Superfatty Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 fešanda.. taky se už těším.. a ty korálky, trabant měl u horního uchycení bezpečnostních pásů taková černá poutka na přichycení kotníků spolujezdkyně, pro komfortnější sex.. máš-li bmw, musíš holt improvizovat třeba s korálkama na zpětném zrcátku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Na kolik ta kamera vyšla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 6 bez DPH.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Cena je vysoká ale něco za něco...prostě v tomhle tom to platí dvojnásobně :( Video z nočních hodin je tady: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Nooo, kvalita luxusní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Nahrávaní během dne to sem asi nemá cenu dávat.Nahrává asi špičkově.Mě hlavně zajimá noční video a čtení RZ za špatného světla a už ted mužu říct že to jde :) Až dohraju na youtubko tak to sem dám.Já myslím že to stálo za to i přes dost vysokou cenu :( Jardo: aha a já jsem si myslel jaky to jsou borci a přibalili dvě přisavky :) Musim někde objednat druhý kus do Fabie služební.To by neměl být asi problém co? Tome: mimo antiradaru tam je origo asistent dálkových světel neboli kamerka v čelnim skle(dobrá vychytávka) To automatické rozsvěcení a zhasínání dálkových mám taky. Video pěkný, ale šestku, tak na to bych se mohl vyprdnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 tak se na to vyprdni.. Romane, opravdu to stojí za to.. to budou videa v létě :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Natáčí to moc pěkně a na kolik to vyšlo celkem i s poštou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Natáčí to pěkně ale cena je vysoka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 jj, za mě taky spokojenost, postupně laboruju s nastavením, Romane jaké máš nastavené EV (v menu expozice)? Já nejdříve vyzkoušel nulu, ale zdálo se mi, že pouliční lampy hází moc světla, tak jsem nastavil (podle zkušenosti s foťákem) EV -2 a už to je moc, tak jsem včera dal -1, ale s tímhle nastavením jsem ještě v noci nejel. Čtení RZ je dobré, ale ne vždy to jde, třeba v noci u protijedoucích aut mimo obec to nejde, v osvětlené obci je to dílo náhody, v osvětleném městě u souběžně jedoucích aut ve vedlejších pruzích i přede mnou to čte v pohodě, v noci mimo obec čtení RZ auta před sebou jde, ale musí ho člověk dojet na vzdálenost, kterou běžně člověk nejezdí, při dodržení běžné bezpečné vzdálenosti RZ přečíst nejde, V tomto ohledu budu ještě zkoušet právě výsledky natáčení s EV -1 a taky jsem zjistil, že mám kameru nastavenou moc vodorovně, trochu ji sklopím dolů k silnici, tak aby čočka mířila přímo na zadek auta přede mnou, resp. na RZ. Jinak obraz v noci a je velice dobrý, myslím, že jsme neprohloupili. Dále se chci věnovat nastavení citlivosti, kdy se má automaticky uzamknout natáčecí sekvence, při prudké změně rychlosti. Jinak s kamerou je dodáván soft na prohlížení videa, který automaticky zobrazí trasu na mapě, zobrazuje údaje o rychlosti, přetížení a umožňuje v každém úseku přehrávaného videa po ťuknutí na ikonu rozložit scénu do jednotlivých obrázků, které si pak může člověk prohlédnout samostatně jako fotku. Za mě spokojenost a peněz nelituju. P.S. samozřejmě jde nastavit - vypnout údaje o gps, datumu i času a záznam zvuku. Natáčí to pěkně ale cena je vysoka něco za něco, horší je koupit drahý šunt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 (upraveno) tak jasně, má to navíc gpsku a displej...škoda že to nemá wifinu a neupluduje někam do cloudu, protože připojovat notas nebo vyndávat kartu je pro mě celkem otrava. https://www.youtube.com/watch?v=-6yw7dYHIHI&feature=youtu.be za 1800 to jde, akorát to chtělo rychlejší kartu ideálně class 10 a nastavit při formátování větší alokaci. a ještě nastavit datum a čas... Upraveno Únor 1, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 (upraveno) Chlapi nataci to moc pekne, ale mam tak nejak niterne pocit, ze jsem cekal vic. Kazdopadne to video mi nejde zobrazit v 1080p rozliseni. Mozna v tom by mohl byt ten problém, protože 720p umi i muj 3 roky starej, "obycejnej" Helmer. Z toho prvního videa mam pocit, ze za tech 6k bez dane to nestoji... Proste bych za ty prachy cekal vic, ale spis bude problém v tom 720/1080, nebo to co pisu je blbost? Upraveno Únor 1, 2014 uživatelem krysarr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Blbost to není, rozdíl tam určitě bude... A ono navíc, i když si dáš 1080p, tak youtube to tuším nepřehrává úplně v originální kvalitě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 (upraveno) tak jasně, že youtube komprimuje :) hlavně ta jejich kamera má lepší optiku, takže ten obraz za tmy je o hodně lepší, je to na každém :) Upraveno Únor 1, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 (upraveno) jj, včera jsem si to pustil na FullHD TV 55´´, tam je teprve vidět kvalita P.S. ono jde taky o to, jaké rozlišení má Roman nastavené, default tam bylo 720, Upraveno Únor 1, 2014 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Já mám od loňského března v autě tuhle kameru http://www.kameravaute.cz/detail/212-kamera-g90-fhgsn-fullhd-hdmi-178-ag-senzorgps/ ... hlavní výhoda je aktivní držák, takže stačí jen kameru vycvaknout a schovat. Kabel k ní mám vedený pod tapecem a je vidět až jeho konec u kamery. Videa jsou kvalitní a to i v noci. Jezdím hlavně v Praze a tam je to v pražském provozu kolikrát hodně divoké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 ty a nevadí ti ve výhledu? mě přijde dost nízko umístěná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Nevadi. Nechtel jsem ji davat pred spolujezdce, to by pak nemohl pouzivat stinitko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 jj, včera jsem si to pustil na FullHD TV 55´´, tam je teprve vidět kvalita P.S. ono jde taky o to, jaké rozlišení má Roman nastavené, default tam bylo 720, Aaaha, tak to bude ono. Protože i po zkomprimovani na YT jsem prave videl z udajnych DOD kamer 1080p a lepczi. Ta kamera je dost draha a prave ze jsem videl lepsi zabery z levnějších stroju, tak to bude spis opravdu otázka nastaveni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 ono pozor, na YT je spousty promo videí na kamery, které nemají pak s realitou moc společného .... dnes jsem provedl přenastavení sklonu kameru a natočil jsem ji víc do protisměru, tak uvidím výsledek, dnes jsem udělal zkusmo jen jednu malou jízdu po okolí, v pondělí pak jedu brzy ráno, tak budu mít záběry za tmy, někam to šoupnu nezkomprimované ke stažení, aby jste mohli kouknou na skutečnou nahrávku, která leze u kamery, a když už se na to díváte v PC, kdo má jaké rozlišení monitoru? Nevadi. Nechtel jsem ji davat pred spolujezdce, to by pak nemohl pouzivat stinitko. hmm, já totiž s umístěním kamery bojuju, teď ji mám vedle zpětného právě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 (upraveno) klasika FULL HD, na notasu jenom HD... já ji mám přesně pod zpětným zrcátkem a vedle mám antiradar(ktery je v reklamaci). Upraveno Únor 1, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 (upraveno) Jardo: mám to nastaveno takhle: WDR zapnuto, rozlišení 1080FHD,expozice -1 vyvážení bíle-automaticky cyklicky záznam mám nastavený na 5 minut senzor nárazu: střední citlivost spořič displeje : off rychlost jednotky: KMH vůbec nevim co to je? velikost fotky: 5M stabilizace zapnutá režim snimání: jednotlivě frekvence: 60Hz noční světlo: mám vypnuto.Je to asi špatně vid? Včera to bylo nahrávané teda bez toho světla. Jedno video bez zvuku...z dneška...brzdil jsem všim možným...no comment.Pani to asi za tim volantem pustila do kalhot :( na videu to tak asi nevypadá ale real dost nepříjemny... od cca 3min.33 sekundy(nejak se mi to nechce střihat) Upraveno Únor 1, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 pěkný idiot v citigu..... jednotka: no tak bud si tam dáš míle nebo kilometry/hod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Noční světlo v klidu nech vypnuté, jelikož ti to stejně nepomůže k lepšímu záběru. IR diody ve tmě dosvítí tak maximálně na dva metry. Takže co ti neosvití přední světla, nebo pouliční lampy, tak kamera neuvidí. Více o tom tady http://www.kameravaute.cz/myty-a-fakta-o-nocnim-videni/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Na FB píšeš, že vám dobré auto zachránilo život. Myslíš, že třeba s Octávkou bys to neubrzdil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 tak to byl dobrý idiot.. jinak díky za příspěvky, už se na kameru moc těším :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Na FB píšeš, že vám dobré auto zachránilo život. Myslíš, že třeba s Octávkou bys to neubrzdil? tak Octávky mají obecně brzdy slabé, včetně RS .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Tak to je jasny, ze brzdy u BMW jsou na tom o dost lip. Jen z toho videa mi to na nejaky dramaticky brzdeni neprijde. Ale asi je to tim videem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Co mám já zkušenosti s kamerou, tak ona oddaluje, když jedu za autem na hranici bezpečné vzdálenost, takto na kameře vypadá, že by se mezi nás vešlo ještě jedno auto, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 tak jsem nahrál video na uložto: http://uloz.to/soubory/JaKr/video/ je to přímo z kamery, ale ještě z pátka s nastavením EV -2 a ne úplně ideálním nasměrováním kamery na cestu, zkuste si to přehrát na něčem s HD a tady pro porovnání jak to nahrává YT https://www.youtube.com/watch?v=1UJMSoiOOVs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.