romariooo Odesláno Říjen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2015 (upraveno) Tak v listopadu jdu na vetsi servis a jelikoz auto zustava dalsi tri roky doma tak jsem se rozhodl ze vymenim olej v automaticke prevodovce plus veskery velky olejovy servis. Kamarad pred tydnem koupil tu samou motorizaci v autech Esa ale ma prefFL 2007 a limuzinu bez vybavy v cervene barve. Pred tim mel Passata r.v 2008 a rikal nehorazny rozdil. Docela jsem cumel. Moc to chvalil. Spotrebu ma stejnou a vykon dvojnasobny. Tak jsem zvedavy co bude rikat s odstupem casu :) Ja se pod sedm litru nedostanu ani omylem. Asi to dela automat. On ma manual ale stejne bych nemenil. Upraveno Říjen 24, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 30, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 Ahoj, ségra má BMW 3 se stahovací kovovou střechou. Jaké proisím doporučuješ kola na zimu? Teď má letní 18" a na výběr jsou buď 16 nebo 17 a ty 17 mají ET30 a v TP má ET34 nebudou moc lést ven? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 (upraveno) Hele podle me ji tam R16 ani nepujdou. Ja mam na zimu R17 a na to ET mrknu pres vikend. Jeste nemam prezuto ale mam hlinikace z nove trojkove rady.Kazdopadne at veme dobrou zimni gumu pokud to je zadokolka. Ja tam mam Michelinky Alpin ctyrky a dobry. Spokojenost. Upraveno Říjen 30, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
houmik_02 Odesláno Říjen 30, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 Ty tu plecku jeste porad mas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Taky vyberu Micheliny, ale teď je to dost svšechno vyprodané. Podíval si se prosím na to et? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 (upraveno) Honzo dostanes na zadek :) Zabiak vecer Ti to napisu. Jak z VTP tak to opisu z hlinikovych kol co mam pripraveny na prezuti asi za tyden. Snad to tam bude vyrazeno nebo kde to mam hledat mimo velkeho technicaku? Upraveno Listopad 5, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Takže věci se maji tak že ve VTP mám 8J*17 ET34 225/45/R17 94W a v reálu jsem to sice na disku nenašel ale je tam BMW 6780720 8J*17EH2+IS30 CDW232 Zkus někoho poptat jestli se z toho dá vyčíst ET ale jak jsem psal výše mám tam hlinikové disky z poslední generace trojky a nic nevylejza a vypadá to slušně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 IS30 je prave to ET;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 tak jsme zase o fous chytřejší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 JJ takhle debilně to značí BMW a MINI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 7, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 Tak super díky vypadají pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 (upraveno) Jj,je to moje fešanda ale včera když jsem auto připravoval na servis tak jsem se pěkně navztekal když jsem čistil hliníková kola. Šlo to strašně blbě,jako kdyby tam na tom byla nějaký gumoasfalt,wapkou to nešlo vůbec.Musel jsem na to vzít ředidlo a pěkně "ručofučo" to vydrbat tak nevím čím to je jestli to je tím jak opravovali malá škrábla místa? Nevím,opravdu nevím čím to je. Jestli by nestalo za to je celá přestříkat až budou na autě zimní komplety :( Upraveno Listopad 9, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
houmik_02 Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Uplne si tam umim predstavit nejakou krasnou svitivou zelenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Romane, na kola je tuna kvalitni chemie, bilberry wheel cleaner, na asfalt na nich zase valet pro tar and glue remover, krasne ti ho pak rozpusti atp. Vsechno nejen vykonove kvalitni produkty, ale i pomer cena/vykon je podle me super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Martine já vím ale potřeboval bych něco co už je odzkoušené. Nerad experimentuju... Jinak na autě už se maká.Olej komplet vč.motorového a v autom.převodovce,mikrofiltr,brzdová kapalina a celková kontrola vozu po 100 tis.km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 (upraveno) Zitra snad bude hotovo.Stav nového vozu (prý) velký olejový servis,důkladna kontrola vozidla na 102 tisicích,výměna brzdové kapaliny,veškeré filtry,vyměna vany a oleje v automatu,komplet nové zadní brzdy :) P.S závidim tomu kdo to jednou koupí Šéf servisu prý řikal že kdyby nevěděl že je na tachaku přes 102 tisic najeto tak by to odhadoval na max.20 tisic km (to velmi potěší) Takovou fotodokumentaci přímo z autorizovaného servisu se málo kdo může pochlubit Mám z toho neskutečnou radost kluci. Upraveno Listopad 13, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Příkladná péče! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Budes delat nakej tjuning :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Křídlo by to chtělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 13, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Na tuning už nezbylo . Ne fakt Romane to je super péče, asi začnu házet do prasátka a jednou to od tebe koupím . Mě čeká podobná péče na jaře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 13, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Desne se mi libi ty cisty vydlazdeny dilny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Listopad 13, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Ty si úchyl :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 potřeboval bych naočkovat :D dobře ty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 potřeboval bych naočkovat :D dobře ty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
houmik_02 Odesláno Listopad 15, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2015 Super to mas. vidis, jak sis tenkrat dobre vybral. Dalsi kamarad, ktery jezdil Skodovkou, ted presedlal na BMW... to neni nahoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 (upraveno) Pepíno: tuzing opravdu nee :) To můžeš udělat Ty na Citigo Martas: tak dlažba je snad i ve škodováckých servisech nebo ne? Je fakt že tam ted stavebně upravuji prostory pro další 4 pracoviště. Bazy: však ta Tvoje panenka má taky luxusní péči Mich : děkuju moc. Snažím se a to auto mi to vrací plnými doušky. Jinak tady to je názorný příklad že pravda je někde uprostřed a i přesto že mě pár lidi odrazovalo od jmenovaného servisu tak jsem s ním spokojený.Kéž by takový přístup byl ve všech autor.servisech. Honzo: já na náhody nevěřím. Nic není náhoda a vše má svůj čas a já jsem moc rád že jsem se tenkrát dokopal a poslechl Tě. Upraveno Listopad 18, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Moc pěkný. Za 8.000 mě čeká servis po 200.000 tak jsem na to taky zvědavej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Romane, našel jsem pro tebe konečně pořádnej motor do trojky http://autofun.blesk.cz/bmw-350d-3t-touring-se-pysni-motorem-m550d-video-15495/?utm_source=autoxautofun&utm_medium=clanek_proklik&utm_campaign=proklik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Moc pekna zalezitost Pepino a hezka barva. Kdyz jsem to dovezl (tri roky zpatky) tak jsem si rikal ze dam strechu tez do cerne folie ale nevim nevim...me tam zabira hodne mista panorama ale abych pravdu rekl tak me to nahlodava. Udelat ci ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Pokud ti stejně většinu střechy zabírá panorama, tak bych ten zbytek střechy dodělal folií. Bude to sladěný a ochráníš lak na zbytku střechy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.