Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Tak se pojd tady veřejně vsadit.Chceš? Já jsem si jistý Jirko :)

Tak to se asi pleteš protože Dieselpower takových aut konkretni motorizace udělal vicero takže nevím odkud máš tyto informace ale ode mě určitě ne.

Tak jak? Jdeš do sázky at tady nepíšeme hovna?

Romane, informace mám tady odtud. Ještě chceš tvrdit, žes nic takovýho neřekl? :loool:

[7.2.2013 22:03:59] laskajefajn: původně mě tam řekl bezpečně 280 koni
[7.2.2013 22:04:04] laskajefajn: masakr jako prase
[7.2.2013 22:04:18] laskajefajn: konzultovali jsme to
[7.2.2013 22:04:20] Jiří Sojka: to je nejak moc, ne
[7.2.2013 22:04:22] laskajefajn: s bmw
[7.2.2013 22:04:45] laskajefajn: a nakonec ztáhli na 260
[7.2.2013 22:05:01] laskajefajn: je tam cca 182kW a 510
[7.2.2013 22:05:10] laskajefajn: prostě kurevská pila
[7.2.2013 22:05:12] Jiří Sojka: to jste volali nekam do servisu BMW?
[7.2.2013 22:05:15] laskajefajn: ano
[7.2.2013 22:05:27] Jiří Sojka: a co vam tam rekli?
[7.2.2013 22:05:29] laskajefajn: všechno muselo sednout
[7.2.2013 22:05:33] laskajefajn: veškery tlaky
[7.2.2013 22:05:42] laskajefajn: je to to samy jako maš ty
[7.2.2013 22:05:49] laskajefajn: jen menší trysky

Bych to vůbec neřešil, 6 hrnků jako 6 hrnků, to už je úroveň sama o sobě, pokud je chip kvalitní a udělaný v rozumné míře bez rizik, tak proč ne a Romanovi to fakt tahá perfektně.

Vždyť my to neřešíme, jen se tak šťoucháme :pivo: . Ten motor ale úplně identický není, klidně se s Romanem vsadím, že se neliší jen softwarem. Každopádně věřím, že to teď Romanovi jede perfektně, třeba i líp než mně. Ale tak nějak jsem v klidu, mně ten výkon bohatě dostačuje :palec:

Jinak pro všechny, Dieselpower tu nějak nepomlouvám, naopak, je to jedna z mála firem, který bych své auto s klidem svěřil :palec:

Martine: on Jiří asi nechce překousnout že mám prostě hezčí barvu a celkově hezčí káru :lol::smich: :smich: :smich: třilitr jako třilitr,vše stejné-turbo,vstřiky,jen SW ztažený(ale jak se řiká opakovaný vtip neni vtip).Mám to ze dvou nezávislých zdroju.P.S ale Ríšovi povím že pan Sojka o nich tvrdí že jsou garážnici :jelen: :smich: :smich: oni jsou na ten pojem dost háklivy :pest:

Mimochodem TomášB viděl obě káry tak at řekne to co mě řikal včera :smich:

Jo, ať Tomáš klidně řekne :palec: . Já jsem se svým autem naprosto spokojený. Do poslední koruny jsem si na něj vydělal sám, nikdo mi nedal ani halíř, nikdo mě z ničeho nevyplácel atd.... :pivo:. A že to auto je starší a bez výbavy? Nějak to přežiju :loool: .

Odkaz ke komentáři

Ted vážně Jiří :).Ptal jsem se dnes ještě jednou ve Stratosu a fakt je tam stejné turbo jako u 330.Vstřiky mi řikal že zavolá zitra.

Máro: Ty myslíš v Audině na servisu? Musel bych se poptat.V kruhu mých kámošu Audin moc nejezdi.

Viktore: Akrapovič je silny ulet :) Myslím cenovka.

Já jsem ledvinky vzdal:(

Odkaz ke komentáři

Romane v klidu, neřeš to. Turbo a vstřiky by měly být totožný. Mám pocit, že je tam nějaký rozdíl v sání....ale vždyť je to jedno, hlavně, že nám to jezdí :pivo: . Holt někdo má na zádi 325d (dítě v autě) a někdo 330d (chlap v autě) :loool:

Jinak ten Akrapovič nádhera, ale někde jsem četl, že cena hodně přes 100, takže totální nesmysl. Teda když si to auto koupíš třeba jetý za 600 tis.

