja jsem to během roku nedokazal. Jinak dnes cesta do Pece a na pohodu i se zadokolkou:))) Upraveno Prosinec 5, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Nad 8 litru se dostanes bez problemu. Vynuluj si dlouhodobou spotrebu a pak se bez poradne projet. A uvidis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Jop taky s tim nemam problem... ale ten kroutak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Ja tez ne A po meste uz vubec ne. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Pánové, jestli to nebude tím, že máme čtyřkoly:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak s nami to moc neporovnávaj (Audi A6), tam je TORSEN, to je trosku iná káva :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Chlapi: dávate aditiva do palivové soustavy v zimním obdobi nebo ne? Na víčku je zákaz tak bych nerad něco pokazil.Ve Stratosu mi řekli že jednou za čas to neuškodí.Popř.v jakém poměru to tam lejete? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.