Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Jirko: sice 90% kluku mi napsalo že ty černé ledvinky působí agresivněji a lépe ale stejně jsem poslechl hlas svého srdce a nechávam to v originál provedení.Ta chromová verze je prostě taková "baworácká",taková elegantní.Nemužu si pomoct.

Fabie je ted v servisu a musim po městě jezdit svým...šílený...trpím jako pes(ty couračky mi nedělaji vůbec dobře)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem vjižděl okolo poledne za dobrého světla do podzemního mostu cca 100 metru a pořád jsem měl rozsvícená denní světla-nepřeplo se to na bixenony.Je něco špatně nebo to auto je tak chytré že dokáže rozpoznat "chvilkovou záležitost"? Díval jsem se schválně na ledku která svítí zeleně při rozsvicených bixenech a zustala tmavá.Mám to řešit nebo to je v poho a tak jak to má být.Má s tim někdo zkušenosti?

:)

post-81-0-17036500-1390133306_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

100 metrů není až tak moc, to je snad už od počátku vidět světlo na konci nebo nebylo? Na druhou stranu u nás je dost krátkej tunel pod vlakovýma kolejema, který má podle měření v mapě cca 60 m a pozoruju u lepších aut (co si budem říkat, mnoho řidičů na rozsvícení světel na tak krátkou vzdálenost kašlou), že se jim potkávačky rozsvítí opravdu téměř okamžitě. Zkus aspoň delší tunel a uvidíš. V Mnichově to fungovalo, pokud se dobře vzpomínám.

Odkaz ke komentáři

Viktore: je pravda že na konci tunelu je vidět světlo tak to asi senzor rozpozná a nechá rozsvícené denní svícení.

Tom: jj,jede to pekelně dobře,takový rodinný combik no :prcprc: na relativně lehké auto dostatek síly a dynamiky(snad to je správně s tvrdým...)

Octávius: mě to stálo 15 tisic,jinak ofiko to je 22 tisic bez daně,docela raketa ale nelituju toho.Mám tam aktualizované mapy r.2013 které jsem musel ofiko zaplatit ve Stratosu,to už se nedá "očurat" protože se posíla spec.kod přímo z Mnichova(to mě stálo 4 tisic vč.daně) to víš to neni jako Jirková social edition :jelen: :lol::smich: to je je ve velmi dobré výbavě :loool: viz.plně automatické sedačky apod.pikačoviny které to auto udělaji jiné(podsvicené kliky dveři např.) Jirko nebreč,ty víš že poštuchuju stejně tak jako ty :pivo:

Odkaz ke komentáři

Martine: on Jiří asi nechce překousnout že mám prostě hezčí barvu a celkově hezčí káru :lol::smich: :smich: :smich: třilitr jako třilitr,vše stejné-turbo,vstřiky,jen SW ztažený(ale jak se řiká opakovaný vtip neni vtip).Mám to ze dvou nezávislých zdroju.P.S ale Ríšovi povím že pan Sojka o nich tvrdí že jsou garážnici :jelen: :smich: :smich: oni jsou na ten pojem dost háklivy :pest:

Mimochodem TomášB viděl obě káry tak at řekne to co mě řikal včera :smich:

Odkaz ke komentáři

Tak se pojd tady veřejně vsadit.Chceš? Já jsem si jistý Jirko :)

Tak to se asi pleteš protože Dieselpower takových aut konkretni motorizace udělal vicero takže nevím odkud máš tyto informace ale ode mě určitě ne.

Tak jak? Jdeš do sázky at tady nepíšeme hovna?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...