Odkaz ke komentáři

Jo,víš co,zase na tvou stranu musim říct že rozdil je když dáš za auto 350 litru a nebo o 150 litru navic takže chápu že výbava tam bude menší navic jsme oba nemohli moc vybírat že jo :) Jinak s Tomášem jsme se shodli jen v barvě že ta modrá je opravdu krásně baworácka že ta šeda je min jakoby výrazná jestli mi rozumiš.U tebe je velký plus X drive který já třeba moc nevyužiju např.tuto zimu to asi nevyužije nikdo z vás co maji čtyřkolku ale samo že to je věc názoru protože pohon všech kol je zase o něco dražší.

Jinak mě pomohli s koupě auta rodiče.Bez nich bych to nedal.Sice to nebyla velká částka ale moc mě to před rokem pomohlo.To přiznávám i přesto že jsem 18 let zaměstnaný u slušné firmy.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak já x-drive využiju každou zimu. Posledních 100 metrů na zahradu bych se zadokolkou asi nedal, musel bych nasazovat řetězy atd.....Jinak naprosto souhlasím, je rozdíl mezi mojí a tvojí pořizovací cenou. Já mám auto starší a bez výbavy, ty novější s hezkou výbavou. Jako barva je bez diskuze, ta modrá na to prostě padne perfektně. Je taková živější. Auto máš prostě hezčí a vybavenější, to jsem vždycky tvrdil. A když si přišel s prodejem, tak jsem vážně přemýšlel, ale pak mě totálně odradila cena. Bohužel mám teď jiný priority( v autě se asi bydlet nedá). Ale až za pár let budu sedět v krásným, novým baráku bez hypotéky, tak teprve potom budu vybírat opravdu hezký auto :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak to je samozřejmě dost rozumny.Bydlení má vždy přednost.Já mám uvěr na domeček a snad ho brzy zaplatím(do pěti až šesti let).Taky nesnáším dluhy protože nikdy nevíš co se muže stát a dávat do rány svoje blízké(ženu a děti) nehodlám.V tomhle mám taky v palici srovnané priority.

Včera jsme se o tom taky bavili s Tomášem jestli jsem třeba neudělal chybu a nevzal třeba raději nové Mondeo rok 2012/13 ale o sto tisic levněji...ale můžu říct že NE.NEUDĚLAL. Ted co bych změnil tak to je jediné a to že bych šel do benzinu protože najedu do 20 tisic km.

Odkaz ke komentáři

No musím říct, že ta modrá barva a celkově i interiér a výbava fakt parádní. Teď jsem zrovna v jiném vláknu psal jak se mi u většiny aut nelíbí interiér a zrovna třeba ten u Romana je úplně dle mého gusta. Sedačky že většina lidí tak krásné nemá ani doma :) Je to celé decentní a elegantní a jede to. Ale by se mi obracely střeva, dát za to takovej ranec, i když bych mohl. Ale nakonec vždycky začnu počítat a je mi líto ty prachy dát a dál syslím :rolleyes: A zase si říkám, že když už za to dát takový prachy, tak mi spíš vrtá hlavou dát ještě o něco víc a vzít funglovku třeba Mondeo nebo Kugu v benálu a velkou výbavou.

Odkaz ke komentáři

:) Je to celé decentní a elegantní a jede to. Ale by se mi obracely střeva, dát za to takovej ranec, i když bych mohl. Ale nakonec vždycky začnu počítat a je mi líto ty prachy dát a dál syslím :rolleyes: A zase si říkám, že když už za to dát takový prachy, tak mi spíš vrtá hlavou dát ještě o něco víc a vzít funglovku třeba Mondeo nebo Kugu v benálu a velkou výbavou.

Tome prave to, ze to jede a hlavne jakym zpusobem to jede je duvod, proc Mondeo nebo Kuga je proste uplne o necem jinem, tim nerikam, ze horsi, jen proste uplne jina volba z jinych duvodu.

Odkaz ke komentáři

Tomas: díky za zhodnocení,je to tak jak píšeš.

Viktore: koukal jsem na ten Launch Control a myslím že to je jen u novějších ročníku člověče ale ruku do ohně bych za to nedal.Podle VIN to tam asi neni :(

Ale stejně by mě zajimalo jak to pracuje.Chápu že to je kvůli prokluzování hnacích kol aby to auto hladce zrychlilo ale jde o to jsetli se to musi cíleně zapínat a nebo to je program který je stabilně nastavený v řidicí jednotce motoru? Nevím.Funguje to i u ručního řazení?

Odkaz ke komentáři

:smich: Takový inzeráty mám nejradši, majitel důchodce atd. Možná tak první majitel, ale kdo a kolik majitelů to mělo po něm, to už tam nikde nevidím. Jinak to musí být naprostej luxus co se interieru týče- pohodlí atd. Ale zvenku se mi ta sedmička teda nelíbí, a to ani novej model

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...