Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

PS, tady trochu mediální slávy, ikdyž tam firma nesměla být vidět, pouze BAK jako generální dodavatel,

všechno to železo a sváření je naše, vrtulníkem jsme to tam taky tahali .......

http://cool.iprima.cz/tezkadrina/epizody/tezka-drina-pri-stavbe-lanovky-na-snezku

P.S. v 5:43 ta žlutá přilba, je na ní náš znak, ale jen okamžik je vidět

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Viktore: mě se ty modely Gran moc nelíbí ale je pravda že ta čtyřka je povedená.Chtěl jsem ji v Peci vyzkoušet ale nedopadlo to,jediná byla v m-packetu a jen jsem v tom seděl.Interier špica ale pořád nemužu přijit na chut těm vystouplým navigacim,zabudovaná v palubce se mi líbí vic.

Jardo: tak to je pěkné video.To muselo stát ranec ta lanovka když je cesta zpáteční stoji okolo 400,-Kč co?

Jinak výtah tam opravdu je ale to jste nedělali nebo ano?

Odkaz ke komentáři

V peci 4ka nebyla ne? To je novinka :) tam byla 3gt, jako je na tý kartičce. Ale jak říkáš, je to pěkný, ale moc mě to nevzrušovalo, jestli to bylo tou motorizací nebo tím, že jsem jezdil v lété taky s GT, ale tou 335i.

Mě tam nejvíce nadchla X5, i když na těch překážkách se moc neukázala, je těžká jako kráva, to ta X3 zvládala bravůrně.

Odkaz ke komentáři

Romane, výtah nee, byla tam nesmyslná cena a dotovat to jenom pro dobrej pocit, že jsme dělali výtah na Sněžce ....,

on stačí ten železnej zbytek

P.S. cena, ano byla drahá, ono když ochránci přírody zakázali vjezd nahoru čímkoliv .... všechno vrtulníkem a v batohu pěšky, ráno pěškom nahoru, odpoledne dolů

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Jo,jo.přesně tato Octávie mi sebrala tři body...jinak to je dost nebezpečny v tom mistě,je tam dost provoz při vjiždění do města směrem od ČKD :huh: Dnes měli asi akční den...taky jsem je potkal navečer před Starým naměstim.Jinak na hradubickou je nasazený ten vylítaný Passat tak bacha.

Jinak mě čeká v následujicích dnech výměna oleje po cca 20 tisic.dopřeju kámošovi nový olej i když mi palubák ukazuje výměnu za rok.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

no bratra jsem upozňoval, že může potkat superba s dvěmi anténami, stříbrnou oktu s čočkou v dolní mřížce a tyhle modré lavy oktavie..

chytli ho v Polici nad Metují(stříbrná okta), naměřili prý 63 km/h, opravdu jsou trapný a pak tenhle přestupek nechají být... naštěstí jenom 300kč, ale asi přijde o body.

olej vyměň :)

romane nechceš koupit můj antiradar přenosnej ten genevo? mě je k ničemu, mam pokovany skla a potřebuji se ho zbavit :)

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Kdýý?já jsem na noční..to je problém se mě sem dovolat...a přes den spím.....takže je to problém Romčo:-(je to strašný semnou..:-(

už jsem byl u telefonu..:-)volal v 17.56..nebo nějak tak..já mám tel na okně vedle v kanceláři....a lítal jsem asi po výrobě...stydím se Romčo:-)

Odkaz ke komentáři

Tak za týden jsem se konečně objednal na výměnu oleje a brzdové kapaliny.Sice brzdovka mi ukazuje až v červenci ale udělám to najednou s olejem.Nakonec to pojedu udělat do Stratosu na počkání.Uvažoval jsem nad tim servisem v Praze co byl Jirka ale cenově to je zhruba nastejno navic kdybych jel vyloženě na servis tak to vyjde i dráž.

Miro: omluva se přijimá.Máš kliku žes zavolal :D

Odkaz ke komentáři

Ted zhruba pred Novym rokem tam upravovali svodidla ktere byli předepsaný pro 90 takze ted to je otazka kratkeho casu. Je pravda ze tu 90 tam skoro nikdo nedodržuje. Casto tam potkavam blikat FL Octavii a ted pry tam jezdi i Passat z D11 ale toho jsem tam ještě operovat nevidel i přesto ze tam jezdim v podstatě denne. Nakonec i me tam vzali tesne pred Hradcem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...