Michal K. Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Stejny jako u automatu. Launch control je mozny i u manualu. A to jaký? Když tam máš spojku a podrzis si auto v otqckach sám. V životě jsem neslysel o aute v manuálu s launch control.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Launch control ("LC") přeci není o tom, aby tě automat pustil vytáčet motor. To jde (alespoň u BMW) i bez aktivovaného LC. Tady to máš demonstrovaný třeba na Camaru http://www.youtube.com/watch?v=sr6e4hPAtK0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Já moc dobré vím,jak funguje. Bylo to jak v oktavce, tak i teď. Je to hlavně k tomu abys auto dostal do otáček,nejlépe takových kdx má nejvyšší kroutak, aby mohlo vystřelit co nejrychleji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 (upraveno) No o tom to právě není. LC je hlavně o elektronice, která má zajistit nejefektivnější zrychlení. To, že ti to povolí jen k tomu, aby ses dostal do otáček ti je k ničemu, protože pak kdybys pustil brzdu, tak ti to bude na tom nejvyšším krouťáku hrabat stejně jako když pustíš u vytočenýho manuálu spojku, a právě proto to je LC možný i u něj. Je to hlavně pro sportovní auta s vysokým výkonem, u kterýho aktivuješ LC, sešlápneš plyn na podlahu, pustíš brzdu/spojku a o zbytek se stará elektronika. 1:25 - tady je krásně vidět, jak LC pracuje, žádná zbytečná hrabačka a auto maximálně efektivně zrychluje zatímco kolega za ním akorát pálí pneu 1:45 - podívej se, že mu to s plynem na podlaze nevytočí ani na 2000 ot./min., ale bez LC by ti to vystřelilo do omezovače Upraveno Leden 23, 2014 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Neříkám, že v oktavce mel takový smysl jako v silných autech, ale byl tam. Vyplo se esp, páka do režimu S, noha na brzdu, plxn na podlahu a auto nastavilo otáčky a stačilo pustit plyn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 A kolik Ti to pustilo otáček? A jen s vypnutým ESP? U OII 2.0 TDI 4x4 manuálu to totiž omezuje asi na 3000 ot./min., ale jen se zapnutým ESP, takže to LC nebude. Prostě si myslím, že LC je sofistikovanější systém, kterej dělá víc práce než jen omezení otáček, když se zvlášť avizuje, že LC dostalo BMW X5 s osmistupňovým automatem. U Škody jsem to nezkoumal, ale na youtube ukazujou "LC" i na Fabii HTP, pokud Ti to ovšem fungovalo jen na Sku s vypnutým ESP, tak to tam třeba fakt bylo, ale víš, o co mi jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Jasny chapu, ale to slo poznat, ze to byla jina funkce. Protoze kdyz standardne jsem slapl na brzdu a plyn zaroven, tak auto porad melo tendenci jakoby tlacit, rozjet se, ale pri tom vypnutem ESP a "Sku" to nastavilo otacky a auto se nechtelo rozjet, jestli mi rozumis. Nastavovalo to tusim neco mezi 2500-3000ot. A fungovalo to jen s vypnutym ESP a v rezimu S. Takhle jsem to prave cetl kdysi na netu a az pote jsem to vyzkousel, sam bych na to neprisel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 hmmm.... zitra me ceka delsi trasa, tak vyzkousim S + ESP OFF + BRZDA + PLYN do plnejch a dam vedet, kde se to ustali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 ESP vypnu u sveho na dvakrat vid Jiri? Nikdy jsem to nezkoušel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 hmmm.... zitra me ceka delsi trasa, tak vyzkousim S + ESP OFF + BRZDA + PLYN do plnejch a dam vedet, kde se to ustali. Taky jsem nekde cetl, ze tahle funkce musi byt aktivovana, tedy nakodovana prevodovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Max ucitim, ze tonefunguje, kdyz se mi bude auto plasit, tak toho vcas necham, ale dik za upozorneni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 ESP vypnu u sveho na dvakrat vid Jiri? Nikdy jsem to nezkoušel. Dlouze podrz tlacitko DTC a ono se to vsechno povypina:-). Ja domu v zime jinak nejezdim:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Romane, ty to mas v nafte??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 (upraveno) Vorlajz: jj "da" jako diesel automat. No jo no...je to nudny auto :))) vubec to nejede...je to tezka krava...podvozek se houpe v zatáčkách jako lehka deva...volant jako z autobusu a sedačky jako ze S120... ale musim s tim jeste par tisic km jeste vydržet.... Martas: tak pak dej vedet jak dopadl test! Upraveno Leden 23, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Ty ses hroznej machr... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 (upraveno) Ani bych neřekl člověče P.S ale chybí mi básničky od tebe :jelen: Upraveno Leden 23, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Az budu mit dlouhou chvilku neco dam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 A Romča už se naučil jezdit bokem??vše povypínat.....a šup okýnkem napřed??neříkej že tě to nikdy nelákalo...rovně to zvládne každej.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak vse OFF, Sko, ale nemam LC, ale byla to vcera svanda na brnenskym poprasku na parkaci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 A co ti to dělalo? Pořád mělo tendenci se rozjet a nepolevilo jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Presne tak, hlavne se otacky zastavily tak tesne nad 1000, ani jsem to moc netrapil. Kdyztak se poptam kluku na pristim srazu a trosku nastuduju, jestli by stacilo jen nakodovat, nebo bude jeste neco potreba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 (upraveno) Ha ha ha asi zadokolka :))))) Upraveno Leden 29, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Tak už je doma kamerka...myslím že to bude dobry.Zitra jedu směr Krakonošovo tak to hned vyzkouším :) Akorát v balení jsou dvě přísavky,ta jedna funguje hned a ta druhá ta miniaturní mě padá tak si řikám jestli neni na zalepení napevno Jsem rád že nemusim nic v autě předělavat,že napájení je uplně stejné jako u předešlé kamerky.Akorát mě štve že to budu pořád přendávat do služebního vozů ale tam to hodim do autozapalovače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Kamerka dobrá, ale za ty chujoviny na zpětným zrcátku bych dával pokuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Romane, to druhý, malý, není přísavka, ale držák na přilepení, má na sobě 3M oboustranku :D , jinak mám to samé balení a s tím samým hologramem vpravo dole na krabici, takže z Ebay od němčoura je také originál DOD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Romane, co ti ještě chybí na čelním skle? Jinak mi poreferuj, jak kamera funguje, přemýšlím, že něco takového bych taky pořídil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 no mě spíš ta fotka na čelní sklo připomenula nalepení nové dálniční známky, kterou vozím v kastlíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 (upraveno) Nahrávaní během dne to sem asi nemá cenu dávat.Nahrává asi špičkově.Mě hlavně zajimá noční video a čtení RZ za špatného světla a už ted mužu říct že to jde :) Až dohraju na youtubko tak to sem dám.Já myslím že to stálo za to i přes dost vysokou cenu :( Jardo: aha a já jsem si myslel jaky to jsou borci a přibalili dvě přisavky :) Musim někde objednat druhý kus do Fabie služební.To by neměl být asi problém co? Tome: mimo antiradaru tam je origo asistent dálkových světel neboli kamerka v čelnim skle(dobrá vychytávka) Upraveno Leden 31, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.