romariooo Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 (upraveno) Akce v Peci je jako každý rok na úrovní a moc se nám líbila i přesto že dole nebyl snih.Jako jedni z prvních jsme měli možnost vyzkoušet novou lanovku na Sněžku a opravdu to stálo za to. Upraveno Únor 25, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Sakra jel bych hned znovu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Tak za rok se to bude opakovat.Toto byla moje druhá akce za sebou a doufám že to dopadne i do třetice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Zase samý diesely nebo i nějaký benzín? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 jj lanovka .... někteří měli možnost ještě prvnější vyzkoušení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 (upraveno) Jardo ještě rekni ze jste tam dodavali vytah :)))) Viktore jj. Same naftaky. Snad po tu celou dobu tam byli nastartovany i treba hodinu v kuse i když stali. Nechapu.. Upraveno Únor 27, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ne výtah, ale celou lanovku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 ne celou, jen horní stanici ...., ale výtah tam je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 (upraveno) Moc se mi líbí nové Gran Coupe , praktičtější pětidvéřový liftback, taková "bavorská Octavka" :) .. Upraveno Únor 27, 2014 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 (upraveno) PS, tady trochu mediální slávy, ikdyž tam firma nesměla být vidět, pouze BAK jako generální dodavatel, všechno to železo a sváření je naše, vrtulníkem jsme to tam taky tahali ....... http://cool.iprima.cz/tezkadrina/epizody/tezka-drina-pri-stavbe-lanovky-na-snezku P.S. v 5:43 ta žlutá přilba, je na ní náš znak, ale jen okamžik je vidět Upraveno Únor 27, 2014 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Viktore: mě se ty modely Gran moc nelíbí ale je pravda že ta čtyřka je povedená.Chtěl jsem ji v Peci vyzkoušet ale nedopadlo to,jediná byla v m-packetu a jen jsem v tom seděl.Interier špica ale pořád nemužu přijit na chut těm vystouplým navigacim,zabudovaná v palubce se mi líbí vic. Jardo: tak to je pěkné video.To muselo stát ranec ta lanovka když je cesta zpáteční stoji okolo 400,-Kč co? Jinak výtah tam opravdu je ale to jste nedělali nebo ano? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 V peci 4ka nebyla ne? To je novinka :) tam byla 3gt, jako je na tý kartičce. Ale jak říkáš, je to pěkný, ale moc mě to nevzrušovalo, jestli to bylo tou motorizací nebo tím, že jsem jezdil v lété taky s GT, ale tou 335i. Mě tam nejvíce nadchla X5, i když na těch překážkách se moc neukázala, je těžká jako kráva, to ta X3 zvládala bravůrně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Byla tam 4, je vidět na fotkách, co sem Roman dal. Mně se nelíbí ty verze GT, ale Gran Coupe mě zaujalo, jsem zvědavý na cenový odskok od 3 sedan. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 (upraveno) Romane, výtah nee, byla tam nesmyslná cena a dotovat to jenom pro dobrej pocit, že jsme dělali výtah na Sněžce ...., on stačí ten železnej zbytek P.S. cena, ano byla drahá, ono když ochránci přírody zakázali vjezd nahoru čímkoliv .... všechno vrtulníkem a v batohu pěšky, ráno pěškom nahoru, odpoledne dolů Upraveno Březen 1, 2014 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Romane, nesmis zamenovat GT a Gran coupe. Gran coupe je mooooooc povedeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 (upraveno) Dnes sem romčo potkal tvé kamarády, kteří tě chytli při pirátství :) že si kamion přejede 2 plné a zblokuje celý provoz, to jim nevadí :) http://www.youtube.com/watch?v=Jk5yGuukWA0 Upraveno Březen 3, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 (upraveno) Jo,jo.přesně tato Octávie mi sebrala tři body...jinak to je dost nebezpečny v tom mistě,je tam dost provoz při vjiždění do města směrem od ČKD Dnes měli asi akční den...taky jsem je potkal navečer před Starým naměstim.Jinak na hradubickou je nasazený ten vylítaný Passat tak bacha. Jinak mě čeká v následujicích dnech výměna oleje po cca 20 tisic.dopřeju kámošovi nový olej i když mi palubák ukazuje výměnu za rok. Upraveno Březen 3, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 (upraveno) no bratra jsem upozňoval, že může potkat superba s dvěmi anténami, stříbrnou oktu s čočkou v dolní mřížce a tyhle modré lavy oktavie.. chytli ho v Polici nad Metují(stříbrná okta), naměřili prý 63 km/h, opravdu jsou trapný a pak tenhle přestupek nechají být... naštěstí jenom 300kč, ale asi přijde o body. olej vyměň :) romane nechceš koupit můj antiradar přenosnej ten genevo? mě je k ničemu, mam pokovany skla a potřebuji se ho zbavit :) Upraveno Březen 3, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Romane, s chipem bych měnil olej radši po 15ti tisících 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Romčo Hradubická?tam je 90tka zatím že?bych si měl dávat pozor,většinou se mě tam pěkně jede:-)nepotkal jsem je tam nikdy..a jezdím tam ob den... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 miro už sem je tam potkal zatím jednou. jo je tam 90, uplně zbytečně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Miro: volal jsem ti bejku. Neprijate hovory asi máš na haku co? Maro: az budes v HK tak dame řeč ohledně Genevo. Jirko. Ano. Souhlas. Na kolik te prisla vymena oleje v tom BM motors Praha? Pocitam tak 6 tisic vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Romane necelych 7. Ale je v tom 8 litru origo oleje, olejovy filtr, vzduchovy filtr a taky ventilacni jednotku, ktera se ma menit cca ve 100 tis.km. Hlavne u toho auta muzu celou dobu byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 jojo můžeme se zcuknout, popřípadě ti ho můžu třeba půjčit na odzkoušení,předpokládám že nemáš kovany skla a nějaky tyhle folie či co... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Kdýý?já jsem na noční..to je problém se mě sem dovolat...a přes den spím.....takže je to problém Romčo:-(je to strašný semnou..:-( už jsem byl u telefonu..:-)volal v 17.56..nebo nějak tak..já mám tel na okně vedle v kanceláři....a lítal jsem asi po výrobě...stydím se Romčo:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) Tak za týden jsem se konečně objednal na výměnu oleje a brzdové kapaliny.Sice brzdovka mi ukazuje až v červenci ale udělám to najednou s olejem.Nakonec to pojedu udělat do Stratosu na počkání.Uvažoval jsem nad tim servisem v Praze co byl Jirka ale cenově to je zhruba nastejno navic kdybych jel vyloženě na servis tak to vyjde i dráž. Miro: omluva se přijimá.Máš kliku žes zavolal :D Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 možná bych vyměnil i chladící kapalinu, přeci už je to 5 let staré... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Marekczek:jj...90km/h tam jet je za trest:-))110 tam má být od kdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 (upraveno) Ted zhruba pred Novym rokem tam upravovali svodidla ktere byli předepsaný pro 90 takze ted to je otazka kratkeho casu. Je pravda ze tu 90 tam skoro nikdo nedodržuje. Casto tam potkavam blikat FL Octavii a ted pry tam jezdi i Passat z D11 ale toho jsem tam ještě operovat nevidel i přesto ze tam jezdim v podstatě denne. Nakonec i me tam vzali tesne pred Hradcem. Upraveno Březen 8, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Za poslední 3 měsíce jsem tam jel asi 5x a pokaždý jsem potkal Pašíka.. :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.