romariooo Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Jirko: sice 90% kluku mi napsalo že ty černé ledvinky působí agresivněji a lépe ale stejně jsem poslechl hlas svého srdce a nechávam to v originál provedení.Ta chromová verze je prostě taková "baworácká",taková elegantní.Nemužu si pomoct. Fabie je ted v servisu a musim po městě jezdit svým...šílený...trpím jako pes(ty couračky mi nedělaji vůbec dobře) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Tak já už mám zadní performance světla, takže mi to bude pěkně ladit Hele, taky s tím jezdím občas couračky. Ten motor musí něco vydržet. Auto mám sice jako koníček a pro radost, ale taky mi musí sloužit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Tak vytáhni skůtra a nenič si bramboru, počasí na něj celkem je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 moc si to bereš Romane :) Couračky jezdí každej... Jinak na dodělávky v řádech tisíců a desitisíců bych se už taky vys... :) s tím s tebou souhlasím a jak říkáš, rozum zvítězil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 (upraveno) Me se vyplatilo vždy perfektne a bez kompromisu o auto postarat a dat tomu nejlepší péči. ..vsak me znate :) Dakie ty vole tebe je škoda v Kolbence! Skutr chrápe...je vyndana baterie :) Upraveno Leden 15, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Dobít baterii, namontit zpátky a jedeš Ikdyž už začíná přituhovat ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Dnes jsem vjižděl okolo poledne za dobrého světla do podzemního mostu cca 100 metru a pořád jsem měl rozsvícená denní světla-nepřeplo se to na bixenony.Je něco špatně nebo to auto je tak chytré že dokáže rozpoznat "chvilkovou záležitost"? Díval jsem se schválně na ledku která svítí zeleně při rozsvicených bixenech a zustala tmavá.Mám to řešit nebo to je v poho a tak jak to má být.Má s tim někdo zkušenosti? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 nemáš zahnojené čidlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Myslím, že by se to mělo rozsvítit hned, chvilkovou záležitost to nepozná. A 100 metrů je dost dlouhá štreka na to, aby se xeny rozsvítily. Mně se rozsvítěj hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 100 metrů není až tak moc, to je snad už od počátku vidět světlo na konci nebo nebylo? Na druhou stranu u nás je dost krátkej tunel pod vlakovýma kolejema, který má podle měření v mapě cca 60 m a pozoruju u lepších aut (co si budem říkat, mnoho řidičů na rozsvícení světel na tak krátkou vzdálenost kašlou), že se jim potkávačky rozsvítí opravdu téměř okamžitě. Zkus aspoň delší tunel a uvidíš. V Mnichově to fungovalo, pokud se dobře vzpomínám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Romane, máš pěkného mazla a pěkně jede, v dobrém závidím A díky za nastavení mixáže zvuků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 nemáš zahnojené čidlo? To je asi u Romária předem vyloučený, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Asi jo, protože přijel naleštěnej jak psí kulky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Se divím, že nepřijel Fabií. Jsem myslel, že nechce mazlíka na takových couračkách ničit:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Na Fábii bych koukat nemusel ;) To bylo kvůli mně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Prijel se vytahovat s BMW :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Ale prdlajs, já se byl podívat na hradeckýho dravce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 :) hihihi. ..... jen aby ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Jestli pochybuješ Vorlajzi o tom dravci, tak to dravec je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Romane jestli to není úplně tajný, kolik jsi řádově dával za to počeštění auta? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Viktore: je pravda že na konci tunelu je vidět světlo tak to asi senzor rozpozná a nechá rozsvícené denní svícení. Tom: jj,jede to pekelně dobře,takový rodinný combik no na relativně lehké auto dostatek síly a dynamiky(snad to je správně s tvrdým...) Octávius: mě to stálo 15 tisic,jinak ofiko to je 22 tisic bez daně,docela raketa ale nelituju toho.Mám tam aktualizované mapy r.2013 které jsem musel ofiko zaplatit ve Stratosu,to už se nedá "očurat" protože se posíla spec.kod přímo z Mnichova(to mě stálo 4 tisic vč.daně) to víš to neni jako Jirková social edition :jelen: to je je ve velmi dobré výbavě viz.plně automatické sedačky apod.pikačoviny které to auto udělaji jiné(podsvicené kliky dveři např.) Jirko nebreč,ty víš že poštuchuju stejně tak jako ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 OK, díky, uvažuju kvůli mladý když s tím jezdí a používá navi. Normálně není potřeba, jen pro pokyny typu teď zatoč a tak aby ještě nemusela přemýšlet co co znamená a mohla se plně věnovat řízení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Hehe, "světlo na konci tunelu" Že by vlak? :jelen: Nebo poslední chvilka na tomto světě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Tak vis jak Romane, ja ozelil vybavu a radsi jsem si priplatil za poradnej motor a nemusel jsem to dohanet nejakym chipem od nejakyho garaznika:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 ...dohanet nejakym chipem od nejakyho garaznika:-))) kde je ted podekovat za prizpevek? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Zajímavý patent 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Martine: on Jiří asi nechce překousnout že mám prostě hezčí barvu a celkově hezčí káru :smich: třilitr jako třilitr,vše stejné-turbo,vstřiky,jen SW ztažený(ale jak se řiká opakovaný vtip neni vtip).Mám to ze dvou nezávislých zdroju.P.S ale Ríšovi povím že pan Sojka o nich tvrdí že jsou garážnici :jelen: :smich: oni jsou na ten pojem dost háklivy Mimochodem TomášB viděl obě káry tak at řekne to co mě řikal včera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Jseš si opravdu jistej, že je rozdíl jen v SW? Máš asi špatný zdroje...... ^_^ Jinak pokud si vzpomínám, tak jsi mi sám říkal, jak z Dieselpoweru volali do nějakýho BMW servisu, aby se zeptali, kolik toho ten motor vydrží......a tomu se říká kvalitka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 (upraveno) Tak se pojd tady veřejně vsadit.Chceš? Já jsem si jistý Jirko :) Tak to se asi pleteš protože Dieselpower takových aut konkretni motorizace udělal vicero takže nevím odkud máš tyto informace ale ode mě určitě ne. Tak jak? Jdeš do sázky at tady nepíšeme hovna? Upraveno Leden 20, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Tak mi vysvětli, proč můj motor jde chipnout bez problému na 270 koní a 600 Nm a ten tvůj ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.